:: |
Autor |
Poruka |
coka_cmoka_80 Banovan! Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 44
Datum registracije: 22 Apr 2006 Poruke: 85 Mesto: Beograd

|
|
Meni i nisu smetale toliko,bile su dobre za ubijanje vremena kada na TV-u nema nista drugo.
|
|
|
|
|
 |
perakojot013 Dobro upućeni član

|
Datum registracije: 27 Okt 2005 Poruke: 535

|
|
Ja gledam "Korak napred" na B92, i to samo zato sto nije bas tipicna spanska serija, vise je nekako tinejdzerska. A ove ostale ne podnosim. Kad krenu da placu, kukaju, pa glavna glumica neka sirotica, muci se, bla, bla, bla, zaljubi se u nekog bogatog mladica, ali on nju ne primecuje, ili se neka vestica tu ubacila pa ga drzi na oku, bla, bla, bla, i na kraju se ispostavi da je glavna glumica cerka nekog tamo bogatasa koju su ostavili zbog ne znam ti ja cega, i tako ona na kraju postaje bogata, lik se zaljubljuje u nju, bla, bla, bla,... A u me]uvremenu gomila suza, patetika,...
Ma samo neka ih ukinu. Ali ja se plasim da ne nadju nesto jos gore.
|
|
|
|
|
 |
pinkie Prijatelj foruma

|
Godine: 45
Datum registracije: 01 Okt 2004 Poruke: 19325 Mesto: u skrivenom kutku

|
|
vladeling je napisao/la sledeće: | Hmmm, eh da je srece pa da ih nema ni na Pinku, i ostalim televizijama, bio bih mnoooogo srecniji
Ovako, majka pusti jednu koja pocinje u 17, pa onda ide ona u 18, pa tata vesti od 19-20, pa majka ponovo to spansko s*anje u 20, i posle kazu zasto mrzis i Pink i sve te televizije sto to prikazuju Pa te serije su cisto ispiranje mozga, sve se svode na istu pricu, kukaju i placu kao Cigani (bez da nekog uvredim), pa mislim stvarno, ja kada sam prisutan molim majku samo da smanji da ih ne slusam (i tako ih ne razume )
Dakle,ako je ta vest tacna,pozdravljam odluku da nema vise tih ***** na Rts-u (bar da mi ne bude toliko zao sto placam pretplatu ) |
e bogami slazem se sa tobom...Mislim ako je vec drzavna televizija, zaista joj ne prilici emitovanje takvih serija..kamo srece barem da znaju iskoristiti to neko vreme za neke pametnije stvari jer program je zaista ocajan...Ja ne znam cime se bave ti urednici...Niti ima dovoljno zanimljivih obrazovnih emisija, niti zabavnog programa , niti kvalitetnih filmova..ocigledno je krajnje vreme da se malo pozabave interesovanjima gledalaca
|
|
|
|
|
 |
rizmal Lanin Sicilijanac

|
Godine: 41
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 8742 Mesto: Beograd

|
|
ma spanske serije treba zabraniti
|
|
 |
genius25 Iskusni član

|
Godine: 44
Datum registracije: 28 Sep 2005 Poruke: 908

|
|
Svojedobno sam znala pratiti pokoju i bilo je stvarno dobrih ali ove danas s ljudima koji to nisu nego su zapravo vragovi muskarcima koji kukaju naricu i padaju u nesvjest , zenama koje rade ovo gore vec navedeno placu do iznemoglosti, ostaju trudne da to i neznaju (pitam se kak im to uspijeva)redovito zavrse u zatvoru i obicno imaju slijepu djecu koja cudom progledaju......ma dajte ljudi kome to ima veze s mozgom tko to uopče moze gledati? Kod nas se prikazuju obicno ujutro na novoj rtlu i hrt1 Upalis jedan-place on upalis drugi narice ona upalis treci ona je u zatvoru i place a i place i on iako naznam zasto Toliku kolicinu suza i bezvezarija zaista je tesko podnjeti
|
_________________ ...Da sam žirafa i da mi netko kaže da sam zmija,ja bih ipak znao da sam ŽIRAFA..... |
|
|
|
 |
Sekazauvek Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 13 Maj 2006 Poruke: 169

|
|
ove spanske serije treba prekinuti odmah! ovo je stvarno uzas svaka serija je ista kao naprimer Preregina. Svaka serija ima istu pricu tu je jedna cura koja ima decka i njegova je mama bogata i ona mrzi njegovu devojku i pokusava na sve nacine da nju i njega da posvadjaju. I na kraju on i ona se vencaju dok mama puca od ljubomore!
ista stvar svaki dan.
|
|
|
|
|
 |
Milena Carica Dobro upućeni član

|
Datum registracije: 11 Avg 2005 Poruke: 676 Mesto: Cik pogodi?! :-)

|
|
Dok je ovaca, bice i runo za sisanje. Nema to da se iskoreni kod nas, nikada.
Pink bez 3 dnevno nije. Sta reci?
|
_________________ Mozes da kupis:
postelju ali ne i san,
sat ali ne i vreme,
lek ali ne i zdravlje,
seks ali ne i ljubav.
Para vrti, ali sreca moze vise!!
Gde ponos dodje po svoje, tu ljubav kofere vec pakuje! |
|
|
|
 |
ana111 Upućeni član

|
Datum registracije: 06 Dec 2005 Poruke: 496

|
|
Zar jos ima ljudi koji to gledaju(osim penzionerki)?!
|
|
|
|
|
 |
tomy1 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 57
Datum registracije: 06 Jun 2006 Poruke: 35

|
|
Vala bas su dosadni sa tim serijama,koji god kanal da prebacis nabasas na jednu.Dole spanske serije.
|
_________________ tomy |
|
|
|
 |
whitesnake1710 Dobro upućeni član

|
Godine: 54
Datum registracije: 24 Okt 2006 Poruke: 598 Mesto: Limasol

|
|
ana111 je napisao/la sledeće: | Zar jos ima ljudi koji to gledaju(osim penzionerki)?! |
Ja sam penzionerka, ali ih ne gledam
|
_________________ I'm only living the Parrish bywords, looking for that "ounce of excitement", that "whisper of a thrill there is no sense living your life without". |
|
|
|
 |
dambolina • Nepopravljivi romantik •

|
Godine: 42
Datum registracije: 18 Nov 2006 Poruke: 73140 Mesto: •● U tudjoj koži ●•

|
|
nemam nista protiv spanskih serija,nek svako gleda ono sto voli i zeli...
|
|
 |
Lane25 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 37
Datum registracije: 05 Jul 2006 Poruke: 145

|
|
necemo skoro docekati kraj,skoro sve ih daju,narocito pink..
|
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|