www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Rumunj zatočio suprugu u kokošinjac jer mu je bila nevjern
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
aureliano
♣ El Capitán ♠
♣ El Capitán ♠

Datum registracije: 15 Mar 2005
Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji

california.gif
PorukaPostavljena: Čet Okt 26, 2006 10:51 pm    Naslov poruke: Rumunj zatočio suprugu u kokošinjac jer mu je bila nevjern Na vrh strane Na dno strane

Protiv 72-godišnjeg Rumunja iz sela Cotu Vames provodi se istraga pod optužbom da je zatočio i istukao svoju ženu. On je naime, saznavši da ga žena vara, odlučio uzeti pravdu u svoje ruke te je svoju 70-godišnju suprugu na tjedan dana zatvorio u kokošinjac. Policiju su alarmirali susjedi koji su noću čuli čudnu buku iz kokošinjca. Žena je oslobođena "zatvora", a starac se brani ovim riječima: "Znao sam da me vara pa sam je zatvorio u kokošinjac da ne bi više došla u napast".

-----

Man locks wife in chicken coop

A Romanian man is in trouble after he locked his allegedly unfaithful wife in the chicken coop for a week.

The 70-year-old woman from Cotu Vames village in Suceava county managed to get out only after some neighbours called the police.

They said they were alerted by the strange noises coming from the coop at night.

The 72-year-old husband is now being investigated for false imprisonment and beatings.

He said: "I knew she was cheating on me and I locked her there in the coop so she wouldn't be tempted to do bad things."

monitor.hr
ananova.com

držte lopova
Banovan!

Zna tudju muku
Zna tudju muku

Godine: 30

Datum registracije: 14 Nov 2005
Mesto: debian city

argentina.gif
PorukaPostavljena: Čet Okt 26, 2006 10:53 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ma, još je i dobro prošla. U nekim krajevima Crne Gore to odmah rešavaju maljem u glavu.

makaveli_blok70
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 39

Datum registracije: 05 Okt 2006
Mesto: ~~blok 70~~

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Okt 27, 2006 3:27 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Majstor!Kokosku u kokosinjac...
He he koliko slojeva tu ima... Laughing

red_devil
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 36

Datum registracije: 09 Sep 2005

switzerland.gif
PorukaPostavljena: Pet Okt 27, 2006 7:36 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

hehe... u kokosinjac... dobra ideja...

ThGamEr
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Godine: 40

Datum registracije: 06 Sep 2006
Mesto: Svuda po malo

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Okt 27, 2006 7:37 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ne diraj mi Crnogorce Smile

A baka mi je najjaca, vara ga sa 70 godina Smile

please
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Datum registracije: 25 Apr 2006
Mesto: pogresna drzava

france.gif
PorukaPostavljena: Sub Okt 28, 2006 12:14 am    Naslov poruke: Re: Rumunj zatočio suprugu u kokošinjac jer mu je bila nev Na vrh strane Na dno strane

aureliano je napisao/la sledeće:
Protiv 72-godišnjeg Rumunja iz sela Cotu Vames provodi se istraga pod optužbom da je zatočio i istukao svoju ženu. On je naime, saznavši da ga žena vara, odlučio uzeti pravdu u svoje ruke te je svoju 70-godišnju suprugu na tjedan dana zatvorio u kokošinjac. Policiju su alarmirali susjedi koji su noću čuli čudnu buku iz kokošinjca. Žena je oslobođena "zatvora", a starac se brani ovim riječima: "Znao sam da me vara pa sam je zatvorio u kokošinjac da ne bi više došla u napast".

ma daj,bre,neka deda malo sebe zatvori sa magarcima Very Happy

coco_bill
Zli carobnjak-lingvista
Zli carobnjak-lingvista

Godine: 46

Datum registracije: 22 Mar 2006
Mesto: Novi Sad

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Okt 28, 2006 8:28 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ThGamEr je napisao/la sledeće:
A baka mi je najjaca, vara ga sa 70 godina Smile

Najbolje mi je sto je deda jos ljubomoran. Smile)

ı¤¤¤¤¤¤¤¤ı••••••••••••ı

robi8
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 38

Datum registracije: 01 Okt 2006
Mesto: Slatina

croatia.gif
PorukaPostavljena: Čet Nov 02, 2006 8:40 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ja bi ju masakriro a i onog skim je spavala dao bog da mu se mali osusio

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Rumunj zatočio suprugu u kokošinjac jer mu je bila nevjern Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon