www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Građani EU za pridruživanje Srbije
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
ComiX
~ Tajni agent ~
~ Tajni agent ~

Datum registracije: 29 Nov 2005
Mesto: Serbia

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Jul 30, 2006 11:17 pm    Naslov poruke: Građani EU za pridruživanje Srbije Na vrh strane Na dno strane

Brisel -- Sve više građana zemalja EU podržava ulazak Srbije u Uniju, pokazuje poslednje istraživanje Evropske komisije "Eurobarometar".
Rezultati istraživanja pokazuju da je 47 odsto ispitanika podržalo ulazak Srbije u EU dok je protiv bilo 39 odsto, piše "Blic" u izdanju od nedelje dodajući da takav rezultat predstavlja povećanje podrške Srbiji za osam procenata u odnosu na istraživanje od pre šest meseci.

Najraspoloženiji da Srbiju prime u EU su Grci, Slovenci, Šveđani, Danci, Kiprani i Holanđani, a ulasku se najviše protive Austrijanci, Nemci, Finci, Mađari i Italijani, pokazalo je istraživanje "Eurobarametar" urađeno u martu. Istraživanje Evropske komisije pokazalo je da, od zemalja Zapadnog Balkana, građani 25 zemalja EU najviše žele da im se pridruži Hrvatska, zatim Makedonija, SCG i na kraju Albanija.

Šef Kancelarije Vlade Srbije za pridruživanje EU Tanja Miščević ocenila je da je veća podrška građana EU rezultat toga sto sada iz Srbije ne stižu samo negativne vesti i dodala da tome ide u prilog i činjenica da Evropska komisija hvali napredak Srbije u pregovorima. Ona je rekla i da se sada vidi i spremnost Srbije da pregovara o statusu Kosova što nailazi na pozitivnu ocenu, da su ekonomski pokazatelji bolji ali i da je Srbija privlačna turistička destinacija za građane EU.

Generalna sekretarka Evrpskog pokreta u Srbiji Ksenija Milivojević kaže da istraživanje pokazuje da ponovo raste podrška proširenju Evropske unije i da u tome prednjače novoprimljene države.

Promenu stava Evropske unije prema Srbiji, direktor Medijum Galup agencije Srbobran Branković uzima kao važan razlog i promene stava gradjana Srbije prema Evropskoj uniji. Prema najnovijem istraživanju te agencije, za samo mesec dana promenio se odnos, i u Srbiji je više evroentuzijasta i realista nego evroskeptika i fobista. "Sada preovladava proevropsko stanovnište", rekao je Branković. (B92)

alhemicar
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Datum registracije: 09 Maj 2005

usa.gif
PorukaPostavljena: Pon Jul 31, 2006 6:35 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

blago nama Rolling Eyes

PiNkLaDy
Miss Smart
Miss Smart

Godine: 41

Datum registracije: 14 Maj 2005
Mesto: Beograd/USA

usa.gif
PorukaPostavljena: Pon Jul 31, 2006 7:44 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Bas lepo,samo je krajnje vreme da to sprovedu u delo...ali nije mi jasno da se Madjari protive nasem ulasku,kada su oni skoro usli u EU,pa su odmah nasli i da se protive...strasno!!!

koja me nosi
I dok mazim te ja mislim
zar je moralo ovako
Menjas se i boli me
al' trpim jer volim te...

draganvitas
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 34

Datum registracije: 11 Jun 2006
Mesto: Majka Cp6uja

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Jul 31, 2006 9:45 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

hehe ne kontam ja te madjare ali bolje da nas podrze ako oce da mi promenimo stav prema madjarima iz vojvodine!!!Sombor city 8)

please
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Datum registracije: 25 Apr 2006
Mesto: pogresna drzava

france.gif
PorukaPostavljena: Pon Jul 31, 2006 10:06 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

a gde to oni nadju te podatke? Confused
mene niko nikada nista ne pita,
ne ulazim u statistiku Sad

coco_bill
Zli carobnjak-lingvista
Zli carobnjak-lingvista

Godine: 46

Datum registracije: 22 Mar 2006
Mesto: Novi Sad

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Jul 31, 2006 11:13 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

please je napisao/la sledeće:
a gde to oni nadju te podatke? Confused
mene niko nikada nista ne pita,
ne ulazim u statistiku Sad

Ne setas se mnogo po najprometnijim mestima i ne sedis non-stop kraj telefona. Probaj to. Laughing

ı¤¤¤¤¤¤¤¤ı••••••••••••ı

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Građani EU za pridruživanje Srbije Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon