www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Volkswagen ili Opel?
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Auto-moto svet ~ -> ~ Arhiva - Auto-moto svet ~
::  

Volkswagen ili Opel?
Volkswagen
64%
 64%  [ 18 ]
Opel
25%
 25%  [ 7 ]
Podjednako
3%
 3%  [ 1 ]
Ne volim ni Volkswagen ni Opel
7%
 7%  [ 2 ]
Ukupno glasova : 28

Autor Poruka
Dejo_Panther
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 33

Datum registracije: 28 Jul 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Okt 10, 2006 9:05 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

e ljudi da vam ja nesto kazem.
opel je udoban auto i to sve ali vise nikada ne bih kupio sebi opela jedino astru OPC.Astra je ova najnovija sila od automoobila a ja sam do skora imao vektru 2.0 i 115 KS i sta mislite sta mi se desilo,ZAPALILA SE.Motor izgorio ko borovina.I sta cu s njomprodam je na otpad a sada vozim se sa nogama
HEHE sad kad bih sebi nesto kupovao do jedno 2002.godista kupio bih debi Passata ali bih ga uvezao iz Njemacke.
Glasam za VW

Gardas88
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 36

Datum registracije: 01 Maj 2006
Mesto: Podgorica

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Okt 10, 2006 9:13 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Slabo si čuo vjeruj mi! U prošlosti ih je pratio maler korozije, ali to je prošlost, tako da.... Već sam pričao o ovim brandovima tako da neću da se ponavljam, opel u svim segmentima moze da parira VW, tako da odluka o tome "ko je bolji" pada na simpatije, nikako u razlici u kvalitetu!

Vlada_R
///M
///M

Godine: 39

Datum registracije: 02 Sep 2005
Mesto: NL

netherlands.gif
PorukaPostavljena: Sre Okt 11, 2006 1:28 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Gardas88 je napisao/la sledeće:
Slabo si čuo vjeruj mi! U prošlosti ih je pratio maler korozije, ali to je prošlost, tako da.... Već sam pričao o ovim brandovima tako da neću da se ponavljam, opel u svim segmentima moze da parira VW, tako da odluka o tome "ko je bolji" pada na simpatije, nikako u razlici u kvalitetu!

Nije tacno, razlike u kvalitetu ima. VW je apsolutno bolji u svakom pogledu.

boolero
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 40

Datum registracije: 03 Jan 2006
Mesto: Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Okt 11, 2006 5:06 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

U kom pogledu Vlado?
Moja vectra je pretrcala 250.000,u kabini se ne primete godine,a mehanika i dalje odlicno slusha...
Imam i kadeta sa preko 300.000, samo mu sipash benzin,ulje i vodu i idesh gde ocesh iako je skoro 20 godina star.

Imam i golfa 2 koji nije kod mene vec na selu, sa 275.000 na satu (koji je prestao da radi pre 3 godine pa ostao na toj kilometrazi), enterijer ne lici ni na shta, auto lezi ko g***o na putu,ubacivanje u rikverc je lutrija, motor guta ulje...inace motor je 1.6d u koji se wagenovci kunu da je dobar.

Opel Vectra B 1.8 16v
Opel Team Serbia

Vlada_R
///M
///M

Godine: 39

Datum registracije: 02 Sep 2005
Mesto: NL

netherlands.gif
PorukaPostavljena: Sre Okt 11, 2006 5:22 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Hehe, ja sam video nov Audi A6 pored puta stoji sa haubom otvorenom, jel je to los auto?

Tako sam video i nov Renault Megane pored puta sluzba radi oko njega nesto, jel je i to los auto?

Sve je u odrzavanju i voznje automobila.

flashbull
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 28 Feb 2006
Mesto: Minhen

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Okt 12, 2006 4:04 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

VW je dosta bolji od Opela....

Jednostavno kvalitetni

Gardas88
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 36

Datum registracije: 01 Maj 2006
Mesto: Podgorica

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Okt 15, 2006 6:55 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ako je sve stvar odrzavanja i voznje, $utra idem da kupim novog juga da ga "vozim" narednih 15 godina....

boolero
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 40

Datum registracije: 03 Jan 2006
Mesto: Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Okt 16, 2006 11:38 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Vlada_R je napisao/la sledeće:
Hehe, ja sam video nov Audi A6 pored puta stoji sa haubom otvorenom, jel je to los auto?

Tako sam video i nov Renault Megane pored puta sluzba radi oko njega nesto, jel je i to los auto?

Sve je u odrzavanju i voznje automobila.

Vlado ja ti pricam iz mog iskustva, a znam i iskustva dosta drugih ljudi(bilo opel,bmw,vw,honda...)...a ono je takvo da ja iz nejga zakljucim da mi je opel bolji izbor od vw-a.

Opel Vectra B 1.8 16v
Opel Team Serbia

aureliano
♣ El Capitán ♠
♣ El Capitán ♠

Datum registracije: 15 Mar 2005
Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji

california.gif
PorukaPostavljena: Pon Okt 16, 2006 11:45 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja sam davno jednom imao Astru (vrlo dobar auto ali nista posebno, 1.6, nije tad bilo love za bolje) i mislim da poslije tog auta jednostavno poceh zaobilaziti Opele...

klinka
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Datum registracije: 27 Apr 2005

croatia.gif
PorukaPostavljena: Pon Okt 16, 2006 11:47 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Moji su uvijek imali Opela,kvalitetan je Auto,no ni VW nije los...al moj je glas isao Opelu...

Francuskinja
♦Un Mal pour un Bien♦
<b>♦Un Mal pour un Bien♦</b>

Godine: 42

Datum registracije: 07 Apr 2005
Mesto: 83700 ST RAPHAEL

france.gif
PorukaPostavljena: Pon Okt 16, 2006 11:50 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ne volim ni jedan ni drugi mada dala bih plus za opel...recimo ovaj zadnji opel sto je izasao je lep...

Maja S.
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Godine: 44

Datum registracije: 18 Jun 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Okt 22, 2006 9:11 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja vozim vw chirocco. I super sam zadovoljna. jeste da je malo mator (nije ovaj najnoviji), ali koristi...i ja uzivam u njemu.

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Auto-moto svet ~ -> ~ Arhiva - Auto-moto svet ~ -> Volkswagen ili Opel? Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  sledeća
Strana 6 od 7

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon