www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Nezaposleni neće da vade krompir
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
Annabel_Lee
ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
<b>ஐ NaUgHtGeLiC ஐ</b>

Godine: 43

Datum registracije: 02 Feb 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Okt 17, 2006 6:09 pm    Naslov poruke: Nezaposleni neće da vade krompir Na vrh strane Na dno strane

U opštini Gornji Milanovac ima oko 5.000 evidentiranih nezaposlenih, a samo njih pet pristalo je da vadi krompir. Na njivi kompanije Svislajon Takovo danas su se pojavili administrativni radnici te kompanije kako bi vadili krompir, njih 30, jer ne postoji niko drugi ko bi mogao, odnosno želeo, da taj posao obavi. Direktor radne jedinice Petar Pantović rekao je da nije bilo moguće na neki drugi način obezbediti radnu snagu. Pantović je dodao da je konkurs za radnike za sakupljanje krompira na površini od 10 hektara bio otvoren nekoliko dana, ali da se javilo samo pet zainteresovanih. Direktorima tri srednje škole je prošlog vikenda nuđeno angažovanje oko 600 učenika, kojima bi, za uzvrat, bili plaćeni ekskurzija i nabavka knjiga. „Ni ta ideja nije prihvaćena zbog bojazni da bi neko mogao da zameri kompaniji da zloupotrebljava decu”, kaže on. Administrativni radnici kompanije krompirom treba da napune oko 30 vagona. (Beta)

please
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Datum registracije: 25 Apr 2006
Mesto: pogresna drzava

france.gif
PorukaPostavljena: Uto Okt 17, 2006 6:49 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

eh pa fino bas Confused
cekaju da im pare padnu sa neba

GiGi
*Pravi muškarac*
*Pravi muškarac*

Datum registracije: 09 Mar 2005
Mesto: Autonomna Pokrajina Vojvodina/ Novi Sad/ Liman

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Okt 17, 2006 8:49 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nema leba bez motike Srbijo!!

please
Odomaćeni član
Odomaćeni član

france.gif
PorukaPostavljena: Uto Okt 17, 2006 9:27 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

GiGi je napisao/la sledeće:

ne samo u Srbiji!
svugde treba raditi tesko ponekad Wink
ja sam privatnik,kreacije i popravke odece
ali sam dva dana isla zameniti bolesnu mi drugaricu
na berbi grozdja u vinogradima.
bilo je tesko ali sam zaradila fin dzeparac Wink

coco_bill
Zli carobnjak-lingvista
Zli carobnjak-lingvista

Godine: 46

Datum registracije: 22 Mar 2006
Mesto: Novi Sad

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Okt 18, 2006 5:37 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

30 vagona je isto sto i 300 tona. Samo izgleda veliko ako bi neko to sâm radio, ali vise ljudi...
Mada, trebalo bi da zavrnu rukave dok taj krompir ne istruli. Sad

Zalosno.

PS: Ne pise nigde kolika je zarada, ali posto je strana firma - nije mali. Vecina se vodi po onoj: "Bolje dzaba da lezimo nego dzaba da radimo".

ı¤¤¤¤¤¤¤¤ı••••••••••••ı

gordanam011
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 71

Datum registracije: 27 Jan 2006
Mesto: usa

usa.gif
PorukaPostavljena: Sre Okt 18, 2006 9:17 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

mnogo godina u nazad su se opekli upravo zbog krompira,pa sada neveruju nikome

please
Odomaćeni član
Odomaćeni član

france.gif
PorukaPostavljena: Čet Okt 19, 2006 1:29 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

gordanam011 je napisao/la sledeće:
mnogo godina u nazad su se opekli upravo zbog krompira,pa sada neveruju nikome

kako to "opekli" zbog krompira? Rolling Eyes

GrimStone
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 37

Datum registracije: 04 Avg 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Okt 19, 2006 1:37 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Citat:

Upravo tako, hoce da zarade a da nista ne rade..e pa nema toga...

NenadS
Administrator i domaćin
Administrator i domaćin

Godine: 41

Datum registracije: 01 Avg 2002
Mesto: Oreškovica

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Okt 19, 2006 11:43 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pitanje je koji je novac u pitanju... to sto je strana firma nista ne znaci, jer kada vide za koje pare nasi ljudi ovde rade, ni ne pomisljaju da im ponude vise jer smo mi navikli na bedne plate... a primer tome je recimo Teleonr koji je zadrzao iste cene kao sto je Mobi063 imao, a siguran sam da nigde vece cene na svetu gde on posluje nema... pa nije ni cudo sto je ulozio 1.5 milijardi evra (ili koliko vec) kad zna da ce mu sto vrlo brzo povratiti posto cenu usluga ne spusta...

To je samo jedan primer... ali ljudi pocinju da shvataju koliko njihov rad vredi i ne dozvoljavaju da ih neko tako *ajebava....

Ja prvi necu da radim za 150eur pa makar crko od gladi, a to se nece desiti jer toliko uvek mogu da zaradim od ovog mog zanimanja za nekoliko dana ili manje... tako da mi ne pada na pamet da se mesec dana vucem po nekoj radnji 8h dnevno gde ce neki nadrndani privatnih da mi prosipa znjanje, a ni do treceg osnovne nije stigao...

Znam koliko vredim i necu da se prodajem za manje!

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Nezaposleni neće da vade krompir Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon