:: |
Autor |
Poruka |
zelenojedobrozaoci Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 50
Datum registracije: 30 Avg 2006 Poruke: 105 Mesto: beograd/ i ostatak sveta.

|
|
najbolje da je propustim
|
_________________ iskustvo je ono sto dobijes dok ocekujes nesto drugo |
|
|
|
 |
thanatos Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 47
Datum registracije: 21 Feb 2006 Poruke: 78

|
|
Odes sa malom i zaboravis na devojku bar za to vece,a ako je kriza sa devojkom velika onda raskines,nevalja nista na silu
|
_________________ Imao je gvozdeno srce i crna ledena krila. Za sažaljenje ili milosrđe nije znao. Koga bi ščepao, bio je zauvek izgubljen. |
|
|
|
 |
Makro Sudbina Pravi Greske

|
Datum registracije: 01 Jul 2005 Poruke: 2090 Mesto: P!zd!land

|
|
Nekad treba razmisliti i 'pravim' mozgom! Ne moze uvek kako ON hoce
Bas takve zenske ne podnosim! Zasto? Nemam pojma! Cisto mi nesedaju!
Za mene nije vredna toga, verovatno bi je poslao u tri lepe (!) materine, posle drugog nasrtaja. 8)
Ma moze ona biti avion, dzaba kad nisam pilot
|
_________________ Na pesku smo se videli, još ni gaće nismo imali.
Upi’kila si se na dodir moj, od tog trenutka ja sam samo tvoj!
|
 |
visiometas Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 08 Feb 2006 Poruke: 78

|
|
ukoliko stvarno volis svoju devojcicu neces je prevariti zar ne??
|
|
|
|
|
 |
Vlada_R ///M

|
Godine: 39
Datum registracije: 02 Sep 2005 Poruke: 1256 Mesto: NL

|
|
Jednostavna situacija brate. Ako imas ozbiljnu vezu ili si ozenjen mozes super da se izvadis, samo kazes u vezi sam ili ozenjen sam. Ako ne onda je vodis na mirnije mesto
|
|
 |
EGO! Stojke's bitch!

|
Godine: 34
Datum registracije: 25 Sep 2006 Poruke: 5644 Mesto: U svom svetu tame,ušuškana u kolevci samoće i neostvarenih želja,izgubljena u sopstvenom životu

|
|
[quote="LaNa83"][quote="nastasenjka"][quote="kumche"][quote]pa budi pametan i uradi pravu stvar zar je to toliko tesko vama muskarcima [/quote]
Ахам, а шта је по "вама женама" права ствар? Молим за озбиљне одговоре.[/quote]
drzi ga u pantalonama...ni ja ne idem u krevet sa svakim tipom koji me merka...da li je to odgovor dovoljno 'ozbiljan' za tebe?[/quote]apsolutno se slazem!!!!!!!!prepisujem i potpisujem!!!!!!!mislim svaka veza pre ili kasnije malo zaskripi i nema veze koja nema neke manje prepirke ali cekaj stani malo...svi mi mozemo da grada na pice sa drustvom,pomalo besni na partnera sto nas je necim povredio al sve je to prolzano znamo i sami,nekad smo i sami krivi pa cekamo da se strasti smire i opet je sve po starom...ali cekaj pa desava se i na ulici da vidimo da se nekom dopadamo,zaustavi nas ,prica sa nama,to se jednostavno vidi...ali sta je sa osecanjima,sa pravom ljubavlju,sa onim sto osecamo prema partneru...svi mi pre il kasnije dodjemo u takve situacije al zapitaj se da li je vredno...stavi na vagu ono sto imas i sto vredi a mozes da izgubis i ono sto mozes da dobijes a sto se tako lako daje...sam proceni sta ti vise znaci... [/quote]
POTPISUJEM!
Kod tipova vlada misljenje da oni imaju vise prava da prevare ribu jer su muskarci! Ha, ha...
Ravnopravni smo totalno.
Drzi ga u gacama i kad padnes u bedak, seti se tog trenutka i seti se cinjenice da te je neko pozeleo...
Samo jednom se zivi, ali to ne mora da znaci da sve treba da probas i pice NIJE izgovor za ono sto uradis!
|
|
|
|
|
 |
merymca Odomaćeni član

|
Godine: 48
Datum registracije: 28 Jun 2005 Poruke: 1249 Mesto: da mi je u 'PUSTINJU'

|
|
mislim da ako nekog voliš nikad ga nečeš prevariti.....zavisi sve o jakosti ljubavi...
|
|
|
|
|
 |
Crvena_Kiselina Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 41
Datum registracije: 01 Jun 2006 Poruke: 81 Mesto: Donnington Park...negde na sredini...

|
|
Teska situacija koja se da lako resiti. Treba samo znati sta hoces. A ne moze i jare i pare. Mada, ima ljudi koji mogu oboje i svaka im cast.
Ja opet, razmisljam srcem....i to se puno puta pokazalo kao losa stvar ali ja se nepokolebljivo ne menjam. Zbog cega? Jer meni je i ovako dobro. Ako malo razmislis, u sustini, covek moze da ostane veran a da i dalje izmenja dovoljno partnera. Dok si sa nekim, veran si joj. Kad ne ide, raskines i nadjes novu. A pri tom ti je savest uvek ostala cista i svakoj novoj ces moci pristupiti sa istim entuzijazmom i energijom, cistog srca. A jednog dana ce naleteti ona prava koja ce to tvoje srce oberucki primiti i znace da ceni sve to sto si joj dao. Eto, to je moja neka filozofija. Sto ne znaci da sam u pravu.
*Crvena Kiselina*
|
_________________ - Praticu takt tvojih prstiju i plesati kroz zavese,
uplescu ti se u kosu i mirisati po sobi
a nece me biti i neces znati da postojim.
Povescu te u novi svet, u sretne godine
popicu ti oziljke sa duse, dacu ti ljubav
pomericu za tebe zvezde
a nece me biti i neces znati da postojim! - |
|
|
|
 |
PEPPO Upućeni član

|
Datum registracije: 23 Jul 2005 Poruke: 462 Mesto: ...

|
|
Pravu ljubav nemoze takva kurvica unistiti
i da je sto puta bolja
|
|
|
|
|
 |
LaNa83 rizmalovo srculence

|
Datum registracije: 20 Jun 2006 Poruke: 4308 Mesto: Beograd

|
|
PEPPO je napisao/la sledeće: | Pravu ljubav nemoze takva kurvica unistiti
i da je sto puta bolja | pazi za tebe ce tvoja ljubav uvek biti najbolja.... a ova sto se tako olako daje sigurno da nije sto puta bolja...
|
|
 |
vmudrinic Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 18 Sep 2006 Poruke: 165

|
|
Zvao bi devojku i rekao joj da raskidamo na dva tri sata!
|
|
|
|
|
 |
makaveli_blok70 Upućeni član

|
Godine: 38
Datum registracije: 05 Okt 2006 Poruke: 308 Mesto: ~~blok 70~~

|
|
vmudrinic je napisao/la sledeće: | Zvao bi devojku i rekao joj da raskidamo na dva tri sata! |
Haha zanimljiv odgovor!!!Nema sta!!
Ja bih se prepustio situaciji i startovao bih devojku!!!Otkud znas da ona nije bolja od moje devojke,neces naci bolju ako ne trazis!!! 8)
|
_________________ Nekom je zivot majka, a nekom maceha!!! |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|