www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Pas najbolji covekov prijatelj
Strana prethodna  1, 2, 3 ... 11, 12, 13
Pređite na stranu broj:  
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Flora i fauna ~ -> ~ Životinjsko carstvo ~
::  
Autor Poruka
cica20
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 39

Datum registracije: 01 Mar 2006

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Sre Avg 30, 2006 2:03 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja iskreno ne mogu da zamislim zivot bez psa oko mene.

randi
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 15 Jan 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Avg 31, 2006 6:58 pm    Naslov poruke: hi Na vrh strane Na dno strane

nakon par slucajeva ovde kod nas, gdje je pas udavio dijete, i nisam vise toliki ljubitelj pasa

Gravedigger_girl_4ever
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 14 Sep 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Sep 22, 2006 10:27 am    Naslov poruke: Re: Pas najbolji covekov prijatelj Na vrh strane Na dno strane

SrebrnaTresnjica011 je napisao/la sledeće:
Molba jednog psa

Moj zivot traje od 10 do 15 godina.Svaki rastanak od tebe za mene znaci patnju.Razmisli o tome pre nego sto me uzmes.Voli me onakvog kakav sam,jer si me ti birao.Ja nemam tu mogucnost da biram prijatelja i gospodara.Daj mi vremena da shvatim sta od mene trazis.Pre nego sto me u toku obuke izgrdis preispitaj sebe,mozda ti gresis ili ja ne mogu da shvatim sta ti zelis.Imaj ljubavi za mene,ja od toga zivim.Ne ljuti se na mene i ne kaznjavaj me.
Ti imas svoj posao,svoje prijatelje,svoju razonodu,ja imam samo tebe.
Pricaj sa mnom!
I ako ti se cini da te ne razumem,ja ipak znam sta mislis i osecas.
Znaj da ja ne zaboravljam kako se samnom postupa.Pomisli pre nego sto me udaris,da te ja sa lakocom mogu ugristi,ali ja to nikad ne radim.
Ne uzimaj me kao igracku dok sam mali i sladak da bi me kasnije odbacio,jer je moja ljubav prema tebi vecna.
Brini o meni kad ostarim,ostanem bez zuba,ogluvim i prestanem da se krecem.I o tebi ce se neko brinuti,starost je ista za sve.
Prati me na mom poslednjem putu.Nemoj nikad reci "ja to ne mogu da gledam"ili "neka se to dogodi u mojoj odsutnosti" .
Stobom je sve lakse.Neka ti bude dug za moju vernost i nasu lepu mladost.
Kad me vise ne bude bilo nemoj tugovati,vec usreci nekog novog psa i voli ga kao sto si mene voleo.

Kada sam prvi put procitala ovaj text (to je bilo pre nekoliko godina), plakala sam k'o kisa....
Psi su najvece blago sto covek u zivotu ima......

tomislav horvat
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Godine: 36

Datum registracije: 03 Sep 2005
Mesto: ...Zagreb grad kojeg imam rad...

croatia.gif
PorukaPostavljena: Pet Sep 22, 2006 2:55 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

da ih nema zivot bi bio prazan .

al' koza pamti

Lepo naslepo, ni kajanja, ni srama
ni juce, ni sutra, ni dzentlmen, ni dama
ljubi me ti, nikada te vise necu videti
al' koza pamti

tomislavjancic
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 36

Datum registracije: 24 Jul 2005
Mesto: Pod sjajem ruzicastih zvezda...

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Sub Sep 30, 2006 11:06 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

naravno da jeste

nedag
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 38

Datum registracije: 30 Okt 2004

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Okt 02, 2006 10:23 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja se 100% slazem da nema vernije zivotinje od psa

27da03
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 07 Avg 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Nov 05, 2006 2:58 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

moj najbolji prijatelj i jest pas,
kad god sam sama i kad mi je tesko on je uz mene, kad se jadam i praznim si dusu, uz mene je, znam da nikome nece prenjeti moje patenje, tego, probleme.....
priajtelj nam je u svakom pogledu

Stark
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Godine: 37

Datum registracije: 09 Apr 2006
Mesto: paradise

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Nov 19, 2006 11:56 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ovo je moj Bobi...on je patuljasti sanucer....od kada njega imam zivot mi je mnogo lepsi i zanimljiviji,imam najboljeg druga,i mnogo vise sam osecajan prema zivotinjama...i kad god mu pricam nesto imam osecaj da me razume....OBOZAVAM GA kao i SVE ZIVOTINJE NA OVOM SVETU!!!

carlito87
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 27 Apr 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Nov 20, 2006 3:31 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Psi su najbolje zivotinje i pravi prijatelji

čekalica
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 50

Datum registracije: 14 Nov 2007
Mesto: Zemun

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Nov 25, 2007 9:14 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Psi vole svoje prijatelje i ujedaju neprijatelje,sasvim suprotno ljudima koji nisu sposobni za čistu ljubav i koji uvek mešaju ljubav sa mržnjom.
-Sigmund Frojd-

Jedno od najvećih zadovoljstava koje proizilaze iz druženja sa psomje to što pred njim možete ispasti budala,a pas ne samo da vas neće prezirati zbog toga,već će i sam napraviti budalu od sebe.
-Semjuel Batler,pesnik-

ex_deda
Banovan!

*28*
*28*

Datum registracije: 08 Okt 2006

australia.gif
PorukaPostavljena: Ned Nov 25, 2007 9:32 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Jeste, ja sam imao dobermane, skoro kao machke su ako ih ne drzih na lancu. Ja nisam...

MARCEZIS
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 47

Datum registracije: 15 Apr 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Dec 10, 2007 12:14 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Da je pas čovekov najbolji prijatelj, mišljenje je čoveka a ne psa Laughing

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Flora i fauna ~ -> ~ Životinjsko carstvo ~ -> Pas najbolji covekov prijatelj Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3 ... 11, 12, 13
Strana 13 od 13

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon