www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Fantazije
Strana prethodna  1, 2, 3  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJIHOVA soba ~
::  
Autor Poruka
Eliot je sreda
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Datum registracije: 15 Jul 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Maj 31, 2006 5:40 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

da...desi se.
Ne smatram to prevarom.

RunnerSG
Upućeni član
Upućeni član

Datum registracije: 09 Jun 2006
Mesto: ...tamo gde ti nisi...

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Jul 08, 2006 10:30 am    Naslov poruke: Hello Na vrh strane Na dno strane

Pa to je prevara, ali je stvarno cool kad fantaziras!

andrejica
Tico & Ada
Tico & Ada

Godine: 40

Datum registracije: 04 Jan 2005
Mesto: Subotica

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Jul 08, 2006 9:00 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

nije prevara jer ti samo o tome razmiljas sto ne znaci da ces to i uraditi...

LaNa83
rizmalovo srculence
rizmalovo srculence

Godine: 41

Datum registracije: 20 Jun 2006
Mesto: Beograd

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Pet Sep 01, 2006 3:36 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Sama cinjenica da mastas o drugom muskarcu govori da ti sadasnji decko ne zadovoljava sve tvoje zelje...Nije to prevara al je dovoljan pokazatelj da nesto ne ide kako treba..

....tvoja i u dobru i u zlu....

Bestijica
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 15 Apr 2005
Mesto: Melbourne

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Sep 01, 2006 8:02 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Normalno da nije vrsta prevare
pa svako ko je seksualno aktivan ima fantazije izuzetno normalna stvar
zove se masta imali smo je i kao djeca samo sto je ovaj dio usmjeren na druge stvari

sandricicak
*mama 2 andjela*
*mama 2 andjela*

Godine: 37

Datum registracije: 22 Okt 2006
Mesto: pod sjajem ruzicastih zvezda

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Jan 20, 2007 10:50 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

nije prevara...ja mislim da se to svima desava :zadihani:

Moytsa
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 44

Datum registracije: 11 Dec 2005
Mesto: St

croatia.gif
PorukaPostavljena: Pon Mar 19, 2007 2:59 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Mislim da to uopće nije prevara. Prevara je za mene ili fizička ili emocionalna (dakle, kad počne osjećati prave osjećaje za neku drugu osobu). Ne vjerujem da se povremenim mislima o nekom drugom može prevariti osoba s kojom si u vezi osim ako se te misli ne ponavljaju često ili se pretvaraju u skrivene želje, a želje u emocije.

Ako imaš osobu koju voliš, i ako si u sretnoj vezi, mislim da se ipak takve misli baš ne događaju. Jednostavno ti nisu potrebne jer si u osobi s kojom si, našao sve što ti treba i ne tražiš nekog drugog da ispuni nekakve nedostatke, jer ih u tvojoj vezi ni nema.

:LOL:
>bitchy witch<
<b>>bitchy witch<</b>

Godine: 38

Datum registracije: 18 Jan 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Mar 20, 2007 10:45 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ne smatram to prevarom. Naravno sve u granicama normale.

Konjanik
Ludi Bosanac
<b>Ludi Bosanac</b>

Godine: 45

Datum registracije: 29 Avg 2006
Mesto: Na žalost, Velenje

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Uto Mar 20, 2007 1:28 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ne mislim da je prevara, ali nikad nisam fantaziro o drugoj dok sam bio sa svojom djevojkom. dok sam bio u vezi sa njom, njoj sam posvečivao sve svoje vrjeme, i mislio sam samo na nju.

Anđela
inso umjetnica
<b>inso umjetnica</b>

Godine: 40

Datum registracije: 18 Dec 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Mar 20, 2007 3:24 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nije prevara, dosta ljudi mašta o nekome drugome, dobro je dok to ne postane osjećanje da te tvoj dečko više ne zadovoljava uopće nego baš hoćeš tog o kojem maštaš. . onda ne treba da budeš s njim, ne treba da zamazuješ i njemu i sebi oči.

nesa_bulje_mesa_2
Banovan!

Upućeni član
Upućeni član

Godine: 38

Datum registracije: 24 Mar 2007

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Mar 26, 2007 1:03 am    Naslov poruke: e Na vrh strane Na dno strane

Jesam vecito nesto fantaziram za vreme dnosa a moja devojka me cesto grdi zbog toga a ni ne sluti koliko ja volim da odnosi budu posebni a ne stalno isti

filicka
*hoppípolla*
<b>*</b>hoppípolla<b>*</b>

Godine: 33

Datum registracije: 28 Jan 2006

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Pet Avg 01, 2008 12:34 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

knknpnkn je napisao/la sledeće:
Citat:
Uostalom, to je sasvim normalna stvar

Gde je to sasvim normalna stvar?! Kome je to sasvim normalna stvar?! Rolling Eyes

Meni.
Desavalo mi se i da se ljubim sa jednim deckom,a zamisljam drugog,ili mislim na drugog.
Razmisljala sam dugo o ovome,i stvarno ne znam da li je ovo prevara ili nije.
Nisam pametna.
Meni to vise lici na odsustvo odanost a ne prevaru.
Prevara je nesto sto je konkretizovano.
A masta je daleko od konkretnih stvari,zar ne?
Smile

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJIHOVA soba ~ -> Fantazije Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3  sledeća
Strana 2 od 3

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon