www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Selotejp preko usta deteta
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
Annabel_Lee
ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
<b>ஐ NaUgHtGeLiC ஐ</b>

Godine: 43

Datum registracije: 02 Feb 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Mar 02, 2007 7:20 pm    Naslov poruke: Selotejp preko usta deteta Na vrh strane Na dno strane

Vaspitačica vrtića „Zvončica” iz Zrenjanina Dragana Brusin zalepila je selotejpom usta petogodišnje devojčice da bi je ućutkala. Vaspitačica je suspendovana i upućena na vanredni lekarski pregled. Direktor Predškolske ustanove Anđelka Mirković izjavila je da je događaj „strašan i nedopustiv” i istakla da će biti preduzete i sve mere predviđene zakonom i internim propisima. Prema rečima direktorke, vaspitačica je „izgubila kontrolu” jer je devojčica kojoj je zalepila usta „neprekidno pričala u vreme radnih aktivnosti”. (RTS)

please
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Datum registracije: 25 Apr 2006
Mesto: pogresna drzava

france.gif
PorukaPostavljena: Pet Mar 02, 2007 8:23 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

uciteljica moje kcere je ugrizla jednog klinca Sad
da mu pokaze kako to boli kad on grize druge Wink

dzsap
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 53

Datum registracije: 17 Apr 2006
Mesto: zemun

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Mar 02, 2007 8:43 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

kao mali mislim da sam bio dobro i samostalno dete medjutim vrlo često se događalo da dobijem neku pljusku po glavi od vaspitačice u obdaništu,sećam se u trećem razredu osnovne škole neki iz moga razreda vredjali "pionirku",a učiteljica pošto nije mogla da ustanovi ko je to uradio postroji sve dečake iz moga razreda i svima odreda podeli pljuske iz sve snage po glavi i šamare,nikada to neću zaboraviti! naravno nismo to ni rekli svojim roditeljima,takva su bila vremena.

rizmal
Lanin Sicilijanac
Lanin Sicilijanac

Godine: 42

Datum registracije: 27 Maj 2005
Mesto: Beograd

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Sub Mar 03, 2007 10:08 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

joj ala bi joj ja pokazao na kome ce da se izivljava Twisted Evil

....tvoj i u dobru i u zlu....

Francuskinja
♦Un Mal pour un Bien♦
<b>♦Un Mal pour un Bien♦</b>

Godine: 43

Datum registracije: 07 Apr 2005
Mesto: 83700 ST RAPHAEL

france.gif
PorukaPostavljena: Sub Mar 03, 2007 10:39 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Opet neko cudo sa profesorima...onda bilo secenje jezika sad ovo...kuda to vodi Rolling Eyes

kacagica
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Godine: 37

Datum registracije: 06 Avg 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Mar 03, 2007 5:45 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Boze ta zena je nenormalna!Takve treba zatvoriti u ludnicu i sto dalje od dece skloniti

kapljica
ULT_RAS-ov Anđelak
ULT_RAS-ov Anđelak

Godine: 42

Datum registracije: 17 Avg 2005
Mesto: Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Mar 04, 2007 12:50 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Bar nije odsekla jezik kao ona druga uciteljica... Confused
Uzas... Evil or Very Mad

Kad suze govore, istina razvaljuje
I svaka rec me obori s nogu
To sto si varao, to bih ti oprostila
Al' sto si mene - to ne mogu!

Rakelly
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 55

Datum registracije: 24 Feb 2006
Mesto: Valjevo

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Mar 04, 2007 8:00 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nedavno se nesto slicno desilo u Rusiji, kada su medicinske sestre lepile selotejp na usta beba kako ne bi plakale (vest se mogla procitati i na ovom forumu). Eto sada se desava i kod nas, cisto da budemo "u trendu". Grozno.

Moytsa
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 45

Datum registracije: 11 Dec 2005
Mesto: St

croatia.gif
PorukaPostavljena: Pon Mar 05, 2007 2:37 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

To je samo pokazatelj neuspjeha 'tete' u vrtiću da obavi svoj posao kako treba. Nije krivo dijete koje govori, kriva je teta koja ga ne zna zabavit i poučit kada treba šutjeti. Dijete mnogošta ne razumije, ali to se onda ne rješava takvim drastičnim mjerama.

Lilly lovedoll
*GiMmE mOrE*
<b>*GiMmE mOrE*</b>

Datum registracije: 26 Maj 2006

north_korea.gif
PorukaPostavljena: Pon Mar 05, 2007 5:10 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pa dobro neam ni ona konjske zivce, iako nije trebala tako da postupi.

Moytsa
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 45

Datum registracije: 11 Dec 2005
Mesto: St

croatia.gif
PorukaPostavljena: Pon Mar 05, 2007 6:35 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Folk~girl je napisao/la sledeće:
Pa dobro neam ni ona konjske zivce, iako nije trebala tako da postupi.

Bojim se da je upravo u tome stvar. Trebala bi imat konjske živce ako radi s tako malom djecom. Ja ne bi volila da se to napravi mome djetetu, zapravo ne želim da itko ikad kažnjava moje dijete na način na koji ga ja sama nikad ne bi kaznila.

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Selotejp preko usta deteta Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon