www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Evropa peva "Molitvu"
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
Jimmy
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 25 Dec 2002

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Maj 14, 2007 6:19 pm    Naslov poruke: "slepi misevi opet su aktivni" Na vrh strane Na dno strane

Braco i sestre, ne dozvolimo da nam uzmu radost i ponos koji nam je pruzila Marija sa svojom zasluzenom pobedom, Posto to i jste cilj, mislim na izmisljotine o kradji pesme.
Pustimo ih da izmisljaju i lazu, nista drugo od "slepih miseva" nisam ni ocekivao. Kako se ono kaze "za dobrim konjom se i prasina dize !
Samo se pitam gde su oni bili, kad imaju tako jaku pesmu i muziku
p.s meni je njih "zao" !!!

nastasenjka
~daydreaming~
<font color=BC1DD8><b>~daydreaming~</b></font>

Datum registracije: 04 Mar 2005
Mesto: medju javom i med snom

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Maj 14, 2007 9:42 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

pridruzujem se cestitkama...svaka joj cast Wink

Put do zvezda je samo etapa kružnog puta do sebe, i ako znaš prečicu nema potrebe da se puno
lomataš po bespućima...
Ne, bato...Stigao si čim kreneš...
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...

blyangel
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 45

Datum registracije: 13 Apr 2007
Mesto: Beograd

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Uto Maj 15, 2007 9:14 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

billy 92 je napisao sledece....cestitke pobjedniku naravno..u nedostatku kulturnog nadahnuca posle pobjede srpski prestavnici su jos jednom pokazali kosu i sta su sa cuvena tri prsta na sceni..zanimljivo..pjesma je bezveze..lezbijsko skretanje civilizacijske Evrope..koja je pokazala da je BiiiiiiP u slucaju Bosne.
marija ima veliki raspon glasa..
swedska dijaspora
Pa billy ovako,tri prsta uopste ne znace nedostatak kulturnog nadahnuca,mi smo pokazali ko smo i sta smo.Ako ti je pesma bez veze to je tvoja stvar,i stvar tvoje kulture,a sto se tice lezbijskog skretanja civilizacijske evrope,mi nicim nismo pokazali niti propagirali lezbijstvo.Ta tvoja evropa je dovela transvestite,pedere koji to javno pokazuju.Da nije mozda trebala da pobedi Ukrajina.Prvi put posle nekoliko godina pobedi kvalitet a ne komercijala i takvi kao ti se bune.
Ako samo se bunite,nista vam ne vredi.Mi smo prvi pa crknite Laughing

KristinaNS
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 40

Datum registracije: 16 Feb 2005
Mesto: Novi Sad

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Maj 17, 2007 1:03 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Extra sto je pobedila,savrseno je otpevala i pesma je dobra! Konacno je presudio kvalitet pesme i interpretacije, a ne neko divljanje na sceni i prerusavanje u razne kretene..... Od ovih infantilnih komentara da je pobedila zato sto je lezbejka i slicno mi se povraca.... Strasno dokle ide necija zavist i ljubomora,jadni su i napaceni svi koji pljuju po Mariji! Bas tako mi smo prvi i pa crknite Laughing Cuvena tri prsta na sceni, to nije nikakva provokacija nego nesto normalno, osecaj pripadnosti i ljubavi prema svom bicu i oneome sto ti ustvari jesi

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Evropa peva "Molitvu" Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6
Strana 6 od 6

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon