www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Paris Hilton povraća dok pjeva
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
Crno i zlatno
Banovan!

Šetaj svoju štiklu
Šetaj svoju štiklu

Godine: 43

Datum registracije: 18 Okt 2006

croatia.gif
PorukaPostavljena: Čet Nov 23, 2006 10:36 pm    Naslov poruke: Paris Hilton povraća dok pjeva Na vrh strane Na dno strane

Divlje noći u Las Vegasu uzele su danak kad je plavokosa nasljednica carstva Hilton doteturala na pozornicu da nešto otpjeva, no umjesto toga 'blagoslovila' je mikrofon drugim sadržajem.

Intenzivno alkoholiziranje Paris Hilton sve je češća meta fotoobjektiva. Posljednje ispade plavokose bogatašice paparazzi su zabilježili u noćnom klubu u Las Vegasu, gdje je trebala nastupiti uz repera Jay-Z-ja.

Svestrana 'zabavljačica' s bocom votke u ruci tom je prilikom pokazala koliko je nesvjesna bilo čega u svojem okruženju, osim vlastitog odraza u ogledalu.
"Vadila je pudrijeru iz torbice svakih šest minuta, gledala se i pozirala dok je Jay-Z nastupao pola metra od nas", primijetio je pjevač Joshua Radin, koji je sjedio do pjevačice gotovo pet sati, a ova nije niti jednom pogledala u njegovom smjeru.

Kad je Jay-Z završio s nastupom, Paris je poželjela nešto svojega otpjevati prisutnima na playback, no kako se popela na pozornicu, ispovraćala se i samo sišla kao da se ništa nije dogodilo.

Net.hr

-ne treba meni zvijezda sa neba ja sam obična žena, meni samo treba kada se probudim netko da mi kaže: dobro jutro moja voljena, dal te itko voli kao ja?

rizmal
Lanin Sicilijanac
Lanin Sicilijanac

Godine: 42

Datum registracije: 27 Maj 2005
Mesto: Beograd

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Čet Nov 23, 2006 11:25 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing znaci to je tajna njenog lepog glasa Laughing Laughing Laughing Laughing

....tvoj i u dobru i u zlu....

LaNa83
rizmalovo srculence
rizmalovo srculence

Godine: 42

Datum registracije: 20 Jun 2006
Mesto: Beograd

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Pet Nov 24, 2006 3:50 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Shocked Shocked Shocked ovo je vrh njenih skandala Rolling Eyes

....tvoja i u dobru i u zlu....

Francuskinja
♦Un Mal pour un Bien♦
<b>♦Un Mal pour un Bien♦</b>

Datum registracije: 07 Apr 2005
Mesto: 83700 ST RAPHAEL

france.gif
PorukaPostavljena: Pet Nov 24, 2006 2:36 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Bruka............... Rolling Eyes

tv
Upućeni član
Upućeni član

Datum registracije: 12 Maj 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Nov 24, 2006 2:42 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

mislim da bi joj svi trebali dati malo mira... previse smo osudjivali druge. vrijeme je da se okrenemo na nase licne zivote

Crno i zlatno
Banovan!

Šetaj svoju štiklu
Šetaj svoju štiklu

Datum registracije: 18 Okt 2006

croatia.gif
PorukaPostavljena: Pet Nov 24, 2006 6:02 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

tv je napisao/la sledeće:
mislim da bi joj svi trebali dati malo mira... previse smo osudjivali druge. vrijeme je da se okrenemo na nase licne zivote

zar to povraćaš dok pjevaš? Laughing

-ne treba meni zvijezda sa neba ja sam obična žena, meni samo treba kada se probudim netko da mi kaže: dobro jutro moja voljena, dal te itko voli kao ja?

coco_bill
Zli carobnjak-lingvista
Zli carobnjak-lingvista

Godine: 46

Datum registracije: 22 Mar 2006
Mesto: Novi Sad

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Nov 25, 2006 12:25 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

A njen deda [ili ko je vec napravio imperiju "Hilton" hotela] se prevrce u grobu. Cudi me da jos uvek njeni hoteli imaju goste...

Paris mi vec duze vreme ide na zivce zbog takvog ponasanja. Lepo je rekao moj profesor ekonomike: "Jedna generacija kući, druga raskućuje"

ı¤¤¤¤¤¤¤¤ı••••••••••••ı

Boky
¤ The King of Kolo ¤
<b>¤ The King of Kolo ¤</b>

Godine: 41

Datum registracije: 23 Maj 2004
Mesto: Kiciner

canada.gif
PorukaPostavljena: Sub Nov 25, 2006 2:46 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ovo je stvarno bruka .. da tako nešto uradi na sceni .. ne znam samo kako su mogli i da je puste uopšte na scenu ..

Rsk_Dalmatinka
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 09 Jun 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Nov 25, 2006 1:16 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ala mi se ta jadnica gadi

Babily
Veciti optimista
Veciti optimista

Datum registracije: 28 Avg 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Nov 25, 2006 1:35 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Devojka bas preteruje, pare su je jako udarile u glavu!

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Paris Hilton povraća dok pjeva Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon