www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

pa budi pametan..
Strana prethodna  1, 2, 3, 4  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJEGOVA soba ~
::  
Autor Poruka
zelenojedobrozaoci
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 50

Datum registracije: 30 Avg 2006
Mesto: beograd/ i ostatak sveta.

switzerland.gif
PorukaPostavljena: Pon Okt 09, 2006 5:07 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

najbolje da je propustim Shocked

thanatos
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 47

Datum registracije: 21 Feb 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Okt 10, 2006 9:52 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Odes sa malom i zaboravis na devojku bar za to vece,a ako je kriza sa devojkom velika onda raskines,nevalja nista na silu

Makro
Sudbina Pravi Greske
<b>Sudbina Pravi Greske</b>

Datum registracije: 01 Jul 2005
Mesto: P!zd!land

australia.gif
PorukaPostavljena: Sre Okt 11, 2006 6:33 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nekad treba razmisliti i 'pravim' mozgom! Wink Ne moze uvek kako ON hoce Laughing

Bas takve zenske ne podnosim! Zasto? Nemam pojma! Cisto mi nesedaju!

Za mene nije vredna toga, verovatno bi je poslao u tri lepe (!) materine, posle drugog nasrtaja. 8)

Ma moze ona biti avion, dzaba kad nisam pilot Wink

"Ko Crkvi Daje, Bogu Pozajmljuje, A Bog Nikom Duzan Ne Ostaje!"

visiometas
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 08 Feb 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Okt 11, 2006 11:16 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ukoliko stvarno volis svoju devojcicu neces je prevariti zar ne??

Vlada_R
///M
///M

Godine: 39

Datum registracije: 02 Sep 2005
Mesto: NL

netherlands.gif
PorukaPostavljena: Sre Okt 18, 2006 11:12 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Jednostavna situacija brate. Ako imas ozbiljnu vezu ili si ozenjen mozes super da se izvadis, samo kazes u vezi sam ili ozenjen sam. Ako ne onda je vodis na mirnije mesto Wink

EGO!
Stojke's bitch!
Stojke's bitch!

Godine: 34

Datum registracije: 25 Sep 2006
Mesto: U svom svetu tame,ušuškana u kolevci samoće i neostvarenih želja,izgubljena u sopstvenom životu

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Okt 28, 2006 2:38 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

[quote="LaNa83"][quote="nastasenjka"][quote="kumche"][quote]pa budi pametan i uradi pravu stvar Rolling Eyes zar je to toliko tesko vama muskarcima Rolling Eyes[/quote]
Ахам, а шта је по "вама женама" права ствар? Молим за озбиљне одговоре.[/quote]

drzi ga u pantalonama...ni ja ne idem u krevet sa svakim tipom koji me merka...da li je to odgovor dovoljno 'ozbiljan' za tebe?[/quote]apsolutno se slazem!!!!!!!!prepisujem i potpisujem!!!!!!!mislim svaka veza pre ili kasnije malo zaskripi i nema veze koja nema neke manje prepirke ali cekaj stani malo...svi mi mozemo da grada na pice sa drustvom,pomalo besni na partnera sto nas je necim povredio al sve je to prolzano znamo i sami,nekad smo i sami krivi pa cekamo da se strasti smire i opet je sve po starom...ali cekaj pa desava se i na ulici da vidimo da se nekom dopadamo,zaustavi nas ,prica sa nama,to se jednostavno vidi...ali sta je sa osecanjima,sa pravom ljubavlju,sa onim sto osecamo prema partneru...svi mi pre il kasnije dodjemo u takve situacije al zapitaj se da li je vredno...stavi na vagu ono sto imas i sto vredi a mozes da izgubis i ono sto mozes da dobijes a sto se tako lako daje...sam proceni sta ti vise znaci... Rolling Eyes[/quote]

POTPISUJEM!
Kod tipova vlada misljenje da oni imaju vise prava da prevare ribu jer su muskarci! Ha, ha...
Ravnopravni smo totalno.
Drzi ga u gacama i kad padnes u bedak, seti se tog trenutka i seti se cinjenice da te je neko pozeleo...
Samo jednom se zivi, ali to ne mora da znaci da sve treba da probas i pice NIJE izgovor za ono sto uradis!

merymca
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Godine: 48

Datum registracije: 28 Jun 2005
Mesto: da mi je u 'PUSTINJU'

slovenia.gif
PorukaPostavljena: Sub Okt 28, 2006 5:15 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

mislim da ako nekog voliš nikad ga nečeš prevariti.....zavisi sve o jakosti ljubavi...

Crvena_Kiselina
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 41

Datum registracije: 01 Jun 2006
Mesto: Donnington Park...negde na sredini...

uk.gif
PorukaPostavljena: Ned Okt 29, 2006 2:18 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Teska situacija koja se da lako resiti. Treba samo znati sta hoces. A ne moze i jare i pare. Mada, ima ljudi koji mogu oboje i svaka im cast.

Ja opet, razmisljam srcem....i to se puno puta pokazalo kao losa stvar ali ja se nepokolebljivo ne menjam. Zbog cega? Jer meni je i ovako dobro. Ako malo razmislis, u sustini, covek moze da ostane veran a da i dalje izmenja dovoljno partnera. Dok si sa nekim, veran si joj. Kad ne ide, raskines i nadjes novu. A pri tom ti je savest uvek ostala cista i svakoj novoj ces moci pristupiti sa istim entuzijazmom i energijom, cistog srca. A jednog dana ce naleteti ona prava koja ce to tvoje srce oberucki primiti i znace da ceni sve to sto si joj dao. Eto, to je moja neka filozofija. Sto ne znaci da sam u pravu.

*Crvena Kiselina*

Povescu te u novi svet, u sretne godine
popicu ti oziljke sa duse, dacu ti ljubav
pomericu za tebe zvezde
a nece me biti i neces znati da postojim! -

PEPPO
Upućeni član
Upućeni član

Datum registracije: 23 Jul 2005
Mesto: ...

germany.gif
PorukaPostavljena: Ned Okt 29, 2006 9:16 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pravu ljubav nemoze takva kurvica unistiti
i da je sto puta bolja

LaNa83
rizmalovo srculence
rizmalovo srculence

Datum registracije: 20 Jun 2006
Mesto: Beograd

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Pon Okt 30, 2006 1:05 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

PEPPO je napisao/la sledeće:
Pravu ljubav nemoze takva kurvica unistiti
i da je sto puta bolja
pazi za tebe ce tvoja ljubav uvek biti najbolja.... Wink Wink Wink a ova sto se tako olako daje sigurno da nije sto puta bolja...

....tvoja i u dobru i u zlu....

vmudrinic
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 18 Sep 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Nov 01, 2006 1:09 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Zvao bi devojku i rekao joj da raskidamo na dva tri sata!

makaveli_blok70
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 38

Datum registracije: 05 Okt 2006
Mesto: ~~blok 70~~

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Nov 01, 2006 9:49 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

vmudrinic je napisao/la sledeće:
Zvao bi devojku i rekao joj da raskidamo na dva tri sata!

Haha zanimljiv odgovor!!!Nema sta!!
Ja bih se prepustio situaciji i startovao bih devojku!!!Otkud znas da ona nije bolja od moje devojke,neces naci bolju ako ne trazis!!! 8)

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJEGOVA soba ~ -> pa budi pametan.. Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4  sledeća
Strana 2 od 4

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon