:: |
| Autor |
Poruka |
Francuskinja ♦Un Mal pour un Bien♦

|
Godine: 43
Datum registracije: 07 Apr 2005 Poruke: 16007 Mesto: 83700 ST RAPHAEL

|
|
| magdalenar je napisao/la sledeće: | | Zaista mi to zvuci skroz nemoguce, iako sam cula i ranije za slicne price. Ja sam mama male djevojcice i prosla sam kroz trudnocu, vrlo zdravu i laku, ali simptome ne mozes da ne primijetis vec prvih sedmica, ako iole poznajes svoje tijelo i vodis racuna o sebi. Ajde da se prvih par mjeseci i mozes nekako zavarati, posebno ko inace nema redovne cikluse ili je pak novo stanje i dalje praceno mjesecnim krvarenjem,ali od 4 mj trudnoce beba postaje aktivna. Ti pokreti se s vremenom samo pojacavaju i ne mogu se vise zamijeniti za grceve, kao sto je moguce ispocetka, oblik stomaka je tipican i ne moze se ni kod najdebljihzamijeniti za "visak kilograma". Pa trudnoca traje punih 9 mjeseci, manje-vise, do tada i neupucenima mora postati jasno o cemu se radi. Meni vise to zvuci kao novinarska prica koja se dobro prodaje. |
Potpuno se slazem
|
|
|
| |
|
 |
Crno i zlatno Banovan! Šetaj svoju štiklu

|
Datum registracije: 18 Okt 2006 Poruke: 2778

|
|
| magdalenar je napisao/la sledeće: | | Zaista mi to zvuci skroz nemoguce, iako sam cula i ranije za slicne price. Ja sam mama male djevojcice i prosla sam kroz trudnocu, vrlo zdravu i laku, ali simptome ne mozes da ne primijetis vec prvih sedmica, ako iole poznajes svoje tijelo i vodis racuna o sebi. Ajde da se prvih par mjeseci i mozes nekako zavarati, posebno ko inace nema redovne cikluse ili je pak novo stanje i dalje praceno mjesecnim krvarenjem,ali od 4 mj trudnoce beba postaje aktivna. Ti pokreti se s vremenom samo pojacavaju i ne mogu se vise zamijeniti za grceve, kao sto je moguce ispocetka, oblik stomaka je tipican i ne moze se ni kod najdebljihzamijeniti za "visak kilograma". Pa trudnoca traje punih 9 mjeseci, manje-vise, do tada i neupucenima mora postati jasno o cemu se radi. Meni vise to zvuci kao novinarska prica koja se dobro prodaje. |
Znam curu koja je saznala da je trudna u 4. mjesecu, a rodila u 7.
Znam jednu koja je rodila u 5. mj i beba jedva ostala živa, stala u inkubatoru. Dakle, svakakvih slučajeva ima i svakakvih iznimki, a ovo sigurno nije izmišljotina
|
|
|
| |
|
 |
Gertie ◊Poker Face◊

|
Godine: 39
Datum registracije: 01 Jul 2005 Poruke: 5281 Mesto: Neću da ti kažem, ćelavi!

|
|
|
Pa sve je moguce ali ipak pu pu dalje ga bilo...
|
|
 |
dameski Prijatelj foruma

|
Godine: 44
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130

|
|
| Crno i zlatno je napisao/la sledeće: | | dameski je napisao/la sledeće: | | cula sam da postoje takvi slucajevi....iskreno, ne bih volela da mi se to desi |
ma tko bi?? Zamisli da ne znaš da si trudna i da se ne paziš, nezdravo hraniš, piješ, pušiš, da se razboliš, prehladiš...sva sreća pa su bebe rođene zdrave  |
ma ja ovo kazem jer je moja majka kasno saznala da je trudna, vec u nekom 4, 5 mesecu...imala je 19 tad.....ad do tad se normalno ponasala kao da nije trudna....
mislim da mi je to ostalo kao nauk da se dooobro cuvam
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
| |
|
 |
Crno i zlatno Banovan! Šetaj svoju štiklu

|
Datum registracije: 18 Okt 2006 Poruke: 2778

|
|
| dameski je napisao/la sledeće: | | Crno i zlatno je napisao/la sledeće: | | dameski je napisao/la sledeće: | | cula sam da postoje takvi slucajevi....iskreno, ne bih volela da mi se to desi |
ma tko bi?? Zamisli da ne znaš da si trudna i da se ne paziš, nezdravo hraniš, piješ, pušiš, da se razboliš, prehladiš...sva sreća pa su bebe rođene zdrave  |
ma ja ovo kazem jer je moja majka kasno saznala da je trudna, vec u nekom 4, 5 mesecu...imala je 19 tad.....ad do tad se normalno ponasala kao da nije trudna....
mislim da mi je to ostalo kao nauk da se dooobro cuvam  |
jesi li ti bila ta beba?
|
_________________ -gledao sam sinoć zvijezde na nebu i pitam koja je tvoja, da je skinem i tebi sreću donesem, samo da budeš moja...
-ne treba meni zvijezda sa neba ja sam obična žena, meni samo treba kada se probudim netko da mi kaže: dobro jutro moja voljena, dal te itko voli kao ja? |
|
| |
|
 |
damir_tz Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 08 Jan 2006 Poruke: 85

|
|
|
Veoma zanimljiva vijest i veoma cudna.. a najjace je ono kad pise da je ugledala bebinu glavu
|
|
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|