:: |
Autor |
Poruka |
Lilly2eternity *Lilly the Killy*

|
Godine: 40
Datum registracije: 24 Sep 2005 Poruke: 3266 Mesto: The Kingdom of Far Far Away

|
|
Ma bilo je i toga par puta ali ništa nije bilo do psihe...stvarno, krevet k'o krevet...
|
_________________ Ja mogu da ti pokvarim dan, k'o crna zemlja teška sam
ali umem da te volim k'o nijedna...
Uvek sam htela divlje, a terala pitome
zbog toga i srce moje se ne daje nikome
samo se tuge broje za pogrešne izbore
i šta mi drugo ostaje nego da ti verujem
dobro moje... |
|
|
|
 |
Ivankamaza ~Ljubav i Snovi~

|
Godine: 39
Datum registracije: 19 Okt 2004 Poruke: 53570 Mesto: ~ Paris je t'aime ~

|
|
Joj nikada nisam probala to, ! uffff
|
|
|
|
|
 |
Maja S. Odomaćeni član

|
Godine: 44
Datum registracije: 18 Jun 2005 Poruke: 1570

|
|
Meni je to malo perverzno...mi smo jos uvek malo konzervativni i osetljivi po tom pitanju....
Pa kada je vec u kuci, zar ostali nemaju svoj krevetgde bi mogli ili....sta drugo?
|
_________________ "Strast je zaludjenost nekom osobom, želja za nekim...Kada strast prodje na svetlo izlazi ljubav. Jer ljubav znači voleti nečije mane, dok STRAST voli vrline..." |
|
|
|
 |
Vestica Banovan! Freak Of Nature

|
Datum registracije: 13 Jan 2005 Poruke: 1770 Mesto: Nebo

|
|
kako nekome to moze da bude stimulacija, to je krevet de se roditelj mandrljaju uff uzas
|
_________________ ~ I took their smiles & I made them mine, I sold my soul just to hide the light and now I see what I really am, a thief, a whore, and a liar ~
 |
|
|
|
 |
ludi_milojko Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 46
Datum registracije: 22 Maj 2005 Poruke: 101

|
|
Ma krevet je krevet , ako je bas potreban , samo da ne skripi , nebitno koji je...
|
|
|
|
|
 |
knknpnkn * Đavolkova žena *

|
Godine: 46
Datum registracije: 03 Dec 2004 Poruke: 4162 Mesto: Zemlja cuda

|
|
Boze me oprosti!!! Nema sanse! NE, NE, NE i NE!!!!!!!Ni njihova soba, ni njihov krevet!
|
|
 |
stickmaster Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 38
Datum registracije: 26 Apr 2004 Poruke: 56 Mesto: Beograd

|
|
spavao sam sa devojkom i u krevetu svojih i u krevetu njenih i ne vidim nista posebno u tome, kupatilo je i dalje zakon!!!
|
|
|
|
|
 |
Stevan HVPlanet Upućeni član

|
Godine: 36
Datum registracije: 13 Jul 2005 Poruke: 255 Mesto: Srbija

|
|
Hm do sada nisam ai bi mogao da probam... mislimda seks treba probati svud, na svim mestima pa i u kreetu roditeja!!!
|
|
|
|
|
 |
Shea Upućeni član

|
Godine: 45
Datum registracije: 10 Apr 2005 Poruke: 292

|
|
Ja kad udjem u sobu svojih roditelja osjecam se neprijatno - zabranjena zona. Ne znam zasto ali eto tako. Njihova soba, njihova privatnost.
A da se sexam na njihovom krevetu ne pada mi na pamet. Vjerovatno zbog nekog postovanja prema njima. Usput, moj je krevet mnogo veci i udobniji od njihovog.
Zanimljivo je da mi nikad nije zasmetalo posexati se u dnevnoj sobi dok su oni spavali. Ma cijelu kucu sam krstila ali njihovu sobu [-X
|
|
|
|
|
 |
Vestica Banovan! Freak Of Nature

|
Datum registracije: 13 Jan 2005 Poruke: 1770 Mesto: Nebo

|
|
i ja se slazem sa shea... sve moze, al njihova soba je van granica...
|
_________________ ~ I took their smiles & I made them mine, I sold my soul just to hide the light and now I see what I really am, a thief, a whore, and a liar ~
 |
|
|
|
 |
TuZnE_OkIcE Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 15 Jun 2006 Poruke: 146

|
|
Hm ....to mi nekako glupo!!!Beze bih se osjacala !!!
|
_________________ Muskarci su vrlo naivna bica:
1.misle da su pametni jer imaju 2 glave
2.misle da su njezni jer sjede na jajima
3.misle da je ovo:--------20 cm |
|
|
|
 |
Francuskinja ♦Un Mal pour un Bien♦

|
Godine: 42
Datum registracije: 07 Apr 2005 Poruke: 16007 Mesto: 83700 ST RAPHAEL

|
|
Imala sam sa prvom ljubav sex u krevet mojim roditeljima ali nije mi bilo prijatno...jeste da nam je bilo ok ali ipak nisam vise...znam da tu mojih spavaju pa nisam vise...
|
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|