:: |
| Autor |
Poruka |
Jimmy Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 25 Dec 2002 Poruke: 4

|
|
Braco i sestre, ne dozvolimo da nam uzmu radost i ponos koji nam je pruzila Marija sa svojom zasluzenom pobedom, Posto to i jste cilj, mislim na izmisljotine o kradji pesme.
Pustimo ih da izmisljaju i lazu, nista drugo od "slepih miseva" nisam ni ocekivao. Kako se ono kaze "za dobrim konjom se i prasina dize !
Samo se pitam gde su oni bili, kad imaju tako jaku pesmu i muziku
p.s meni je njih "zao" !!!
|
|
|
| |
|
 |
nastasenjka ~daydreaming~

|
Datum registracije: 04 Mar 2005 Poruke: 34840 Mesto: medju javom i med snom

|
|
pridruzujem se cestitkama...svaka joj cast
|
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...
|
|
| |
|
 |
blyangel Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 45
Datum registracije: 13 Apr 2007 Poruke: 41 Mesto: Beograd

|
|
billy 92 je napisao sledece....cestitke pobjedniku naravno..u nedostatku kulturnog nadahnuca posle pobjede srpski prestavnici su jos jednom pokazali kosu i sta su sa cuvena tri prsta na sceni..zanimljivo..pjesma je bezveze..lezbijsko skretanje civilizacijske Evrope..koja je pokazala da je BiiiiiiP u slucaju Bosne.
marija ima veliki raspon glasa..
swedska dijaspora Pa billy ovako,tri prsta uopste ne znace nedostatak kulturnog nadahnuca,mi smo pokazali ko smo i sta smo.Ako ti je pesma bez veze to je tvoja stvar,i stvar tvoje kulture,a sto se tice lezbijskog skretanja civilizacijske evrope,mi nicim nismo pokazali niti propagirali lezbijstvo.Ta tvoja evropa je dovela transvestite,pedere koji to javno pokazuju.Da nije mozda trebala da pobedi Ukrajina.Prvi put posle nekoliko godina pobedi kvalitet a ne komercijala i takvi kao ti se bune.
Ako samo se bunite,nista vam ne vredi.Mi smo prvi pa crknite
|
|
|
| |
|
 |
KristinaNS Prijatelj foruma

|
Godine: 40
Datum registracije: 16 Feb 2005 Poruke: 4683 Mesto: Novi Sad

|
|
Extra sto je pobedila,savrseno je otpevala i pesma je dobra! Konacno je presudio kvalitet pesme i interpretacije, a ne neko divljanje na sceni i prerusavanje u razne kretene..... Od ovih infantilnih komentara da je pobedila zato sto je lezbejka i slicno mi se povraca.... Strasno dokle ide necija zavist i ljubomora,jadni su i napaceni svi koji pljuju po Mariji! Bas tako mi smo prvi i pa crknite Cuvena tri prsta na sceni, to nije nikakva provokacija nego nesto normalno, osecaj pripadnosti i ljubavi prema svom bicu i oneome sto ti ustvari jesi
|
_________________ Ako treba da ogulim kolena da ti priznam kolko sam te volela,ja cu prva...
Na kraj sveta da ti nosim kofere da ih skupljam ako ti se otvore,ja cu prva...
Svako pismo krvlju da ti napise da na tvoje prevare sva mirisem,samo reci idem prva... |
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|