:: |
Autor |
Poruka |
KatriX Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 15 Okt 2006 Poruke: 136

|
|
Da li ti ono izgleda opasno?
|
|
|
|
|
 |
a*l*e*x*a*n*d*r*a Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 16 Okt 2006 Poruke: 37

|
|
Svi psi su onakvi kako ih gazda odgaji..Moze se i pudlica odgajiti da bude opasna i da ujeda ljude..Medjutim nemojte nikoga pogresno procenjivati dok ne vidite sopstvenim ocima!!
|
|
|
|
|
 |
evaporator Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 48
Datum registracije: 14 Nov 2006 Poruke: 45 Mesto: hfdhfd

|
|
psi su bas lepi...ljudi naprave sami te pse strahovito jer ih tako odgajaju
oni su na losem glasu jer ako ih neko napali - naravno imaju veliku snagu i posledice po zrtvama
|
_________________ Zoka |
|
|
|
 |
vesnabgd Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 05 Dec 2006 Poruke: 29

|
|
[quote="Makro"]Ja bih zabranio tim kerovima da se slobodno setaju i bez maske na njusci.
U mene prijatelj ima RAZMAZENOG rotvajlera (sada je tele), ali prosle godine su setali kroz park, i jedan mali pas (ne znam koja vrsta) napadne, ovaj ga je rastrgo.
INSTINKT!!!
I tebe da je neko napao sigurno bi se branio INSTINKT!!!
Ja imam pita,potice nazalost iz porodice pitova koji su bili u borbama...
Ima 5 godina nikada nije zarezao na nikog...prava maza...Sve zavisi kako se vaspitavaju...
|
|
|
|
|
 |
portoroz Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 38
Datum registracije: 20 Okt 2006 Poruke: 41 Mesto: orlic_dusan@yahoo.com

|
|
svi psi mogu biti opasni ali ipak pit bul je pit bul oni su po meni dosta pametni i odani vlasniku ali kad ih nesto naljuti .....
|
_________________ Dusan_Bg |
|
|
|
 |
lavtolstoy Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 40
Datum registracije: 26 Okt 2006 Poruke: 226 Mesto: Roma

|
|
pitbull je dobar ker pet godina i onda šestu otkine nos vlasniku ili još bolje detetu od komšije...
|
|
|
|
|
 |
alexxxandar1602 Upozorenja: 1 od 3 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 41
Datum registracije: 09 Jan 2007 Poruke: 16

|
|
iako ta rasa kod nas jos uvek nije zvanicno priznata ja imam fenomenalno misljenje o tim psima, jako su lepi, umiljti(zavisi od dresure), privrzeni...
|
|
|
|
|
 |
knknpnkn * Đavolkova žena *

|
Godine: 46
Datum registracije: 03 Dec 2004 Poruke: 4162 Mesto: Zemlja cuda

|
|
Slazem se sa konstatacijom da su svi psi onakvi, kako ih dresiraju i tretiraju gazde. Ali, jedno pitanje sad za ove, koji se razumeju malo u ovu tematiku: zasto je bas ova rasa zabranjena u velikom broju drzava?! Svi psi ujedaju, svi psi mogu biti agresivni, svi psi mogu da naprave veliku stetu! Ali, zasto je zabranjena samo ova rasa onda? Hvala na mogucim odgovorima!
Opet, sve je to lepo i bezopasno, kad niste direktno vi, ili ne daj Boze, vase dete, zrtva jednog ovakvog psa! Ne daj Boze, da vam se, kao roditeljima male Eli, desi sto im se desilo. E, tada me zanima, da li biste pomazili tog psa po glavi, dali mu da jede i rekli mu: nisi ti kriv, kriv je vlasnik, ili biste ga, zubima zadavili u sekundi, kao sto je on, vasem detetu uradio!
http://ellie-lawrenson.gonetoosoon.co.uk/my_index.php
mislite o tome!
|
|
 |
dzonisa Dobro upućeni član

|
Godine: 43
Datum registracije: 17 Avg 2006 Poruke: 654

|
|
ja imam pita i kao pudlica je.kao sto neko rece kako ga naucis takav ce biti.nkada ga ne bi pustao u borbe i sl.tacno je da imaju cudnu narav i da se ne mirisu bas sa drugim psima i da hoce da se pobiju,a to za vilicu ne znam
|
|
|
|
|
 |
palmal Upozorenja: 1 od 3 Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 01 Feb 2007 Poruke: 34

|
|
To nije pas za svakog... njemu treba čvrsta ruka al isto tako i puno ljubavi.. to nije pas za budale jer se onda i dešava da ugrize nekog.. A NAJVIŠE SAM ALERGIČAN KAD U NOVINAMA PREKO CIJELE STRANE STAVE PITTBULL IZGRIZAO DIJETE, A KAD TO NAPRAVI NEKA DRGA VRSTA TO NAPIŠU MALIM SLOVIMA TEK DA SE ZNA... PITTOVI SU ZAKON
|
|
|
|
|
 |
dado_GTI Dobro upućeni član

|
Godine: 36
Datum registracije: 18 Jan 2006 Poruke: 545 Mesto: Zagreb

|
|
pas samo za neku divljinu!!!
|
|
|
|
|
 |
slajad Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 19 Nov 2006 Poruke: 55 Mesto: svinjarnik

|
|
preljep pas ali treba dobar odgoj
|
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|