:: |
| Autor |
Poruka |
coco_bill Zli carobnjak-lingvista

|
Godine: 46
Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 33433 Mesto: Novi Sad

|
|
| boban11 je napisao/la sledeće: | | A Bože moj pa danas je sve normalno, i šta joj sad fali ništa, ljepa i zdrava i prava i dalje |
Ako je danas sve normalno, što ste se smejali onom tipu što se oženio za samog sebe? Ni njemu ništa ne fali.
|
|
 |
dambolina • Nepopravljivi romantik •

|
Godine: 43
Datum registracije: 18 Nov 2006 Poruke: 73140 Mesto: •● U tudjoj koži ●•

|
|
Sta reci osim da sam gotivila Angelinu do sada,a posle ovakve izjave gotivim je jos vise,divim se njenoj iskrenosti i smatram da je njen zivot iskljucivo njena stvar,i da niko od nas nema pravo nikom da sudi,pa tako ni njoj!!!
|
|
 |
mrgude Upućeni član

|
Godine: 40
Datum registracije: 14 Mar 2007 Poruke: 446

|
|
uvjek mi je bila odbojna i uvjek mi je isla na zivce....pogotovo sad kad lupa ko budala
ma mora se pricat o njoj
|
|
 |
LA*PERLA Prijatelj foruma

|
Datum registracije: 02 Mar 2007 Poruke: 5670

|
|
Odavno sam znala da nije normalna....
|
_________________ Između moje moći da kažem
i tvoje da čuješ,
stanuje sam đavo. |
|
| |
|
 |
MIKIANDREA Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 14 Feb 2007 Poruke: 9

|
|
ona je bas zjaka...
|
|
|
| |
|
 |
Annabel_Lee ஐ NaUgHtGeLiC ஐ

|
Godine: 43
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 30310

|
|
Live and let live
|
_________________ ƸӜƷ Tread softly because you tread on my dreams ƸӜƷ |
|
| |
|
 |
nastasenjka ~daydreaming~

|
Datum registracije: 04 Mar 2005 Poruke: 34840 Mesto: medju javom i med snom

|
|
svasta u bozjem oboru
|
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...
|
|
| |
|
 |
dino90 Upozorenja: 1 od 3 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 35
Datum registracije: 14 Feb 2007 Poruke: 14

|
|
| |
|
 |
Devojka od cokolade .:¦ VaNi jE vAtRa ¦:.

|
Datum registracije: 03 Apr 2007 Poruke: 18307 Mesto: .~. Sous le vent .~.

|
|
Nemam komentar!!!
Ali svako ima svoj privatni zivot, pa neka snjim radi sta hoce!!!
|
|
|
| |
|
 |
dejoni Odomaćeni član

|
Godine: 49
Datum registracije: 18 Nov 2005 Poruke: 1376 Mesto: Nis

|
|
eto naslova da bi priivukla paznju na sebe
|
_________________ Ako zivis danas, svako ''juche'' je samo san, a svako ''sutra'' vizija nade...
 |
|
| |
|
 |
Tha_A Upućeni član

|
Godine: 35
Datum registracije: 13 Dec 2006 Poruke: 365

|
|
Haha, a vidi mene s Angelina Jolie avatarom =D. Pa ovako...Mislim da covjek smije raditi sve, sve dok to ne ugrozava druge. I sama je rekla da bi pila njegovu krv, da je postojao nacin na koji bi to uradila, a da ga ne povrijedi. Ali ne postoji, i zato to nije uradila. Na osnovu toga je ne mozemo osudjivati. Mislim, i ja bih pokro banku da mi poslije toga nece doci sankcije i griznja savjesti... Ali hoce, i zato to ne radim. Jesam li ja sad zbog toga potencijalni lopov? lol Ja mislim da nisam...
Netko je rekao da ce 14ogodisnje djevojcice misliti da to valja, i da to same trebaju ciniti itd. Mislim, stvarno... ja mislim da bi djeca s 14 godina trebala znati da ne valja piti krv drugih ljudi :p
Osim toga, Angelina je spomenula nesto zbog cega joj se stvarno divim:
| Baraba je napisao/la sledeće: |
Kad nekog volim, ja zaista volim, bez obzira na to kog je pola.”
(Blic) |
I u tomu bi trebala, ja mislim, biti bit svega. Mnoge osobe to nikad ne bi priznale, hehe. Mislim, sto je lose u tome? Ljudi se vole, pa bolje je da se vole ( pa makar bili i homoseksualni parovi), nego da se kolju i ubijaju. Nama heteroseksualcima (lol, u koje se i ja ubrajam, nemojte me pogresno shvatit) je to mozda nenormalno jer ne odgovara nasim idealima. Ali je li nesto odmah pogresno, samo sto se MI osobno s tim ne slazemo? Ja opet mislim da nije. Make love, not war 8)
Prema tome.... Ja je i dalje postujem kao glumicu i osobu. Na kraju krajeva, tko sam to ja da je osudjujem na osnovu nekih njenih izjava? To je smijesno. A i nemam prava na to.
Eto tako. Odo spavat lol. Ajde
|

Poslednja prepravka: Tha_A datum Sre Apr 11, 2007 1:48 am; ukupno izmenjena 1 put |
|
| |
|
 |
poison ~Chase The Sun~

|
Godine: 42
Datum registracije: 10 Jul 2004 Poruke: 6599 Mesto: ¤In The Land Of The Holy Sun¤

|
|
ja bi komentirala gornji post: zna se sta je normalno a sta nije, ja nisam komentirala pijenje krvi nego sve sto ona radi, zena je bolesna, to je cinjenica, kako moze bit normalno uzivat u boli covjece daj se unormali
inace frend mi je homo i nisam ga ubila zbog tog al zna se sta je normalno, ne mogu rec da je normalno to sto prima ono sto nije prirodno tamo gdje nije prirodno, on je meni i dalje frend i postujem ga al ne mogu rec covjece da je normalno to sto radi, normalno da necemo ubit te koji postoje al treba ucinit sve da je toga sto manje a Angelina takve stvari upravo promovira da ih bude vise zena je bolesna i tocka titova
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|