:: |
Volkswagen ili Opel? |
Volkswagen |
|
64% |
[ 18 ] |
Opel |
|
25% |
[ 7 ] |
Podjednako |
|
3% |
[ 1 ] |
Ne volim ni Volkswagen ni Opel |
|
7% |
[ 2 ] |
|
Ukupno glasova : 28 |
|
Autor |
Poruka |
Dejo_Panther Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 33
Datum registracije: 28 Jul 2006 Poruke: 3

|
|
e ljudi da vam ja nesto kazem.
opel je udoban auto i to sve ali vise nikada ne bih kupio sebi opela jedino astru OPC.Astra je ova najnovija sila od automoobila a ja sam do skora imao vektru 2.0 i 115 KS i sta mislite sta mi se desilo,ZAPALILA SE.Motor izgorio ko borovina.I sta cu s njomprodam je na otpad a sada vozim se sa nogama
HEHE sad kad bih sebi nesto kupovao do jedno 2002.godista kupio bih debi Passata ali bih ga uvezao iz Njemacke.
Glasam za VW
|
|
 |
Gardas88 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 36
Datum registracije: 01 Maj 2006 Poruke: 147 Mesto: Podgorica

|
|
Slabo si čuo vjeruj mi! U prošlosti ih je pratio maler korozije, ali to je prošlost, tako da.... Već sam pričao o ovim brandovima tako da neću da se ponavljam, opel u svim segmentima moze da parira VW, tako da odluka o tome "ko je bolji" pada na simpatije, nikako u razlici u kvalitetu!
|
|
|
|
|
 |
Vlada_R ///M

|
Godine: 39
Datum registracije: 02 Sep 2005 Poruke: 1256 Mesto: NL

|
|
Gardas88 je napisao/la sledeće: | Slabo si čuo vjeruj mi! U prošlosti ih je pratio maler korozije, ali to je prošlost, tako da.... Već sam pričao o ovim brandovima tako da neću da se ponavljam, opel u svim segmentima moze da parira VW, tako da odluka o tome "ko je bolji" pada na simpatije, nikako u razlici u kvalitetu! |
Nije tacno, razlike u kvalitetu ima. VW je apsolutno bolji u svakom pogledu.
|
|
 |
boolero Upućeni član

|
Godine: 40
Datum registracije: 03 Jan 2006 Poruke: 265 Mesto: Beograd

|
|
U kom pogledu Vlado?
Moja vectra je pretrcala 250.000,u kabini se ne primete godine,a mehanika i dalje odlicno slusha...
Imam i kadeta sa preko 300.000, samo mu sipash benzin,ulje i vodu i idesh gde ocesh iako je skoro 20 godina star.
Imam i golfa 2 koji nije kod mene vec na selu, sa 275.000 na satu (koji je prestao da radi pre 3 godine pa ostao na toj kilometrazi), enterijer ne lici ni na shta, auto lezi ko g***o na putu,ubacivanje u rikverc je lutrija, motor guta ulje...inace motor je 1.6d u koji se wagenovci kunu da je dobar.
|
_________________ Opel Kadet E 2.0
Opel Vectra B 1.8 16v
Opel Team Serbia |
|
|
|
 |
Vlada_R ///M

|
Godine: 39
Datum registracije: 02 Sep 2005 Poruke: 1256 Mesto: NL

|
|
Hehe, ja sam video nov Audi A6 pored puta stoji sa haubom otvorenom, jel je to los auto?
Tako sam video i nov Renault Megane pored puta sluzba radi oko njega nesto, jel je i to los auto?
Sve je u odrzavanju i voznje automobila.
|
|
 |
flashbull Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 28 Feb 2006 Poruke: 133 Mesto: Minhen

|
|
VW je dosta bolji od Opela....
Jednostavno kvalitetni
|
|
|
|
|
 |
Gardas88 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 36
Datum registracije: 01 Maj 2006 Poruke: 147 Mesto: Podgorica

|
|
Ako je sve stvar odrzavanja i voznje, $utra idem da kupim novog juga da ga "vozim" narednih 15 godina....
|
|
|
|
|
 |
boolero Upućeni član

|
Godine: 40
Datum registracije: 03 Jan 2006 Poruke: 265 Mesto: Beograd

|
|
Vlada_R je napisao/la sledeće: | Hehe, ja sam video nov Audi A6 pored puta stoji sa haubom otvorenom, jel je to los auto?
Tako sam video i nov Renault Megane pored puta sluzba radi oko njega nesto, jel je i to los auto?
Sve je u odrzavanju i voznje automobila. |
Vlado ja ti pricam iz mog iskustva, a znam i iskustva dosta drugih ljudi(bilo opel,bmw,vw,honda...)...a ono je takvo da ja iz nejga zakljucim da mi je opel bolji izbor od vw-a.
|
_________________ Opel Kadet E 2.0
Opel Vectra B 1.8 16v
Opel Team Serbia |
|
|
|
 |
aureliano ♣ El Capitán ♠

|
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 9092 Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji

|
|
Ja sam davno jednom imao Astru (vrlo dobar auto ali nista posebno, 1.6, nije tad bilo love za bolje) i mislim da poslije tog auta jednostavno poceh zaobilaziti Opele...
|
_________________ I tad su došli popovi... Pa topovi... Pa lopovi...
I čitav svet se izobličio...
Ispuzali su grabljivci... Pa lažljivci... Snalažljivci...
 |
|
|
|
 |
klinka Odomaćeni član

|
Datum registracije: 27 Apr 2005 Poruke: 1120

|
|
Moji su uvijek imali Opela,kvalitetan je Auto,no ni VW nije los...al moj je glas isao Opelu...
|
_________________ Lutka od krvi bez trunke ideje... |
|
|
|
 |
Francuskinja ♦Un Mal pour un Bien♦

|
Godine: 42
Datum registracije: 07 Apr 2005 Poruke: 16007 Mesto: 83700 ST RAPHAEL

|
|
Ne volim ni jedan ni drugi mada dala bih plus za opel...recimo ovaj zadnji opel sto je izasao je lep...
|
|
|
|
|
 |
Maja S. Odomaćeni član

|
Godine: 44
Datum registracije: 18 Jun 2005 Poruke: 1570

|
|
Ja vozim vw chirocco. I super sam zadovoljna. jeste da je malo mator (nije ovaj najnoviji), ali koristi...i ja uzivam u njemu.
|
_________________ "Strast je zaludjenost nekom osobom, želja za nekim...Kada strast prodje na svetlo izlazi ljubav. Jer ljubav znači voleti nečije mane, dok STRAST voli vrline..." |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|