www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Sex u krevetu od roditelja???
Strana prethodna  1, 2, 3, 4  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ I tata bi sine.... ~
::  
Autor Poruka
Lilly2eternity
*Lilly the Killy*
*Lilly the Killy*

Godine: 40

Datum registracije: 24 Sep 2005
Mesto: The Kingdom of Far Far Away

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Sep 26, 2005 2:07 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ma bilo je i toga par puta ali ništa nije bilo do psihe...stvarno, krevet k'o krevet...

Uvek sam htela divlje, a terala pitome
zbog toga i srce moje se ne daje nikome
samo se tuge broje za pogrešne izbore
i šta mi drugo ostaje nego da ti verujem
dobro moje...

Ivankamaza
~Ljubav i Snovi~
<font color='blue'><b>~Ljubav i Snovi~</b></font>

Godine: 39

Datum registracije: 19 Okt 2004
Mesto: ~ Paris je t'aime ~

france.gif
PorukaPostavljena: Pon Sep 26, 2005 2:18 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Joj nikada nisam probala to, ! uffff

Maja S.
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Godine: 44

Datum registracije: 18 Jun 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Sep 30, 2005 12:07 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Meni je to malo perverzno...mi smo jos uvek malo konzervativni i osetljivi po tom pitanju....
Pa kada je vec u kuci, zar ostali nemaju svoj krevetgde bi mogli ili....sta drugo?

Vestica
Banovan!

Freak Of Nature
Freak Of Nature

Datum registracije: 13 Jan 2005
Mesto: Nebo

hong_kong.gif
PorukaPostavljena: Pet Sep 30, 2005 2:09 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

kako nekome to moze da bude stimulacija, to je krevet de se roditelj mandrljaju uff uzas

ludi_milojko
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 46

Datum registracije: 22 Maj 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Sep 30, 2005 2:12 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ma krevet je krevet , ako je bas potreban , samo da ne skripi , nebitno koji je... Wink

knknpnkn
* Đavolkova žena *
* Đavolkova žena *

Godine: 46

Datum registracije: 03 Dec 2004
Mesto: Zemlja cuda

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Sep 30, 2005 10:32 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Boze me oprosti!!! Very Happy Nema sanse! NE, NE, NE i NE!!!!!!!Ni njihova soba, ni njihov krevet!

stickmaster
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 38

Datum registracije: 26 Apr 2004
Mesto: Beograd

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Pon Okt 24, 2005 12:26 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

spavao sam sa devojkom i u krevetu svojih i u krevetu njenih i ne vidim nista posebno u tome, kupatilo je i dalje zakon!!!

Stevan HVPlanet
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 36

Datum registracije: 13 Jul 2005
Mesto: Srbija

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Pon Okt 24, 2005 4:18 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Hm do sada nisam ai bi mogao da probam... mislimda seks treba probati svud, na svim mestima pa i u kreetu roditeja!!!

Shea
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 45

Datum registracije: 10 Apr 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Okt 24, 2005 6:09 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja kad udjem u sobu svojih roditelja osjecam se neprijatno - zabranjena zona. Ne znam zasto ali eto tako. Njihova soba, njihova privatnost.
A da se sexam na njihovom krevetu ne pada mi na pamet. Vjerovatno zbog nekog postovanja prema njima. Usput, moj je krevet mnogo veci i udobniji od njihovog.
Zanimljivo je da mi nikad nije zasmetalo posexati se u dnevnoj sobi dok su oni spavali. Ma cijelu kucu sam krstila ali njihovu sobu [-X

Vestica
Banovan!

Freak Of Nature
Freak Of Nature

Datum registracije: 13 Jan 2005
Mesto: Nebo

hong_kong.gif
PorukaPostavljena: Pon Okt 24, 2005 6:13 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

i ja se slazem sa shea... sve moze, al njihova soba je van granica...

TuZnE_OkIcE
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 15 Jun 2006

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Uto Jun 27, 2006 2:09 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Hm ....to mi nekako glupo!!!Beze bih se osjacala !!!

3.misle da je ovo:--------20 cm

Francuskinja
♦Un Mal pour un Bien♦
<b>♦Un Mal pour un Bien♦</b>

Godine: 42

Datum registracije: 07 Apr 2005
Mesto: 83700 ST RAPHAEL

france.gif
PorukaPostavljena: Pet Jul 21, 2006 2:55 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Imala sam sa prvom ljubav sex u krevet mojim roditeljima ali nije mi bilo prijatno...jeste da nam je bilo ok ali ipak nisam vise...znam da tu mojih spavaju pa nisam vise...

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ I tata bi sine.... ~ -> Sex u krevetu od roditelja??? Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4  sledeća
Strana 2 od 4

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon