:: |
| Autor |
Poruka |
aureliano ♣ El Capitán ♠

|
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 9092 Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji

|
|
Protiv 72-godišnjeg Rumunja iz sela Cotu Vames provodi se istraga pod optužbom da je zatočio i istukao svoju ženu. On je naime, saznavši da ga žena vara, odlučio uzeti pravdu u svoje ruke te je svoju 70-godišnju suprugu na tjedan dana zatvorio u kokošinjac. Policiju su alarmirali susjedi koji su noću čuli čudnu buku iz kokošinjca. Žena je oslobođena "zatvora", a starac se brani ovim riječima: "Znao sam da me vara pa sam je zatvorio u kokošinjac da ne bi više došla u napast".
-----
Man locks wife in chicken coop
A Romanian man is in trouble after he locked his allegedly unfaithful wife in the chicken coop for a week.
The 70-year-old woman from Cotu Vames village in Suceava county managed to get out only after some neighbours called the police.
They said they were alerted by the strange noises coming from the coop at night.
The 72-year-old husband is now being investigated for false imprisonment and beatings.
He said: "I knew she was cheating on me and I locked her there in the coop so she wouldn't be tempted to do bad things."
monitor.hr
ananova.com
|
_________________ I tad su došli popovi... Pa topovi... Pa lopovi...
I čitav svet se izobličio...
Ispuzali su grabljivci... Pa lažljivci... Snalažljivci...
 |
|
| |
|
 |
držte lopova Banovan! Zna tudju muku

|
Godine: 30
Datum registracije: 14 Nov 2005 Poruke: 9553 Mesto: debian city

|
|
|
Ma, još je i dobro prošla. U nekim krajevima Crne Gore to odmah rešavaju maljem u glavu.
|
|
 |
makaveli_blok70 Upućeni član

|
Godine: 39
Datum registracije: 05 Okt 2006 Poruke: 308 Mesto: ~~blok 70~~

|
|
Majstor!Kokosku u kokosinjac...
He he koliko slojeva tu ima...
|
_________________ Nekom je zivot majka, a nekom maceha!!! |
|
| |
|
 |
red_devil Upućeni član

|
Godine: 36
Datum registracije: 09 Sep 2005 Poruke: 330

|
|
|
hehe... u kokosinjac... dobra ideja...
|
|
|
| |
|
 |
ThGamEr Dobro upućeni član

|
Godine: 40
Datum registracije: 06 Sep 2006 Poruke: 685 Mesto: Svuda po malo

|
|
Ne diraj mi Crnogorce
A baka mi je najjaca, vara ga sa 70 godina
|
_________________ I am a professional killer, I kill for money,
but you are my friend, I kill you for nothing.
 |
|
| |
|
 |
please Odomaćeni član

|
Datum registracije: 25 Apr 2006 Poruke: 1427 Mesto: pogresna drzava

|
|
| aureliano je napisao/la sledeće: | Protiv 72-godišnjeg Rumunja iz sela Cotu Vames provodi se istraga pod optužbom da je zatočio i istukao svoju ženu. On je naime, saznavši da ga žena vara, odlučio uzeti pravdu u svoje ruke te je svoju 70-godišnju suprugu na tjedan dana zatvorio u kokošinjac. Policiju su alarmirali susjedi koji su noću čuli čudnu buku iz kokošinjca. Žena je oslobođena "zatvora", a starac se brani ovim riječima: "Znao sam da me vara pa sam je zatvorio u kokošinjac da ne bi više došla u napast". |
ma daj,bre,neka deda malo sebe zatvori sa magarcima
|
_________________ www.ONE.org |
|
| |
|
 |
coco_bill Zli carobnjak-lingvista

|
Godine: 46
Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 33433 Mesto: Novi Sad

|
|
| ThGamEr je napisao/la sledeće: | A baka mi je najjaca, vara ga sa 70 godina  |
Najbolje mi je sto je deda jos ljubomoran. )
|
|
 |
robi8 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 38
Datum registracije: 01 Okt 2006 Poruke: 106 Mesto: Slatina

|
|
|
ja bi ju masakriro a i onog skim je spavala dao bog da mu se mali osusio
|
|
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|