:: |
Autor |
Poruka |
Eliot je sreda Odomaćeni član

|
Datum registracije: 15 Jul 2005 Poruke: 1128

|
|
da...desi se.
Ne smatram to prevarom.
|
|
|
|
|
 |
RunnerSG Upućeni član

|
Datum registracije: 09 Jun 2006 Poruke: 426 Mesto: ...tamo gde ti nisi...

|
|
Pa to je prevara, ali je stvarno cool kad fantaziras!
|
|
|
|
|
 |
andrejica Tico & Ada

|
Godine: 40
Datum registracije: 04 Jan 2005 Poruke: 12591 Mesto: Subotica

|
|
nije prevara jer ti samo o tome razmiljas sto ne znaci da ces to i uraditi...
|
|
|
|
|
 |
LaNa83 rizmalovo srculence

|
Godine: 41
Datum registracije: 20 Jun 2006 Poruke: 4308 Mesto: Beograd

|
|
Sama cinjenica da mastas o drugom muskarcu govori da ti sadasnji decko ne zadovoljava sve tvoje zelje...Nije to prevara al je dovoljan pokazatelj da nesto ne ide kako treba..
|
|
 |
Bestijica Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 15 Apr 2005 Poruke: 190 Mesto: Melbourne

|
|
Normalno da nije vrsta prevare
pa svako ko je seksualno aktivan ima fantazije izuzetno normalna stvar
zove se masta imali smo je i kao djeca samo sto je ovaj dio usmjeren na druge stvari
|
|
|
|
|
 |
sandricicak *mama 2 andjela*

|
Godine: 37
Datum registracije: 22 Okt 2006 Poruke: 7174 Mesto: pod sjajem ruzicastih zvezda

|
|
nije prevara...ja mislim da se to svima desava :zadihani:
|
|
 |
Moytsa Prijatelj foruma

|
Godine: 44
Datum registracije: 11 Dec 2005 Poruke: 5000 Mesto: St

|
|
Mislim da to uopće nije prevara. Prevara je za mene ili fizička ili emocionalna (dakle, kad počne osjećati prave osjećaje za neku drugu osobu). Ne vjerujem da se povremenim mislima o nekom drugom može prevariti osoba s kojom si u vezi osim ako se te misli ne ponavljaju često ili se pretvaraju u skrivene želje, a želje u emocije.
Ako imaš osobu koju voliš, i ako si u sretnoj vezi, mislim da se ipak takve misli baš ne događaju. Jednostavno ti nisu potrebne jer si u osobi s kojom si, našao sve što ti treba i ne tražiš nekog drugog da ispuni nekakve nedostatke, jer ih u tvojoj vezi ni nema.
|
_________________ ~We are all in the gutter, but some of us are looking at the stars.~
Oscar Wilde
|
|
|
|
 |
:LOL: >bitchy witch<

|
Godine: 38
Datum registracije: 18 Jan 2007 Poruke: 2107

|
|
Ne smatram to prevarom. Naravno sve u granicama normale.
|
|
|
|
|
 |
Konjanik Ludi Bosanac

|
Godine: 45
Datum registracije: 29 Avg 2006 Poruke: 24027 Mesto: Na žalost, Velenje

|
|
ne mislim da je prevara, ali nikad nisam fantaziro o drugoj dok sam bio sa svojom djevojkom. dok sam bio u vezi sa njom, njoj sam posvečivao sve svoje vrjeme, i mislio sam samo na nju.
|
_________________ Kako bolan nema Bosne, a Neretva huči, kako bolan nema Bosne a Miljacka teče, kako bolan nema Bosne a Sana ide.
Ti misliš da ona ne ide, ali sagni se hajvanu, pogledaj, ide Sana, ide Sava, ide Drina, ide Vrbas, ide Bosna, ide Ukrina, ide Lašva. |
|
|
|
 |
Anđela inso umjetnica

|
Godine: 40
Datum registracije: 18 Dec 2006 Poruke: 10293

|
|
Nije prevara, dosta ljudi mašta o nekome drugome, dobro je dok to ne postane osjećanje da te tvoj dečko više ne zadovoljava uopće nego baš hoćeš tog o kojem maštaš. . onda ne treba da budeš s njim, ne treba da zamazuješ i njemu i sebi oči.
|
|
|
|
|
 |
nesa_bulje_mesa_2 Banovan! Upućeni član

|
Godine: 38
Datum registracije: 24 Mar 2007 Poruke: 305

|
|
Jesam vecito nesto fantaziram za vreme dnosa a moja devojka me cesto grdi zbog toga a ni ne sluti koliko ja volim da odnosi budu posebni a ne stalno isti
|
|
|
|
|
 |
filicka *hoppípolla*

|
Godine: 33
Datum registracije: 28 Jan 2006 Poruke: 10884

|
|
knknpnkn je napisao/la sledeće: | Citat: | Uostalom, to je sasvim normalna stvar |
Gde je to sasvim normalna stvar?! Kome je to sasvim normalna stvar?!  |
Meni.
Desavalo mi se i da se ljubim sa jednim deckom,a zamisljam drugog,ili mislim na drugog.
Razmisljala sam dugo o ovome,i stvarno ne znam da li je ovo prevara ili nije.
Nisam pametna.
Meni to vise lici na odsustvo odanost a ne prevaru.
Prevara je nesto sto je konkretizovano.
A masta je daleko od konkretnih stvari,zar ne?
|
_________________ DROP IT LIKE IT'S HOT |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|