www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Porodila se, a nije znala da je trudna
Strana prethodna  1, 2
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
Francuskinja
♦Un Mal pour un Bien♦
<b>♦Un Mal pour un Bien♦</b>

Godine: 43

Datum registracije: 07 Apr 2005
Mesto: 83700 ST RAPHAEL

france.gif
PorukaPostavljena: Sub Nov 11, 2006 12:13 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

magdalenar je napisao/la sledeće:
Zaista mi to zvuci skroz nemoguce, iako sam cula i ranije za slicne price. Ja sam mama male djevojcice i prosla sam kroz trudnocu, vrlo zdravu i laku, ali simptome ne mozes da ne primijetis vec prvih sedmica, ako iole poznajes svoje tijelo i vodis racuna o sebi. Ajde da se prvih par mjeseci i mozes nekako zavarati, posebno ko inace nema redovne cikluse ili je pak novo stanje i dalje praceno mjesecnim krvarenjem,ali od 4 mj trudnoce beba postaje aktivna. Ti pokreti se s vremenom samo pojacavaju i ne mogu se vise zamijeniti za grceve, kao sto je moguce ispocetka, oblik stomaka je tipican i ne moze se ni kod najdebljihzamijeniti za "visak kilograma". Pa trudnoca traje punih 9 mjeseci, manje-vise, do tada i neupucenima mora postati jasno o cemu se radi. Meni vise to zvuci kao novinarska prica koja se dobro prodaje.

Potpuno se slazem Wink

Crno i zlatno
Banovan!

Šetaj svoju štiklu
Šetaj svoju štiklu

Datum registracije: 18 Okt 2006

croatia.gif
PorukaPostavljena: Sub Nov 11, 2006 8:48 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

magdalenar je napisao/la sledeće:
Zaista mi to zvuci skroz nemoguce, iako sam cula i ranije za slicne price. Ja sam mama male djevojcice i prosla sam kroz trudnocu, vrlo zdravu i laku, ali simptome ne mozes da ne primijetis vec prvih sedmica, ako iole poznajes svoje tijelo i vodis racuna o sebi. Ajde da se prvih par mjeseci i mozes nekako zavarati, posebno ko inace nema redovne cikluse ili je pak novo stanje i dalje praceno mjesecnim krvarenjem,ali od 4 mj trudnoce beba postaje aktivna. Ti pokreti se s vremenom samo pojacavaju i ne mogu se vise zamijeniti za grceve, kao sto je moguce ispocetka, oblik stomaka je tipican i ne moze se ni kod najdebljihzamijeniti za "visak kilograma". Pa trudnoca traje punih 9 mjeseci, manje-vise, do tada i neupucenima mora postati jasno o cemu se radi. Meni vise to zvuci kao novinarska prica koja se dobro prodaje.

Znam curu koja je saznala da je trudna u 4. mjesecu, a rodila u 7.
Znam jednu koja je rodila u 5. mj i beba jedva ostala živa, stala u inkubatoru. Dakle, svakakvih slučajeva ima i svakakvih iznimki, a ovo sigurno nije izmišljotina

Gertie
◊Poker Face◊
<b>◊Poker Face◊</b>

Godine: 39

Datum registracije: 01 Jul 2005
Mesto: Neću da ti kažem, ćelavi!

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Nov 13, 2006 3:02 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pa sve je moguce ali ipak pu pu dalje ga bilo...

dameski
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 44

Datum registracije: 19 Dec 2004

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Nov 13, 2006 3:06 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Crno i zlatno je napisao/la sledeće:
dameski je napisao/la sledeće:
cula sam da postoje takvi slucajevi....iskreno, ne bih volela da mi se to desi

ma tko bi?? Zamisli da ne znaš da si trudna i da se ne paziš, nezdravo hraniš, piješ, pušiš, da se razboliš, prehladiš...sva sreća pa su bebe rođene zdrave Shocked

ma ja ovo kazem jer je moja majka kasno saznala da je trudna, vec u nekom 4, 5 mesecu...imala je 19 tad.....ad do tad se normalno ponasala kao da nije trudna....

mislim da mi je to ostalo kao nauk da se dooobro cuvam Wink

" I know the way to fuck them all...."

Crno i zlatno
Banovan!

Šetaj svoju štiklu
Šetaj svoju štiklu

Datum registracije: 18 Okt 2006

croatia.gif
PorukaPostavljena: Pon Nov 13, 2006 6:24 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Crno i zlatno je napisao/la sledeće:
cula sam da postoje takvi slucajevi....iskreno, ne bih volela da mi se to desi

ma tko bi?? Zamisli da ne znaš da si trudna i da se ne paziš, nezdravo hraniš, piješ, pušiš, da se razboliš, prehladiš...sva sreća pa su bebe rođene zdrave Shocked

ma ja ovo kazem jer je moja majka kasno saznala da je trudna, vec u nekom 4, 5 mesecu...imala je 19 tad.....ad do tad se normalno ponasala kao da nije trudna....

mislim da mi je to ostalo kao nauk da se dooobro cuvam Wink

jesi li ti bila ta beba? Laughing

-ne treba meni zvijezda sa neba ja sam obična žena, meni samo treba kada se probudim netko da mi kaže: dobro jutro moja voljena, dal te itko voli kao ja?

damir_tz
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 08 Jan 2006

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Pon Nov 13, 2006 7:47 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Veoma zanimljiva vijest i veoma cudna.. a najjace je ono kad pise da je ugledala bebinu glavu

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Porodila se, a nije znala da je trudna Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2
Strana 2 od 2

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon