www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Kraj latinoameričkih telenovela u Srbiji???
Strana prethodna  1, 2, 3  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Ponovo radi bioskop ~ -> ~ TV i serijski program ~
::  
Autor Poruka
coka_cmoka_80
Banovan!

Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 44

Datum registracije: 22 Apr 2006
Mesto: Beograd

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Jun 13, 2006 2:06 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Meni i nisu smetale toliko,bile su dobre za ubijanje vremena kada na TV-u nema nista drugo.

perakojot013
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Datum registracije: 27 Okt 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Jun 13, 2006 11:07 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja gledam "Korak napred" na B92, i to samo zato sto nije bas tipicna spanska serija, vise je nekako tinejdzerska. A ove ostale ne podnosim. Kad krenu da placu, kukaju, pa glavna glumica neka sirotica, muci se, bla, bla, bla, zaljubi se u nekog bogatog mladica, ali on nju ne primecuje, ili se neka vestica tu ubacila pa ga drzi na oku, bla, bla, bla, i na kraju se ispostavi da je glavna glumica cerka nekog tamo bogatasa koju su ostavili zbog ne znam ti ja cega, i tako ona na kraju postaje bogata, lik se zaljubljuje u nju, bla, bla, bla,... A u me]uvremenu gomila suza, patetika,...
Ma samo neka ih ukinu. Ali ja se plasim da ne nadju nesto jos gore.

pinkie
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 45

Datum registracije: 01 Okt 2004
Mesto: u skrivenom kutku

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Jul 17, 2006 10:02 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

vladeling je napisao/la sledeće:
Hmmm, eh da je srece pa da ih nema ni na Pinku, i ostalim televizijama, bio bih mnoooogo srecniji Very Happy
Ovako, majka pusti jednu koja pocinje u 17, pa onda ide ona u 18, pa tata vesti od 19-20, pa majka ponovo to spansko s*anje u 20, i posle kazu zasto mrzis i Pink i sve te televizije sto to prikazuju Evil or Very Mad Pa te serije su cisto ispiranje mozga, sve se svode na istu pricu, kukaju i placu kao Cigani (bez da nekog uvredim), pa mislim stvarno, ja kada sam prisutan molim majku samo da smanji da ih ne slusam (i tako ih ne razume Laughing )
Dakle,ako je ta vest tacna,pozdravljam odluku da nema vise tih ***** na Rts-u (bar da mi ne bude toliko zao sto placam pretplatu Laughing )

e bogami slazem se sa tobom...Mislim ako je vec drzavna televizija, zaista joj ne prilici emitovanje takvih serija..kamo srece barem da znaju iskoristiti to neko vreme za neke pametnije stvari jer program je zaista ocajan...Ja ne znam cime se bave ti urednici...Niti ima dovoljno zanimljivih obrazovnih emisija, niti zabavnog programa , niti kvalitetnih filmova..ocigledno je krajnje vreme da se malo pozabave interesovanjima gledalaca Shocked

rizmal
Lanin Sicilijanac
Lanin Sicilijanac

Godine: 41

Datum registracije: 27 Maj 2005
Mesto: Beograd

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Uto Sep 05, 2006 1:16 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ma spanske serije treba zabraniti

....tvoj i u dobru i u zlu....

genius25
Iskusni član
Iskusni član

Godine: 44

Datum registracije: 28 Sep 2005

croatia.gif
PorukaPostavljena: Sub Nov 11, 2006 9:44 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Svojedobno sam znala pratiti pokoju i bilo je stvarno dobrih ali ove danas s ljudima koji to nisu nego su zapravo vragovi Smile muskarcima koji kukaju naricu i padaju u nesvjest , zenama koje rade ovo gore vec navedeno placu do iznemoglosti, ostaju trudne da to i neznaju Laughing (pitam se kak im to uspijeva)redovito zavrse u zatvoru i obicno imaju slijepu djecu koja cudom progledaju......ma dajte ljudi kome to ima veze s mozgom tko to uopče moze gledati? Kod nas se prikazuju obicno ujutro na novoj rtlu i hrt1 Upalis jedan-place on upalis drugi narice ona upalis treci ona je u zatvoru i place a i place i on iako naznam zasto Smile Toliku kolicinu suza i bezvezarija zaista je tesko podnjeti

Sekazauvek
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 13 Maj 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Nov 17, 2006 6:22 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ove spanske serije treba prekinuti odmah! ovo je stvarno uzas svaka serija je ista kao naprimer Preregina. Svaka serija ima istu pricu tu je jedna cura koja ima decka i njegova je mama bogata i ona mrzi njegovu devojku i pokusava na sve nacine da nju i njega da posvadjaju. I na kraju on i ona se vencaju dok mama puca od ljubomore!
ista stvar svaki dan.

Milena Carica
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Datum registracije: 11 Avg 2005
Mesto: Cik pogodi?! :-)

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Nov 22, 2006 1:44 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Dok je ovaca, bice i runo za sisanje. Nema to da se iskoreni kod nas, nikada.
Pink bez 3 dnevno nije. Sta reci?

lek ali ne i zdravlje,
seks ali ne i ljubav.
Para vrti, ali sreca moze vise!!
Gde ponos dodje po svoje, tu ljubav kofere vec pakuje!

ana111
Upućeni član
Upućeni član

Datum registracije: 06 Dec 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Nov 26, 2006 12:34 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Zar jos ima ljudi koji to gledaju(osim penzionerki)?!

tomy1
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 57

Datum registracije: 06 Jun 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Nov 26, 2006 11:04 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Vala bas su dosadni sa tim serijama,koji god kanal da prebacis nabasas na jednu.Dole spanske serije.

whitesnake1710
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Godine: 54

Datum registracije: 24 Okt 2006
Mesto: Limasol

cyprus.gif
PorukaPostavljena: Pon Nov 27, 2006 7:27 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ana111 je napisao/la sledeće:
Zar jos ima ljudi koji to gledaju(osim penzionerki)?!

Ja sam penzionerka, ali ih ne gledam Exclamation Very Happy

dambolina
• Nepopravljivi romantik •
<b>• Nepopravljivi romantik •</b>

Godine: 42

Datum registracije: 18 Nov 2006
Mesto: •● U tudjoj koži ●•

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Nov 28, 2006 2:08 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

nemam nista protiv spanskih serija,nek svako gleda ono sto voli i zeli...

Lane25
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 37

Datum registracije: 05 Jul 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Dec 01, 2006 1:02 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

necemo skoro docekati kraj,skoro sve ih daju,narocito pink..

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Ponovo radi bioskop ~ -> ~ TV i serijski program ~ -> Kraj latinoameričkih telenovela u Srbiji??? Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3  sledeća
Strana 2 od 3

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon