:: |
| Autor |
Poruka |
Crno i zlatno Banovan! Šetaj svoju štiklu

|
Godine: 43
Datum registracije: 18 Okt 2006 Poruke: 2778

|
|
Divlje noći u Las Vegasu uzele su danak kad je plavokosa nasljednica carstva Hilton doteturala na pozornicu da nešto otpjeva, no umjesto toga 'blagoslovila' je mikrofon drugim sadržajem.
Intenzivno alkoholiziranje Paris Hilton sve je češća meta fotoobjektiva. Posljednje ispade plavokose bogatašice paparazzi su zabilježili u noćnom klubu u Las Vegasu, gdje je trebala nastupiti uz repera Jay-Z-ja.
Svestrana 'zabavljačica' s bocom votke u ruci tom je prilikom pokazala koliko je nesvjesna bilo čega u svojem okruženju, osim vlastitog odraza u ogledalu.
"Vadila je pudrijeru iz torbice svakih šest minuta, gledala se i pozirala dok je Jay-Z nastupao pola metra od nas", primijetio je pjevač Joshua Radin, koji je sjedio do pjevačice gotovo pet sati, a ova nije niti jednom pogledala u njegovom smjeru.
Kad je Jay-Z završio s nastupom, Paris je poželjela nešto svojega otpjevati prisutnima na playback, no kako se popela na pozornicu, ispovraćala se i samo sišla kao da se ništa nije dogodilo.
Net.hr
|
_________________ -gledao sam sinoć zvijezde na nebu i pitam koja je tvoja, da je skinem i tebi sreću donesem, samo da budeš moja...
-ne treba meni zvijezda sa neba ja sam obična žena, meni samo treba kada se probudim netko da mi kaže: dobro jutro moja voljena, dal te itko voli kao ja? |
|
| |
|
 |
rizmal Lanin Sicilijanac

|
Godine: 42
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 8742 Mesto: Beograd

|
|
znaci to je tajna njenog lepog glasa
|
|
 |
LaNa83 rizmalovo srculence

|
Godine: 42
Datum registracije: 20 Jun 2006 Poruke: 4308 Mesto: Beograd

|
|
ovo je vrh njenih skandala
|
|
 |
Francuskinja ♦Un Mal pour un Bien♦

|
Datum registracije: 07 Apr 2005 Poruke: 16007 Mesto: 83700 ST RAPHAEL

|
|
Bruka...............
|
|
|
| |
|
 |
tv Upućeni član

|
Datum registracije: 12 Maj 2005 Poruke: 428

|
|
|
mislim da bi joj svi trebali dati malo mira... previse smo osudjivali druge. vrijeme je da se okrenemo na nase licne zivote
|
|
|
| |
|
 |
Crno i zlatno Banovan! Šetaj svoju štiklu

|
Datum registracije: 18 Okt 2006 Poruke: 2778

|
|
| tv je napisao/la sledeće: | | mislim da bi joj svi trebali dati malo mira... previse smo osudjivali druge. vrijeme je da se okrenemo na nase licne zivote |
zar to povraćaš dok pjevaš?
|
_________________ -gledao sam sinoć zvijezde na nebu i pitam koja je tvoja, da je skinem i tebi sreću donesem, samo da budeš moja...
-ne treba meni zvijezda sa neba ja sam obična žena, meni samo treba kada se probudim netko da mi kaže: dobro jutro moja voljena, dal te itko voli kao ja? |
|
| |
|
 |
coco_bill Zli carobnjak-lingvista

|
Godine: 46
Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 33433 Mesto: Novi Sad

|
|
A njen deda [ili ko je vec napravio imperiju "Hilton" hotela] se prevrce u grobu. Cudi me da jos uvek njeni hoteli imaju goste...
Paris mi vec duze vreme ide na zivce zbog takvog ponasanja. Lepo je rekao moj profesor ekonomike: "Jedna generacija kući, druga raskućuje"
|
|
 |
Boky ¤ The King of Kolo ¤

|
Godine: 41
Datum registracije: 23 Maj 2004 Poruke: 29947 Mesto: Kiciner

|
|
|
ovo je stvarno bruka .. da tako nešto uradi na sceni .. ne znam samo kako su mogli i da je puste uopšte na scenu ..
|
_________________ Bojan Cvjetković @ Domaci.com; Ovako je sve počelo
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam
Omiljeni delovi foruma: Vesti; Trač; Igre bez granica; Sport; Dijaspora. |
|
| |
|
 |
Rsk_Dalmatinka Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 09 Jun 2006 Poruke: 163

|
|
|
ala mi se ta jadnica gadi
|
|
|
| |
|
 |
Babily Veciti optimista

|
Datum registracije: 28 Avg 2006 Poruke: 5506

|
|
|
Devojka bas preteruje, pare su je jako udarile u glavu!
|
|
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|