www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Ogame.org
Strana prethodna  1, 2, 3  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Internet i zaštita ~
::  
Autor Poruka
coco_bill
Zli carobnjak-lingvista
Zli carobnjak-lingvista

Godine: 45

Datum registracije: 22 Mar 2006
Mesto: Novi Sad

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Jun 19, 2006 11:08 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja sam tamo tek nedelju dana. Nije lose. Samo sto ima dosta budala koji napadnu planetu i urnishu je samo da bi pokupili resurse i to im je celo zadovoljstvo...

ı¤¤¤¤¤¤¤¤ı••••••••••••ı

pax5xl
Upozorenja: 1 od 3

Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 36

Datum registracije: 26 Jun 2006

croatia.gif
PorukaPostavljena: Čet Jun 29, 2006 5:14 pm    Naslov poruke: Re: Ogame.org Na vrh strane Na dno strane

dreams je napisao/la sledeće:
Ne znam da li ste posetili ovaj sajt, ali odlican je! Ja vec evo par dana igram na njemu, i zarazio sam se. Poenta ove teme je da bih zeleo da pitam da li neko zna kako se pravi forum na tu foru, imam jednu ideju koja bi mogla da se iskoristi, tacnije da se potpomognemo njihovim kodom. Taj forum koji bi napravili, radio bi isto kao igra ( kao ovaj ) ali sto se radnja ne bi vrtela oko brodova i svemira vec oko automobila. Tacnije, napocetku korisnik bi imao budzet, kojim bi kupovao auto, pa i delove za njega postojale bi ulicne trke itd. E sada gde je zanimljivo? Kao prvo: kada bi se kupovali delovi postojalo bi nekoliko nivoa delova koji mogu da se upgradeuju, Kao drugo: razlicita marka kola, Kao trece ( i meni najinteresantnije ): ne bi postojali univerzumi kao u Ogame nego GRADOVI!!! Npr. to mogu biti neki veci svetski gradovi, ali mogu biti i samo srpski gradovi: BG, NS, KG...
Sta mislite?

Igrao sam OGame. Veliko .....

Tommy021
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 39

Datum registracije: 14 Maj 2006
Mesto: Novi Sad

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Jul 01, 2006 10:58 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Aj ko je na o game-u a hoce da bude u aliansi kod nas mora biti 13 univerzum i da se javi u EDA(Potrebna nam je sva raspoloziva ljudska snaga) Mr. Green Mr. Green

romeomarkovic
Otrov za cure
Otrov za cure

Datum registracije: 31 Maj 2006

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Ned Jul 02, 2006 8:14 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ma probao sam i ja OGame, problem je u tome sto sam pocetnik i cim malo krenem sa izgradnjom, dodju neki likovi sto su u IGRI vec jedno 6 meseci i krenu da me napadaju, et onako, a ja nit sam sa kim u ratu niti takvo nesto slicno... Napadaju me sa nekim brodovima, za koje ja ni ne znam da postoje, eto koliko su oni napredniji od mene i oni sad kao krenuli da mene pljackaju... Mislim da bi trebali da zabrane napade na nove igrace, prvih mjesec dana... Exclamation

semir_86
Iskusni član
Iskusni član

Godine: 38

Datum registracije: 31 Mar 2006
Mesto: Mostar

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Uto Jul 04, 2006 9:51 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pa zato nadjes neki savez da te stiti. Ova igra je cista zaraza...

romeomarkovic
Otrov za cure
Otrov za cure

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Uto Jul 04, 2006 7:12 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Probacemo, ali ne znam da li ce me primiti u kakav savez... Confused Question

Zoran_Karavla
~ Beli mišOv ~
~ Beli mišOv ~

Datum registracije: 18 Avg 2002
Mesto: NS

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Uto Jul 04, 2006 10:27 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ako si na .org, univerzum 13, dodji u savez EDA, a ako si na .ba, univerzum 9, dodji u savez Serbian Knights (tag: wing)

romeomarkovic
Otrov za cure
Otrov za cure

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Uto Jul 04, 2006 11:25 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Evo kandidovao sam se, na .ba, nadam se da ce te me primiti... [-o<

Mr. Bond
IntruderSRB™
<b>IntruderSRB™</b>

Godine: 35

Datum registracije: 04 Apr 2005
Mesto: Beograd - Novi Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Jul 05, 2006 3:36 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja sam u univerzumu 6 u savezu PS (PsySerbia) - tag: DevilmanBG ako iko dodje tamo nek se javi Very Happy

Gurabija
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 11 Jul 2006
Mesto: NS

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Jul 12, 2006 11:50 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ocu ja u savez EDA...
Primi me...
-Ljudi pa alijansa EDA da vas dira nikom ne da =)=)=)

Zivot je K....

romeomarkovic
Otrov za cure
Otrov za cure

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Čet Jul 13, 2006 1:21 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Citat:
a ako si na .ba, univerzum 9, dodji u savez Serbian Knights (tag: wing)

Al' je konfuzan ovaj savez... Confused ubise kruznim porukama, a oce izmedju sebe da se rokaju... Shocked Moram ja biti tampon zona! Sad

Mr. Bond
IntruderSRB™
<b>IntruderSRB™</b>

Godine: 35

Datum registracije: 04 Apr 2005
Mesto: Beograd - Novi Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Jul 13, 2006 2:19 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Gurabija je napisao/la sledeće:
Ocu ja u savez EDA...
Primi me...
-Ljudi pa alijansa EDA da vas dira nikom ne da =)=)=)

EDA nije moj savez a i u PSu sam nov tako da nemam pravo glasa Smile Uglavnom ako imas preko 3000 poena posalji prijavi i primice te 100% Smile

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Internet i zaštita ~ -> Ogame.org Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3  sledeća
Strana 2 od 3

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon