:: |
Autor |
Poruka |
Erdal82 Dobro upućeni član

|
Godine: 41
Datum registracije: 09 Mar 2005 Poruke: 667 Mesto: Sarajevo

|
|
Ma film je strava, napet, strasan, krvolocan heheh....obavezno pogledati
|
_________________ Nikad ne reci nikad vise! |
|
|
|
 |
woolf99 Upućeni član

|
Datum registracije: 23 Avg 2006 Poruke: 288

|
|
Za velike obožavaoce njegovih dela.
Gledajte sa velikom rezervacijom i ne očekujete previše
|
_________________ Goli Otok .... Kako to nudistički zvuči |
|
|
|
 |
Francuskinja ♦Un Mal pour un Bien♦

|
Godine: 42
Datum registracije: 07 Apr 2005 Poruke: 16007 Mesto: 83700 ST RAPHAEL

|
|
Pedjanbg je napisao/la sledeće: | Pre neko vece par nas se skupilo da kod drugara gledamo neki film, uz grickalice i sokove, cisto da se odmorimo od Beer festa i sl. Drug predlozio "Hostel". Ja sam bio u fazonu: "sto da ne, svejedno mi je".
Teraj ga u k****!!! Posle nekih sat vremena hteo sam da ga gadjam stolicom. Presele mi sve grickalice i sokovi. Ja vise ne jedem.
Neverovatno. Film je pokupio odlicne kritike, i za ljubitelje horora (onih najbolesnijih) prava je poslastica.
Ako mene pitate, film je cista banalizacija bola, patnje, ljudskog tela, zivota... Koliko sam skapirao, poenta filma (skoro da i nema pricu) je ljudski bes, osveta, kao i patnja, suocavanje sa uzasnom smrcu, svesno prezivljavanje najgoreg kasapljenja...
Sve ovo je veoma efektno prikazano, i sto je najcrnje, takve stvari se desavaju i u stvarnosti (ratovi npr.).
I nisam morao ovo da gledam, ali kao sto negde procitah: Povedite devojku u bioskop, bice vam u krilu za 10 minuta. |
Nasmejao si me ali potpuno se slazem sta si sve napisao o vezi jela a i da ljudi su takvih,dobar smisao imas...
|
|
|
|
|
 |
coco_bill Zli carobnjak-lingvista

|
Godine: 45
Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 33433 Mesto: Novi Sad

|
|
Pedjanbg je napisao/la sledeće: | Neverovatno. Film je pokupio odlicne kritike, i za ljubitelje horora (onih najbolesnijih) prava je poslastica.
Ako mene pitate, film je cista banalizacija bola, patnje, ljudskog tela, zivota... Koliko sam skapirao, poenta filma (skoro da i nema pricu) je ljudski bes, osveta, kao i patnja, suocavanje sa uzasnom smrcu, svesno prezivljavanje najgoreg kasapljenja...
Sve ovo je veoma efektno prikazano, i sto je najcrnje, takve stvari se desavaju i u stvarnosti (ratovi npr.).
I nisam morao ovo da gledam, ali kao sto negde procitah: Povedite devojku u bioskop, bice vam u krilu za 10 minuta. |
Poenta filma je trgovina ljudima. Ne u fazonu prostitutki i prosjaka, vec: kupis coveka i radis s njim sta hoces [kao sto ste videli u filmu].
A ne bi se slozio sa ovim "bice vam u krilu..."
Pre bi rekao: "Za 10 minuta ce vas zauvek napustiti""
|
|
 |
boban11 Upozorenja: 2 od 3 Prijatelj foruma

|
Godine: 40
Datum registracije: 03 Mar 2005 Poruke: 19847 Mesto: Gradiska

|
|
danas sam ga iznajmio, pogledao sam samo letimično i mogu reć da je film jako bolestan, a vjerujem i ja da se takve stvari negde dešavaju,
|
_________________ Vilenjakinja & Ja Post Team
Ika & Ja Super Team |
|
|
|
 |
Pedjanbg Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 42
Datum registracije: 20 Jan 2006 Poruke: 229 Mesto: Novi Beograd

|
|
coco_bill je napisao/la sledeće: | Pedjanbg je napisao/la sledeće: | Neverovatno. Film je pokupio odlicne kritike, i za ljubitelje horora (onih najbolesnijih) prava je poslastica.
Poenta filma je trgovina ljudima. Ne u fazonu prostitutki i prosjaka, vec: kupis coveka i radis s njim sta hoces [kao sto ste videli u filmu].
A ne bi se slozio sa ovim "bice vam u krilu..."
Pre bi rekao: "Za 10 minuta ce vas zauvek napustiti"" |
Jasno, ali bih rekao da je to i jednostavnija interpretacija.
Akcenat je stavljen na ljudsko suocavanje sa stravicnim unakazavanjem sopstvenog tela (jedinog koje imamo), i mucnim krajem zivota (jedinog koji imamo). Trenuci kada covek shvata da je njegovom zivotu dosao kraj, i kada bespomocno posmatra sopstveno kasapljenje nesto su najcrnje sto se moze zamisliti, a sto je u ovom filmu prikazano na vrlo efikasan (uznemirujuc) nacin.
It has Tarantino's signature all over it.
|
_________________ Life sucks. Then you die. |
|
|
|
 |
Malaaa Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 39
Datum registracije: 18 Apr 2006 Poruke: 154

|
|
francuskinja je napisao/la sledeće: | Film bas dobro uradjen,koji u pravom zivotu verovatno se desava po nekim mestima mada mi to neznamo...dali ste gledali taj film i kakav utisak vam ostao? |
da gledala sam taj film, i bas je super uradjen!
|
|
|
|
|
 |
CatchTheWreck Jecika_84 muz No.2

|
Godine: 44
Datum registracije: 06 Sep 2004 Poruke: 6273 Mesto: Cataro

|
|
film je totalno piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiip
|
_________________ u ziwotu wodi rachuna kome cesh
dopustiti da ti se priblizi,
jer nije swako DOSTOJAN
da bude u twom drushtwu,
drzi jezik za zube,
a ledja uz zid,
mozda i uspesh da PREZIWISH
bez posledica,
u owom smradu.... |
|
|
|
 |
ComiX ~ Tajni agent ~

|
Datum registracije: 29 Nov 2005 Poruke: 2077 Mesto: Serbia

|
|
Film sam bas veceras pogledao i mogu reci da je extra. Nije ga radio Tarantino kao sto svi ovde navode vec Eli Roth dok je samo snimljen sa Tarantinovu kucu, a to je nesto sdasvim drugo. U ovom filmu se sve brzo odvija sto je super, nema smaranja i sve je odradjeno na vrhunskom nivou. Jeste da ima malo gadljivih scena, ali sta da se radi, nije sve u zivotu svetlo, ima i ona tamnija strana zivota.
|
|
|
|
|
 |
dameski Prijatelj foruma

|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130

|
|
nemam ja zeludac za ovo
kad citam vase komentare
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|