:: |
Autor |
Poruka |
Devojka od cokolade .:¦ VaNi jE vAtRa ¦:.
|
Datum registracije: 03 Apr 2007 Poruke: 18307 Mesto: .~. Sous le vent .~.
|
|
GiGi je napisao/la sledeće: | **OpasnaMackica** je napisao/la sledeće: | ja imam nekolikko ideaa...
1- da napravite nekako nesto gde ce ljudi odlucivati hit dana domaci. de(naprimer da se
na msn kad se procitaju i zavrse predlozi odlucuje...i da voditelj procita svacij glas)
2- napraviti anketu kad se udje u stranicu domaci.de gde bi ljudi mogli da glasaju za hit dana, meseca ili slicno
3- da se uvece procitaju vesti
4- da se napravi emisija gde bi se svaki dan pricalo o ljudckim problemima, ljudi bi na msn pisali a voditelj to procitao i davao neki savet oko tog problema |
Fine ideje moram priznati i sigurno ce nesto od ovoga biti usvojeno od radio tima domaceg.de |
Slazem se...
I podrzavam vas
|
|
|
|
|
|
Lilly lovedoll *GiMmE mOrE*
|
Datum registracije: 26 Maj 2006 Poruke: 3257
|
|
Bila je pre koliko ja znam neka emisija sa pogadjanjem izvodjaca, ali mislim da je vise nema, a bila je bas zanimljiva, kao voditelj malo pusti pa mi pogadjamo, pa to je moj predlog.
A ja bih se sigurno prijavila za voditeljku, ali ne mogu, nemam MSN.
|
|
|
|
|
|
**OpasnaMackica** Banovan! Dobro upućeni član
|
Datum registracije: 04 Apr 2007 Poruke: 593
|
|
i to je cool idea....moja 4 i ta....najbolje do sada
|
|
|
|
|
|
Lilly lovedoll *GiMmE mOrE*
|
Datum registracije: 26 Maj 2006 Poruke: 3257
|
|
I da, od Opasne mi se svidjaju 4. i 1. 8)
|
|
|
|
|
|
Annabel_Lee ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
|
Godine: 42
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 30310
|
|
**OpasnaMackica** je napisao/la sledeće: | ja imam nekolikko ideaa...
1- da napravite nekako nesto gde ce ljudi odlucivati hit dana domaci. de(naprimer da se
na msn kad se procitaju i zavrse predlozi odlucuje...i da voditelj procita svacij glas)
2- napraviti anketu kad se udje u stranicu domaci.de gde bi ljudi mogli da glasaju za hit dana, meseca ili slicno
3- da se uvece procitaju vesti
4- da se napravi emisija gde bi se svaki dan pricalo o ljudckim problemima, ljudi bi na msn pisali a voditelj to procitao i davao neki savet oko tog problema |
Spremamo se da uvedemo novine, da sastavimo program i osvežimo ga novim formama emisija
Ja sam razmišljala o ideji razgovora na razne teme (dakle, ne moraju biti samo problemi ) gde biste se vi javljali na MSN i davali svoje mišljenje, no o tom - potom
Strpite se još malo
|
_________________ ƸӜƷ Tread softly because you tread on my dreams ƸӜƷ |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Vilenjakinja Sašina Kumica
|
Datum registracije: 28 Mar 2006 Poruke: 120889
|
|
I ja se slazem sa svime, podrzavam i da obogatimo nas online radio sa raznovrsnim programima i sa vise voditelja
|
|
|
|
|
|
|
|
|
domaci de.je jos bolji od kad je download free.
a sad tek ce biti bolje ako se uvedu neke nove emisije ja sam dale primere pa vi vidite ako hocete tako
|
|
|
|
|
|
Vilenjakinja Sašina Kumica
|
Datum registracije: 28 Mar 2006 Poruke: 120889
|
|
**OpasnaMackica** je napisao/la sledeće: | domaci de.je jos bolji od kad je download free.
a sad tek ce biti bolje ako se uvedu neke nove emisije ja sam dale primere pa vi vidite ako hocete tako |
Sto se tice emisija bit ce novih, samo da se sve fino organizuje, a tu su i novi DJ-ji. Bit ce puniji programi.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ticmaopel S verom u Boga
|
Godine: 40
Datum registracije: 13 Apr 2006 Poruke: 15666 Mesto: Београд
|
|
|
|
|
Miss_Ema Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 23 Mar 2007 Poruke: 20
|
|
mislim da ovde ne treba nista vise.Ima sve.pozz svima
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|