www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

40 godina za ubicu deteta
Strana prethodna  1, 2
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
Hot Cherry
Banovan!

-!Every Girl's Nightmare!-

Datum registracije: 22 Dec 2006
Mesto: PederLand

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Maj 19, 2007 7:41 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Alexns je napisao/la sledeće:
S.E.R.B.C.H.E.R.Y. je napisao/la sledeće:

I pravilno rade što treba da je ukinu, mi ljudi ne smemo uzimati tuđe živote Laughing razumem ja i da je ubio 50 žena - ja sam protiv Smrtne kazne Rolling Eyes Neka sedi u samici, i ako mu dože da nemože više tako nek se sam ubije, to je mnogo bolje Laughing

Da, josh nam samo to fali da 40 godina drzava na parazita baca pare za hranoo bolje da too hranoo dajoo onima kojima je zaista potrebna a njega poshaljoo u "vecna lovishta" shto se mene tice Evil or Very Mad Evil or Very Mad

Neka ga bace i u gžunglu(ma bilo gde gde nema ljudi), ili neka ga bace u tamno mesto gde ne može da izađe i nek sam umre Laughing i niko mu neće davati hranu Very Happy Protiv sam toga da baš tamo sedne na električnu stolicu i umre, i k'o Sadam - sve je to loše. Niko nije imao pravo da ga ubije Evil or Very Mad

Poslednja prepravka: Hot Cherry datum Sub Maj 19, 2007 8:22 pm; ukupno izmenjena 1 put

please
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Datum registracije: 25 Apr 2006
Mesto: pogresna drzava

france.gif
PorukaPostavljena: Sub Maj 19, 2007 8:17 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Annabel_Lee je napisao/la sledeće:
Ja sam da se vrati Dušanov zakonik Twisted Evil

Takvima bi smrtnom kaznom muke bile samo skraćene, stoga - nije humano i u skladu sa postupcima civilizovanog sveta, ALI takve bolesne zveri treba tretirati u skladu sa njihovim delima Evil or Very Mad - mučenje Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad

jel' Dusanov zakon predvidja i secenje "izmedju nogu"? Rolling Eyes
u ovom slucaju bi bas bila adekvatna kazna.
a to sto nije humano i civilizovano...
meni neko kceri da to uradi,sud ga ne bi video Confused

Hot Cherry
Banovan!

Datum registracije: 22 Dec 2006
Mesto: PederLand

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Maj 19, 2007 8:20 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

please je napisao/la sledeće:
meni neko kceri da to uradi,sud ga ne bi video Confused

Joj Laughing tu si upravu, da je to mom detetu, sam bi ga ubio ili dao vukovima na doručak Rolling Eyes

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> 40 godina za ubicu deteta Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2
Strana 2 od 2

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon