:: |
| Autor |
Poruka |
Ivankamaza ~Ljubav i Snovi~

|
Godine: 40
Datum registracije: 19 Okt 2004 Poruke: 53570 Mesto: ~ Paris je t'aime ~

|
|
Jedna samohrana majka iz Ohaja najpre je našla 10 dolara, a potom za taj novac kupila srećku koja joj je donela milion dolara. Kristina Šnajder, koja radi na benzinskoj pumpi koja prodaje i srećke, pokušala je da ubedi jednu mušteriju da kupi poslednji loz, ali je ona to odbila. „Uvek se šalim s mušterijama da poslednja srećka dobija. To sam uradila i tada, ali mi je čovek koji je kupio tri loza rekao da više nema novca”, kaže ona. „Pošto sam dolazeći na posao našla na ulici 10 dolara, odlučila sam da ja uzmem poslednju srećku”, rekla je Kristina Šnajder, kojoj je i pozlilo kada je shvatila da je osvojila milion dolara, pa je intervenisala i hitna pomoć. Kristina Šnajder ima 32 godine, poseduje devet preopterećenih kreditnih kartica i u dugu je 8.500 dolara za školarinu. Odlučila je da nagradu od milion dolara prima u 20 godišnjih rata od 50.000 dolara, odnosno 34.500 dolara po odbijanju poreza. „Da sam uzela celu svotu, za pet bih godina ponovo bila bez novca”, kaže ona. (B92, FoNet)
|
|
|
| |
|
 |
Теодул Banovan! Dobro upućeni član

|
Datum registracije: 24 Feb 2007 Poruke: 504 Mesto: Srce, a u srcu SRBIJA!

|
|
Bog ipak postoji... samo sto ovako nikako da se desi u Srbiji ovde ljudima vise treba to
|
_________________ "Svaki pedalj nase SPRSKE ZEMLJE SVETE, brane nam junaci iz KOZARSKE PETE!!!" |
|
| |
|
 |
~Tanja~ Prijatelj foruma

|
Datum registracije: 03 Dec 2006 Poruke: 6359

|
|
|
Kakva luuuuuuuuuda sreca
|
|
 |
_GentlemaN_ ~~Real_ToxiC~~

|
Godine: 37
Datum registracije: 22 Jun 2005 Poruke: 12091 Mesto: jedno je Sarajevo, da se zna

|
|
Uvijek mi je drago kad procitam da se desi nesto dobro i tim jadnim samohranim majkama.....
A svaka cast zeni na razmisljanju.....mislim da je pametno postupila sto nije odmah uzela pare u kesu jer bi odmah potrosila, kao sto je i sama rekla..........
Ovo joj je pravo pametno da godisnje dobija tih nekih 30.000 dolara.....
|
|
 |
Cirissimo Iskusni član

|
Godine: 38
Datum registracije: 14 Nov 2006 Poruke: 813 Mesto: Ljubljana

|
|
|
e to ti je sreća
|
_________________ The living legend  |
|
| |
|
 |
Alexns Tinkerbell's pixie dust

|
Datum registracije: 10 Avg 2005 Poruke: 30635 Mesto: Movin' back to Wimbledon

|
|
| [Donnie Darko] je napisao/la sledeće: | Bog ipak postoji... samo sto ovako nikako da se desi u Srbiji ovde ljudima vise treba to |
Ee vidish kad procitam neshto ovako pomislim ash sooprotno...kako nama oovek padnoo bombe a njima milioni...vidish to mi nikada nece biti jasno shta smo mi tom istom Bogoo zgreshili pa nam tako vraca...
|
|
| |
|
 |
**OpasnaMackica** Banovan! Dobro upućeni član

|
Datum registracije: 04 Apr 2007 Poruke: 593

|
|
|
ko da sam ja dobila kako mi je drago
|
|
|
| |
|
 |
DjSinke ..:: Radio - DJ ::..

|
Datum registracije: 25 Apr 2007 Poruke: 130 Mesto: Zagreb

|
|
odo traziti novce po podu da i ja dobijem nesto
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|