:: |
Autor |
Poruka |
coco_bill Zli carobnjak-lingvista

|
Godine: 45
Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 33433 Mesto: Novi Sad

|
|
Ja sam tamo tek nedelju dana. Nije lose. Samo sto ima dosta budala koji napadnu planetu i urnishu je samo da bi pokupili resurse i to im je celo zadovoljstvo...
|
|
 |
pax5xl Upozorenja: 1 od 3 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 36
Datum registracije: 26 Jun 2006 Poruke: 29

|
|
dreams je napisao/la sledeće: | Ne znam da li ste posetili ovaj sajt, ali odlican je! Ja vec evo par dana igram na njemu, i zarazio sam se. Poenta ove teme je da bih zeleo da pitam da li neko zna kako se pravi forum na tu foru, imam jednu ideju koja bi mogla da se iskoristi, tacnije da se potpomognemo njihovim kodom. Taj forum koji bi napravili, radio bi isto kao igra ( kao ovaj ) ali sto se radnja ne bi vrtela oko brodova i svemira vec oko automobila. Tacnije, napocetku korisnik bi imao budzet, kojim bi kupovao auto, pa i delove za njega postojale bi ulicne trke itd. E sada gde je zanimljivo? Kao prvo: kada bi se kupovali delovi postojalo bi nekoliko nivoa delova koji mogu da se upgradeuju, Kao drugo: razlicita marka kola, Kao trece ( i meni najinteresantnije ): ne bi postojali univerzumi kao u Ogame nego GRADOVI!!! Npr. to mogu biti neki veci svetski gradovi, ali mogu biti i samo srpski gradovi: BG, NS, KG...
Sta mislite? |
Igrao sam OGame. Veliko .....
|
|
|
|
|
 |
Tommy021 Upućeni član

|
Godine: 39
Datum registracije: 14 Maj 2006 Poruke: 448 Mesto: Novi Sad

|
|
Aj ko je na o game-u a hoce da bude u aliansi kod nas mora biti 13 univerzum i da se javi u EDA(Potrebna nam je sva raspoloziva ljudska snaga)
|
_________________ Bad Boy 4 a Life...
 |
|
|
|
 |
romeomarkovic Otrov za cure

|
Datum registracije: 31 Maj 2006 Poruke: 1055

|
|
Ma probao sam i ja OGame, problem je u tome sto sam pocetnik i cim malo krenem sa izgradnjom, dodju neki likovi sto su u IGRI vec jedno 6 meseci i krenu da me napadaju, et onako, a ja nit sam sa kim u ratu niti takvo nesto slicno... Napadaju me sa nekim brodovima, za koje ja ni ne znam da postoje, eto koliko su oni napredniji od mene i oni sad kao krenuli da mene pljackaju... Mislim da bi trebali da zabrane napade na nove igrace, prvih mjesec dana...
|
|
 |
semir_86 Iskusni član

|
Godine: 38
Datum registracije: 31 Mar 2006 Poruke: 921 Mesto: Mostar

|
|
Pa zato nadjes neki savez da te stiti. Ova igra je cista zaraza...
|
_________________ Kod nas se od Daytona godine broje ljudi se ljudi boje i svako glasa za svoje, brđani postaju građani, do juče svjetla gasili sjekirama a sad su u odijelima... |
|
|
|
 |

|

|
|
Probacemo, ali ne znam da li ce me primiti u kakav savez...
|
|
 |
Zoran_Karavla ~ Beli mišOv ~

|
Datum registracije: 18 Avg 2002 Poruke: 661 Mesto: NS

|
|
Ako si na .org, univerzum 13, dodji u savez EDA, a ako si na .ba, univerzum 9, dodji u savez Serbian Knights (tag: wing)
|
|
 |

|

|
|
Evo kandidovao sam se, na .ba, nadam se da ce te me primiti... [-o<
|
|
 |
Mr. Bond IntruderSRB™

|
Godine: 35
Datum registracije: 04 Apr 2005 Poruke: 2904 Mesto: Beograd - Novi Beograd

|
|
Ja sam u univerzumu 6 u savezu PS (PsySerbia) - tag: DevilmanBG ako iko dodje tamo nek se javi
|
|
|
|
|
 |
Gurabija Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 11 Jul 2006 Poruke: 6 Mesto: NS

|
|
Ocu ja u savez EDA...
Primi me...
-Ljudi pa alijansa EDA da vas dira nikom ne da =)=)=)
|
|
 |

|

|
|
Citat: | a ako si na .ba, univerzum 9, dodji u savez Serbian Knights (tag: wing) |
Al' je konfuzan ovaj savez... ubise kruznim porukama, a oce izmedju sebe da se rokaju... Moram ja biti tampon zona!
|
|
 |
Mr. Bond IntruderSRB™

|
Godine: 35
Datum registracije: 04 Apr 2005 Poruke: 2904 Mesto: Beograd - Novi Beograd

|
|
Gurabija je napisao/la sledeće: | Ocu ja u savez EDA...
Primi me...
-Ljudi pa alijansa EDA da vas dira nikom ne da =)=)=) |
EDA nije moj savez a i u PSu sam nov tako da nemam pravo glasa Uglavnom ako imas preko 3000 poena posalji prijavi i primice te 100%
|
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|