:: |
Autor |
Poruka |
Malaaa Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 39
Datum registracije: 18 Apr 2006 Poruke: 154

|
|
Ma Saban Saulic je legenda !! Pesma --> Nema nista majko od tvoga veselja mi se najvise svidja
|
|
|
|
|
 |
Ivankamaza ~Ljubav i Snovi~

|
Godine: 39
Datum registracije: 19 Okt 2004 Poruke: 53570 Mesto: ~ Paris je t'aime ~

|
|
markan_bbb je napisao/la sledeće: | Za mene je najbolja njegova pjesma Lepa do bola... jedna od najboljih pjesama dosad u 2006. |
Tu pesmu peva Sinan Sakic ne Saban Saulic
A da kazem ja svoje misljenje o Sabanu...
Kao prvo Saban je "bio" i "ostace" kralj narodne muzike. Njegove stare pesmu su najbolje,slazem se. Odpevao je mnogo hitova...
Sada peva turbo folk, to ne znaci da je sr***je, samo je promenio stil to je sve.
Sada nekome se svidja nekome ne, a onima kojim se ne svidja su mozda "nostalgicni" tog vremena kada je pevao pesme kao Bio sam pijanac, Gordana, Dva galeba bela ili uvenuce narcis beli.
Pesma sa njegovog novog albuma koja mi se svidja je mala a i Telo uz telo nije losa.
Ok njegove starije pesme su bila bolje al ne znaci da je ovo za djubre....
|
|
|
|
|
 |
Francuskinja ♦Un Mal pour un Bien♦

|
Godine: 42
Datum registracije: 07 Apr 2005 Poruke: 16007 Mesto: 83700 ST RAPHAEL

|
|
Ta pesma mu je bila hit po diskotekama ali ne shvatam da ovaj zadnji album kako sam bila na odmoru,ni jedna pesma se nije cula...izgleda da nije se dopala narodu i ako ima lepe pesme i popularan narodnjak...
|
|
|
|
|
 |
Venceremos Banovan! Prijatelj foruma

|
Datum registracije: 20 Sep 2006 Poruke: 3351 Mesto: Santa Clara

|
|
Kralj...a duh!
Sta ces..ima glupe pjesme ali glasom rijesi sve probleme 8)
|
|
|
|
|
 |
držte lopova Banovan! Zna tudju muku

|
Godine: 29
Datum registracije: 14 Nov 2005 Poruke: 9553 Mesto: debian city

|
|
Više volim njegove stare pesme nego ovo što sada snima. Niko nema tako kristalno čisti glas u novokomponovanoj muzici kao Šaban.
Meni je najlepša njegova pesma " Danima te čekam".
|
|
 |
slatka_sanerka Anđeo s greškom

|
Datum registracije: 24 Nov 2005 Poruke: 24591 Mesto: *tamo pokraj Miljacke*grada cevapa, viceva, ubica, muja i sulja, al i rokera, oskarovca, nobelovaca

|
|
dobar je saban stare pjesme pogotov
|
|
|
|
|
 |
bdrobjnak Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 12 Nov 2006 Poruke: 95

|
|
Saban je kvalitetan pevac,ali mi se vise dopadaju njegove stare pesme.pakosna zena,bio sam pijanac,dva galeba bela
|
|
|
|
|
 |
dambolina • Nepopravljivi romantik •

|
Godine: 42
Datum registracije: 18 Nov 2006 Poruke: 73140 Mesto: •● U tudjoj koži ●•

|
|
Saban je ok pevac,neke njegove pesme obozavam,ali smatram da nije 'Kralj folka" i ako nosi tu titulu...
|
|
 |
takito Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 34
Datum registracije: 18 Dec 2006 Poruke: 64 Mesto: Od njega je i bog digo ruke

|
|
Sta god da se misli za njega misli se najbolje!On je zvezda narodne muzike sve pesme njegove su hitovi,a ne samo ona za koju pitate!!! 8)
|
|
|
|
|
 |
Venceremos Banovan! Prijatelj foruma

|
Datum registracije: 20 Sep 2006 Poruke: 3351 Mesto: Santa Clara

|
|
dambolina je napisao/la sledeće: | Saban je ok pevac,neke njegove pesme obozavam,ali smatram da nije 'Kralj folka" i ako nosi tu titulu... |
ja se na ovo podpišem..ima boljih starih pjevaca koji bi vrglo gladko nosili tu titulu.. ja ovako kazem ima dosta kraljeva
|
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|