www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Pit-bull
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Flora i fauna ~ -> ~ Životinjsko carstvo ~
::  
Autor Poruka
KatriX
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 15 Okt 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Okt 15, 2006 8:37 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Da li ti ono izgleda opasno?

a*l*e*x*a*n*d*r*a
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 16 Okt 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Okt 16, 2006 1:04 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Svi psi su onakvi kako ih gazda odgaji..Moze se i pudlica odgajiti da bude opasna i da ujeda ljude..Medjutim nemojte nikoga pogresno procenjivati dok ne vidite sopstvenim ocima!!

evaporator
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 48

Datum registracije: 14 Nov 2006
Mesto: hfdhfd

germany.gif
PorukaPostavljena: Uto Nov 14, 2006 10:39 pm    Naslov poruke: pit bull Na vrh strane Na dno strane

psi su bas lepi...ljudi naprave sami te pse strahovito jer ih tako odgajaju

oni su na losem glasu jer ako ih neko napali - naravno imaju veliku snagu i posledice po zrtvama

vesnabgd
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 05 Dec 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Dec 06, 2006 2:43 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

[quote="Makro"]Ja bih zabranio tim kerovima da se slobodno setaju i bez maske na njusci.
U mene prijatelj ima RAZMAZENOG rotvajlera (sada je tele), ali prosle godine su setali kroz park, i jedan mali pas (ne znam koja vrsta) napadne, ovaj ga je rastrgo.
INSTINKT!!!
I tebe da je neko napao sigurno bi se branio Smile INSTINKT!!!
Ja imam pita,potice nazalost iz porodice pitova koji su bili u borbama...
Ima 5 godina nikada nije zarezao na nikog...prava maza...Sve zavisi kako se vaspitavaju...

portoroz
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 38

Datum registracije: 20 Okt 2006
Mesto: orlic_dusan@yahoo.com

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Dec 10, 2006 1:28 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

svi psi mogu biti opasni ali ipak pit bul je pit bul oni su po meni dosta pametni i odani vlasniku ali kad ih nesto naljuti ..... Shocked

lavtolstoy
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 40

Datum registracije: 26 Okt 2006
Mesto: Roma

italy.gif
PorukaPostavljena: Ned Dec 10, 2006 2:34 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

pitbull je dobar ker pet godina i onda šestu otkine nos vlasniku ili još bolje detetu od komšije...

alexxxandar1602
Upozorenja: 1 od 3

Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 41

Datum registracije: 09 Jan 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Jan 09, 2007 10:21 am    Naslov poruke: moja misljenje Na vrh strane Na dno strane

iako ta rasa kod nas jos uvek nije zvanicno priznata ja imam fenomenalno misljenje o tim psima, jako su lepi, umiljti(zavisi od dresure), privrzeni...

knknpnkn
* Đavolkova žena *
* Đavolkova žena *

Godine: 46

Datum registracije: 03 Dec 2004
Mesto: Zemlja cuda

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Jan 09, 2007 1:55 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Slazem se sa konstatacijom da su svi psi onakvi, kako ih dresiraju i tretiraju gazde. Ali, jedno pitanje sad za ove, koji se razumeju malo u ovu tematiku: zasto je bas ova rasa zabranjena u velikom broju drzava?! Svi psi ujedaju, svi psi mogu biti agresivni, svi psi mogu da naprave veliku stetu! Ali, zasto je zabranjena samo ova rasa onda? Hvala na mogucim odgovorima! Wink

Opet, sve je to lepo i bezopasno, kad niste direktno vi, ili ne daj Boze, vase dete, zrtva jednog ovakvog psa! Ne daj Boze, da vam se, kao roditeljima male Eli, desi sto im se desilo. E, tada me zanima, da li biste pomazili tog psa po glavi, dali mu da jede i rekli mu: nisi ti kriv, kriv je vlasnik, ili biste ga, zubima zadavili u sekundi, kao sto je on, vasem detetu uradio! Twisted Evil

http://ellie-lawrenson.gonetoosoon.co.uk/my_index.php

mislite o tome! Wink

dzonisa
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Godine: 43

Datum registracije: 17 Avg 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Mar 12, 2007 4:22 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ja imam pita i kao pudlica je.kao sto neko rece kako ga naucis takav ce biti.nkada ga ne bi pustao u borbe i sl.tacno je da imaju cudnu narav i da se ne mirisu bas sa drugim psima i da hoce da se pobiju,a to za vilicu ne znam

palmal
Upozorenja: 1 od 3

Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 01 Feb 2007

croatia.gif
PorukaPostavljena: Pet Mar 30, 2007 1:00 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

To nije pas za svakog... njemu treba čvrsta ruka al isto tako i puno ljubavi.. to nije pas za budale jer se onda i dešava da ugrize nekog.. A NAJVIŠE SAM ALERGIČAN KAD U NOVINAMA PREKO CIJELE STRANE STAVE PITTBULL IZGRIZAO DIJETE, A KAD TO NAPRAVI NEKA DRGA VRSTA TO NAPIŠU MALIM SLOVIMA TEK DA SE ZNA... PITTOVI SU ZAKON

dado_GTI
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Godine: 36

Datum registracije: 18 Jan 2006
Mesto: Zagreb

croatia.gif
PorukaPostavljena: Pon Apr 02, 2007 11:09 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

pas samo za neku divljinu!!!

slajad
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 19 Nov 2006
Mesto: svinjarnik

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Uto Apr 24, 2007 5:17 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

preljep pas ali treba dobar odgoj

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Flora i fauna ~ -> ~ Životinjsko carstvo ~ -> Pit-bull Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5  sledeća
Strana 4 od 5

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon