:: |
| Autor |
Poruka |
Hot Cherry Banovan! -!Every Girl's Nightmare!-

|
Datum registracije: 22 Dec 2006 Poruke: 29710 Mesto: PederLand

|
|
| Alexns je napisao/la sledeće: | | S.E.R.B.C.H.E.R.Y. je napisao/la sledeće: |
I pravilno rade što treba da je ukinu, mi ljudi ne smemo uzimati tuđe živote razumem ja i da je ubio 50 žena - ja sam protiv Smrtne kazne Neka sedi u samici, i ako mu dože da nemože više tako nek se sam ubije, to je mnogo bolje  |
Da, josh nam samo to fali da 40 godina drzava na parazita baca pare za hranoo bolje da too hranoo dajoo onima kojima je zaista potrebna a njega poshaljoo u "vecna lovishta" shto se mene tice  |
Neka ga bace i u gžunglu(ma bilo gde gde nema ljudi), ili neka ga bace u tamno mesto gde ne može da izađe i nek sam umre i niko mu neće davati hranu Protiv sam toga da baš tamo sedne na električnu stolicu i umre, i k'o Sadam - sve je to loše. Niko nije imao pravo da ga ubije
|
Poslednja prepravka: Hot Cherry datum Sub Maj 19, 2007 8:22 pm; ukupno izmenjena 1 put |
|
| |
|
 |
please Odomaćeni član

|
Datum registracije: 25 Apr 2006 Poruke: 1427 Mesto: pogresna drzava

|
|
| Annabel_Lee je napisao/la sledeće: | Ja sam da se vrati Dušanov zakonik
Takvima bi smrtnom kaznom muke bile samo skraćene, stoga - nije humano i u skladu sa postupcima civilizovanog sveta, ALI takve bolesne zveri treba tretirati u skladu sa njihovim delima - mučenje  |
jel' Dusanov zakon predvidja i secenje "izmedju nogu"?
u ovom slucaju bi bas bila adekvatna kazna.
a to sto nije humano i civilizovano...
meni neko kceri da to uradi,sud ga ne bi video
|
_________________ www.ONE.org |
|
| |
|
 |
Hot Cherry Banovan! -!Every Girl's Nightmare!-

|
Datum registracije: 22 Dec 2006 Poruke: 29710 Mesto: PederLand

|
|
| please je napisao/la sledeće: | meni neko kceri da to uradi,sud ga ne bi video |
Joj tu si upravu, da je to mom detetu, sam bi ga ubio ili dao vukovima na doručak
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|