:: |
| Autor |
Poruka |
Annabel_Lee ஐ NaUgHtGeLiC ஐ

|
Godine: 43
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 30310

|
|
Vaspitačica vrtića „Zvončica” iz Zrenjanina Dragana Brusin zalepila je selotejpom usta petogodišnje devojčice da bi je ućutkala. Vaspitačica je suspendovana i upućena na vanredni lekarski pregled. Direktor Predškolske ustanove Anđelka Mirković izjavila je da je događaj „strašan i nedopustiv” i istakla da će biti preduzete i sve mere predviđene zakonom i internim propisima. Prema rečima direktorke, vaspitačica je „izgubila kontrolu” jer je devojčica kojoj je zalepila usta „neprekidno pričala u vreme radnih aktivnosti”. (RTS)
|
|
|
| |
|
 |
please Odomaćeni član

|
Datum registracije: 25 Apr 2006 Poruke: 1427 Mesto: pogresna drzava

|
|
uciteljica moje kcere je ugrizla jednog klinca
da mu pokaze kako to boli kad on grize druge
|
_________________ www.ONE.org |
|
| |
|
 |
dzsap Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 53
Datum registracije: 17 Apr 2006 Poruke: 70 Mesto: zemun

|
|
|
kao mali mislim da sam bio dobro i samostalno dete medjutim vrlo često se događalo da dobijem neku pljusku po glavi od vaspitačice u obdaništu,sećam se u trećem razredu osnovne škole neki iz moga razreda vredjali "pionirku",a učiteljica pošto nije mogla da ustanovi ko je to uradio postroji sve dečake iz moga razreda i svima odreda podeli pljuske iz sve snage po glavi i šamare,nikada to neću zaboraviti! naravno nismo to ni rekli svojim roditeljima,takva su bila vremena.
|
_________________ dzsap |
|
| |
|
 |
rizmal Lanin Sicilijanac

|
Godine: 42
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 8742 Mesto: Beograd

|
|
joj ala bi joj ja pokazao na kome ce da se izivljava
|
|
 |
Francuskinja ♦Un Mal pour un Bien♦

|
Godine: 43
Datum registracije: 07 Apr 2005 Poruke: 16007 Mesto: 83700 ST RAPHAEL

|
|
Opet neko cudo sa profesorima...onda bilo secenje jezika sad ovo...kuda to vodi
|
|
|
| |
|
 |
kacagica Dobro upućeni član

|
Godine: 37
Datum registracije: 06 Avg 2006 Poruke: 543

|
|
|
Boze ta zena je nenormalna!Takve treba zatvoriti u ludnicu i sto dalje od dece skloniti
|
|
|
| |
|
 |
kapljica ULT_RAS-ov Anđelak

|
Godine: 42
Datum registracije: 17 Avg 2005 Poruke: 1985 Mesto: Beograd

|
|
Bar nije odsekla jezik kao ona druga uciteljica...
Uzas...
|
Al' sto si mene - to ne mogu! |
|
| |
|
 |
Rakelly Upućeni član

|
Godine: 55
Datum registracije: 24 Feb 2006 Poruke: 449 Mesto: Valjevo

|
|
|
Nedavno se nesto slicno desilo u Rusiji, kada su medicinske sestre lepile selotejp na usta beba kako ne bi plakale (vest se mogla procitati i na ovom forumu). Eto sada se desava i kod nas, cisto da budemo "u trendu". Grozno.
|
|
|
| |
|
 |
Moytsa Prijatelj foruma

|
Godine: 45
Datum registracije: 11 Dec 2005 Poruke: 5000 Mesto: St

|
|
|
To je samo pokazatelj neuspjeha 'tete' u vrtiću da obavi svoj posao kako treba. Nije krivo dijete koje govori, kriva je teta koja ga ne zna zabavit i poučit kada treba šutjeti. Dijete mnogošta ne razumije, ali to se onda ne rješava takvim drastičnim mjerama.
|
_________________ ~We are all in the gutter, but some of us are looking at the stars.~
Oscar Wilde
|
|
| |
|
 |
Lilly lovedoll *GiMmE mOrE*

|
Datum registracije: 26 Maj 2006 Poruke: 3257

|
|
|
Pa dobro neam ni ona konjske zivce, iako nije trebala tako da postupi.
|
|
|
| |
|
 |
Moytsa Prijatelj foruma

|
Godine: 45
Datum registracije: 11 Dec 2005 Poruke: 5000 Mesto: St

|
|
| Folk~girl je napisao/la sledeće: | | Pa dobro neam ni ona konjske zivce, iako nije trebala tako da postupi. |
Bojim se da je upravo u tome stvar. Trebala bi imat konjske živce ako radi s tako malom djecom. Ja ne bi volila da se to napravi mome djetetu, zapravo ne želim da itko ikad kažnjava moje dijete na način na koji ga ja sama nikad ne bi kaznila.
|
_________________ ~We are all in the gutter, but some of us are looking at the stars.~
Oscar Wilde
|
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|