:: |
Autor |
Poruka |
cica20 Upućeni član

|
Godine: 39
Datum registracije: 01 Mar 2006 Poruke: 265

|
|
Ja iskreno ne mogu da zamislim zivot bez psa oko mene.
|
|
|
|
|
 |
randi Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 15 Jan 2006 Poruke: 128

|
|
nakon par slucajeva ovde kod nas, gdje je pas udavio dijete, i nisam vise toliki ljubitelj pasa
|
|
|
|
|
 |
Gravedigger_girl_4ever Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 14 Sep 2006 Poruke: 124

|
|
SrebrnaTresnjica011 je napisao/la sledeće: | Molba jednog psa
Moj zivot traje od 10 do 15 godina.Svaki rastanak od tebe za mene znaci patnju.Razmisli o tome pre nego sto me uzmes.Voli me onakvog kakav sam,jer si me ti birao.Ja nemam tu mogucnost da biram prijatelja i gospodara.Daj mi vremena da shvatim sta od mene trazis.Pre nego sto me u toku obuke izgrdis preispitaj sebe,mozda ti gresis ili ja ne mogu da shvatim sta ti zelis.Imaj ljubavi za mene,ja od toga zivim.Ne ljuti se na mene i ne kaznjavaj me.
Ti imas svoj posao,svoje prijatelje,svoju razonodu,ja imam samo tebe.
Pricaj sa mnom!
I ako ti se cini da te ne razumem,ja ipak znam sta mislis i osecas.
Znaj da ja ne zaboravljam kako se samnom postupa.Pomisli pre nego sto me udaris,da te ja sa lakocom mogu ugristi,ali ja to nikad ne radim.
Ne uzimaj me kao igracku dok sam mali i sladak da bi me kasnije odbacio,jer je moja ljubav prema tebi vecna.
Brini o meni kad ostarim,ostanem bez zuba,ogluvim i prestanem da se krecem.I o tebi ce se neko brinuti,starost je ista za sve.
Prati me na mom poslednjem putu.Nemoj nikad reci "ja to ne mogu da gledam"ili "neka se to dogodi u mojoj odsutnosti" .
Stobom je sve lakse.Neka ti bude dug za moju vernost i nasu lepu mladost.
Kad me vise ne bude bilo nemoj tugovati,vec usreci nekog novog psa i voli ga kao sto si mene voleo.
|
Kada sam prvi put procitala ovaj text (to je bilo pre nekoliko godina), plakala sam k'o kisa....
Psi su najvece blago sto covek u zivotu ima......
|
_________________ Grobarka |
|
|
|
 |
tomislav horvat Odomaćeni član

|
Godine: 36
Datum registracije: 03 Sep 2005 Poruke: 1378 Mesto: ...Zagreb grad kojeg imam rad...

|
|
da ih nema zivot bi bio prazan .
|
_________________ Lepo naslepo, te tvoje usne stranca
ma, lepo do bola kad pokupis neznanca
ljubi me ti, nikada te vise necu videti
al' koza pamti
Lepo naslepo, ni kajanja, ni srama
ni juce, ni sutra, ni dzentlmen, ni dama
ljubi me ti, nikada te vise necu videti
al' koza pamti |
|
|
|
 |
tomislavjancic Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 36
Datum registracije: 24 Jul 2005 Poruke: 170 Mesto: Pod sjajem ruzicastih zvezda...

|
|
naravno da jeste
|
_________________ Sustina Ljubavi nije pronaci savrsenu osobu, vec voleti nesavrsenu osobu savrseno. Prava ljubav nema srecan zavrsetak, ona jednostavno nikada i ne prestaje... |
|
|
|
 |
nedag Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 38
Datum registracije: 30 Okt 2004 Poruke: 95

|
|
Ja se 100% slazem da nema vernije zivotinje od psa
|
|
|
|
|
 |
27da03 Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 07 Avg 2006 Poruke: 69

|
|
moj najbolji prijatelj i jest pas,
kad god sam sama i kad mi je tesko on je uz mene, kad se jadam i praznim si dusu, uz mene je, znam da nikome nece prenjeti moje patenje, tego, probleme.....
priajtelj nam je u svakom pogledu
|
|
|
|
|
 |
Stark Dobro upućeni član

|
Godine: 37
Datum registracije: 09 Apr 2006 Poruke: 713 Mesto: paradise

|
|
ovo je moj Bobi...on je patuljasti sanucer....od kada njega imam zivot mi je mnogo lepsi i zanimljiviji,imam najboljeg druga,i mnogo vise sam osecajan prema zivotinjama...i kad god mu pricam nesto imam osecaj da me razume....OBOZAVAM GA kao i SVE ZIVOTINJE NA OVOM SVETU!!!
|
|
|
|
|
 |
carlito87 Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 27 Apr 2006 Poruke: 6

|
|
Psi su najbolje zivotinje i pravi prijatelji
|
|
|
|
|
 |
čekalica Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 50
Datum registracije: 14 Nov 2007 Poruke: 121 Mesto: Zemun

|
|
Psi vole svoje prijatelje i ujedaju neprijatelje,sasvim suprotno ljudima koji nisu sposobni za čistu ljubav i koji uvek mešaju ljubav sa mržnjom.
-Sigmund Frojd-
Jedno od najvećih zadovoljstava koje proizilaze iz druženja sa psomje to što pred njim možete ispasti budala,a pas ne samo da vas neće prezirati zbog toga,već će i sam napraviti budalu od sebe.
-Semjuel Batler,pesnik-
|
_________________ Čekaj me i ja ću sigurno doći...samo me čekaj dugo... |
|
|
|
 |
ex_deda Banovan! *28*

|
Datum registracije: 08 Okt 2006 Poruke: 7256

|
|
Jeste, ja sam imao dobermane, skoro kao machke su ako ih ne drzih na lancu. Ja nisam...
|
|
|
|
|
 |
MARCEZIS Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 47
Datum registracije: 15 Apr 2007 Poruke: 26

|
|
Da je pas čovekov najbolji prijatelj, mišljenje je čoveka a ne psa
|
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|