:: |
Autor |
Poruka |
Crno i zlatno Banovan! Šetaj svoju štiklu

|
Godine: 42
Datum registracije: 18 Okt 2006 Poruke: 2778

|
|
Nokti su mi se listali i lomili sve dok nisam naišla na ovaj lak! Uvjeravali su me da je savršen i da mogu noktima odvidavati šarafe
i stvarno je tako! Probajte!
Ima ga kupiti samo u apotekama
|
_________________ -gledao sam sinoć zvijezde na nebu i pitam koja je tvoja, da je skinem i tebi sreću donesem, samo da budeš moja...
-ne treba meni zvijezda sa neba ja sam obična žena, meni samo treba kada se probudim netko da mi kaže: dobro jutro moja voljena, dal te itko voli kao ja? |
|
|
|
 |
genius25 Iskusni član

|
Godine: 45
Datum registracije: 28 Sep 2005 Poruke: 908

|
|
ja imm jako tvrde nokte i kad pukne pukne ko staklo al kako puno lakiram tako su mi vrhovi noktiju postali suhi poceli cvjetat pa cu bas probati to
|
_________________ ...Da sam žirafa i da mi netko kaže da sam zmija,ja bih ipak znao da sam ŽIRAFA..... |
|
|
|
 |
Crno i zlatno Banovan! Šetaj svoju štiklu

|
Godine: 42
Datum registracije: 18 Okt 2006 Poruke: 2778

|
|
Košta oko 75 kuna, ali stvarno vrijedi...ima ga u tri nijasne, bež, boja breskve, mat i proziran. Ja sam uzela breskvu
|
_________________ -gledao sam sinoć zvijezde na nebu i pitam koja je tvoja, da je skinem i tebi sreću donesem, samo da budeš moja...
-ne treba meni zvijezda sa neba ja sam obična žena, meni samo treba kada se probudim netko da mi kaže: dobro jutro moja voljena, dal te itko voli kao ja? |
|
|
|
 |
slatka_banana Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 41
Datum registracije: 05 Jan 2007 Poruke: 37 Mesto: Zagreb

|
|
trind je najbolji lak koji sam kupila u životu! Budući da se bavim kozmetikom upoznata sam sa svim mogućim proizvodima za ljepotu i nijedan lak nije tako dobar i kvalitetan. A uopće nije nešto posebno reklamiran-šteta za njega!
Prva dva tjedna se svaki dan lakira po jedan sloj s tim da predhodni skinete acetonom. nakon toga stavljajte ga kao bazni lak jednom tjedno. Nokti će vam biti preporođeni! Malo je loše što morate svaki dan skidati i ponovo lakirati ali isplatit će vam se. 8)
|
|
|
|
|
 |
~brza~ Upućeni član

|
Datum registracije: 15 Jan 2007 Poruke: 497 Mesto: Dubrovnik

|
|
Ja koristim Trind, baš i nije onakav kakvog ga hvale. On učvrsti nokte trenutno, čim ga skinete sve po starom. Dobar je jedino kao bazni lak
|
|
|
|
|
 |
cecy Luda do bola

|
Godine: 38
Datum registracije: 02 Jun 2005 Poruke: 1809 Mesto: wien

|
|
imam ga ja isto,meni je ovaj lak supar
|
|
|
|
|
 |
moncheri Upućeni član

|
Godine: 36
Datum registracije: 24 Mar 2006 Poruke: 418 Mesto: zgb :)

|
|
Crno i zlatno je napisao/la sledeće: | Nokti su mi se listali i lomili sve dok nisam naišla na ovaj lak! Uvjeravali su me da je savršen i da mogu noktima odvidavati šarafe
i stvarno je tako! Probajte!
Ima ga kupiti samo u apotekama |
bas imam taj problem ..... hvala
a sta nije ako ti se nokti listaju da ti fali vitamina and that stuff?
|
_________________ POTPIS. |
|
|
|
 |
~brza~ Upućeni član

|
Datum registracije: 15 Jan 2007 Poruke: 497 Mesto: Dubrovnik

|
|
dobar je i Avonov regenerator za nokte, nije lak nego kao voda koja se osuši na noktim, super miriše, ali ne znam ima li ga više u prodaji koristi se 7 dana, po potrebi se može i produžiti, mada je dovoljno 7.
Samo se za to vrijeme nokti ne smiju lakirati.
|
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|