www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Andželina Žoli: Imala sam devojku deset godina
Strana prethodna  1, 2
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
coco_bill
Zli carobnjak-lingvista
Zli carobnjak-lingvista

Godine: 46

Datum registracije: 22 Mar 2006
Mesto: Novi Sad

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Mar 29, 2007 6:21 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

boban11 je napisao/la sledeće:
A Bože moj pa danas je sve normalno, i šta joj sad fali ništa, ljepa i zdrava i prava i dalje

Ako je danas sve normalno, što ste se smejali onom tipu što se oženio za samog sebe? Very Happy Ni njemu ništa ne fali.

ı¤¤¤¤¤¤¤¤ı••••••••••••ı

dambolina
• Nepopravljivi romantik •
<b>• Nepopravljivi romantik •</b>

Godine: 43

Datum registracije: 18 Nov 2006
Mesto: •● U tudjoj koži ●•

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Mar 29, 2007 9:57 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Sta reci osim da sam gotivila Angelinu do sada,a posle ovakve izjave gotivim je jos vise,divim se njenoj iskrenosti i smatram da je njen zivot iskljucivo njena stvar,i da niko od nas nema pravo nikom da sudi,pa tako ni njoj!!! Mr. Green

mrgude
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 40

Datum registracije: 14 Mar 2007

namibia.gif
PorukaPostavljena: Čet Mar 29, 2007 10:27 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

uvjek mi je bila odbojna i uvjek mi je isla na zivce....pogotovo sad kad lupa ko budala Rolling Eyes

ma mora se pricat o njoj

LA*PERLA
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Datum registracije: 02 Mar 2007

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Mar 30, 2007 3:49 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Odavno sam znala da nije normalna.... Rolling Eyes

stanuje sam đavo.

MIKIANDREA
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 14 Feb 2007

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Mar 30, 2007 10:13 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ona je bas zjaka... Rolling Eyes

Annabel_Lee
ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
<b>ஐ NaUgHtGeLiC ஐ</b>

Godine: 43

Datum registracije: 02 Feb 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Mar 30, 2007 10:17 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Live and let live Very Happy

nastasenjka
~daydreaming~
<font color=BC1DD8><b>~daydreaming~</b></font>

Datum registracije: 04 Mar 2005
Mesto: medju javom i med snom

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Apr 01, 2007 2:01 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

svasta u bozjem oboru Rolling Eyes

Put do zvezda je samo etapa kružnog puta do sebe, i ako znaš prečicu nema potrebe da se puno
lomataš po bespućima...
Ne, bato...Stigao si čim kreneš...
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...

dino90
Upozorenja: 1 od 3

Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 35

Datum registracije: 14 Feb 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Apr 06, 2007 12:21 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

bice kao britney...

Devojka od cokolade
.:¦ VaNi jE vAtRa ¦:.
<b>.:¦ VaNi jE vAtRa ¦:.</b>

Datum registracije: 03 Apr 2007
Mesto: .~. Sous le vent .~.

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Apr 07, 2007 12:21 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nemam komentar!!!
Ali svako ima svoj privatni zivot, pa neka snjim radi sta hoce!!!

dejoni
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Godine: 49

Datum registracije: 18 Nov 2005
Mesto: Nis

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Apr 10, 2007 2:14 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

eto naslova da bi priivukla paznju na sebe Smile

Tha_A
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 35

Datum registracije: 13 Dec 2006

croatia.gif
PorukaPostavljena: Sre Apr 11, 2007 1:43 am    Naslov poruke: Re: Andželina Žoli: Imala sam devojku deset godina Na vrh strane Na dno strane

Haha, a vidi mene s Angelina Jolie avatarom =D. Pa ovako...Mislim da covjek smije raditi sve, sve dok to ne ugrozava druge. I sama je rekla da bi pila njegovu krv, da je postojao nacin na koji bi to uradila, a da ga ne povrijedi. Ali ne postoji, i zato to nije uradila. Na osnovu toga je ne mozemo osudjivati. Mislim, i ja bih pokro banku da mi poslije toga nece doci sankcije i griznja savjesti... Ali hoce, i zato to ne radim. Jesam li ja sad zbog toga potencijalni lopov? lol Ja mislim da nisam...
Netko je rekao da ce 14ogodisnje djevojcice misliti da to valja, i da to same trebaju ciniti itd. Mislim, stvarno... ja mislim da bi djeca s 14 godina trebala znati da ne valja piti krv drugih ljudi Very Happy :p
Osim toga, Angelina je spomenula nesto zbog cega joj se stvarno divim:

Baraba je napisao/la sledeće:

Kad nekog volim, ja zaista volim, bez obzira na to kog je pola.”
(Blic)

I u tomu bi trebala, ja mislim, biti bit svega. Mnoge osobe to nikad ne bi priznale, hehe. Mislim, sto je lose u tome? Ljudi se vole, pa bolje je da se vole ( pa makar bili i homoseksualni parovi), nego da se kolju i ubijaju. Nama heteroseksualcima (lol, u koje se i ja ubrajam, nemojte me pogresno shvatit) je to mozda nenormalno jer ne odgovara nasim idealima. Ali je li nesto odmah pogresno, samo sto se MI osobno s tim ne slazemo? Ja opet mislim da nije. Make love, not war 8)
Prema tome.... Ja je i dalje postujem kao glumicu i osobu. Na kraju krajeva, tko sam to ja da je osudjujem na osnovu nekih njenih izjava? To je smijesno. A i nemam prava na to.
Eto tako. Odo spavat lol. Ajde Very Happy

Poslednja prepravka: Tha_A datum Sre Apr 11, 2007 1:48 am; ukupno izmenjena 1 put

poison
~Chase The Sun~
<b>~Chase The Sun~</b>

Godine: 42

Datum registracije: 10 Jul 2004
Mesto: ¤In The Land Of The Holy Sun¤

croatia.gif
PorukaPostavljena: Čet Apr 12, 2007 1:05 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ja bi komentirala gornji post: zna se sta je normalno a sta nije, ja nisam komentirala pijenje krvi nego sve sto ona radi, zena je bolesna, to je cinjenica, kako moze bit normalno uzivat u boli Question Question Question covjece daj se unormali Shocked
inace frend mi je homo i nisam ga ubila zbog tog al zna se sta je normalno, ne mogu rec da je normalno to sto prima ono sto nije prirodno tamo gdje nije prirodno, on je meni i dalje frend i postujem ga al ne mogu rec covjece da je normalno to sto radi, normalno da necemo ubit te koji postoje al treba ucinit sve da je toga sto manje a Angelina takve stvari upravo promovira da ih bude vise Rolling Eyes zena je bolesna i tocka titova Mr. Green

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Andželina Žoli: Imala sam devojku deset godina Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2
Strana 2 od 2

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon