www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Našla 10 dolara pa osvojila milion
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
Ivankamaza
~Ljubav i Snovi~
<font color='blue'><b>~Ljubav i Snovi~</b></font>

Godine: 40

Datum registracije: 19 Okt 2004
Mesto: ~ Paris je t'aime ~

france.gif
PorukaPostavljena: Pon Maj 21, 2007 2:29 pm    Naslov poruke: Našla 10 dolara pa osvojila milion Na vrh strane Na dno strane

Jedna samohrana majka iz Ohaja najpre je našla 10 dolara, a potom za taj novac kupila srećku koja joj je donela milion dolara. Kristina Šnajder, koja radi na benzinskoj pumpi koja prodaje i srećke, pokušala je da ubedi jednu mušteriju da kupi poslednji loz, ali je ona to odbila. „Uvek se šalim s mušterijama da poslednja srećka dobija. To sam uradila i tada, ali mi je čovek koji je kupio tri loza rekao da više nema novca”, kaže ona. „Pošto sam dolazeći na posao našla na ulici 10 dolara, odlučila sam da ja uzmem poslednju srećku”, rekla je Kristina Šnajder, kojoj je i pozlilo kada je shvatila da je osvojila milion dolara, pa je intervenisala i hitna pomoć. Kristina Šnajder ima 32 godine, poseduje devet preopterećenih kreditnih kartica i u dugu je 8.500 dolara za školarinu. Odlučila je da nagradu od milion dolara prima u 20 godišnjih rata od 50.000 dolara, odnosno 34.500 dolara po odbijanju poreza. „Da sam uzela celu svotu, za pet bih godina ponovo bila bez novca”, kaže ona. (B92, FoNet)

Теодул
Banovan!

Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Datum registracije: 24 Feb 2007
Mesto: Srce, a u srcu SRBIJA!

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Maj 21, 2007 3:29 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Bog ipak postoji... samo sto ovako nikako da se desi u Srbiji Sad ovde ljudima vise treba to

~Tanja~
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Datum registracije: 03 Dec 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Maj 21, 2007 6:08 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Kakva luuuuuuuuuda sreca

_GentlemaN_
~~Real_ToxiC~~
~~Real_ToxiC~~

Godine: 37

Datum registracije: 22 Jun 2005
Mesto: jedno je Sarajevo, da se zna

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Pon Maj 21, 2007 8:35 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Uvijek mi je drago kad procitam da se desi nesto dobro i tim jadnim samohranim majkama..... Rolling Eyes Rolling Eyes

A svaka cast zeni na razmisljanju.....mislim da je pametno postupila sto nije odmah uzela pare u kesu jer bi odmah potrosila, kao sto je i sama rekla..........

Ovo joj je pravo pametno da godisnje dobija tih nekih 30.000 dolara..... Wink Wink

Cirissimo
Iskusni član
Iskusni član

Godine: 38

Datum registracije: 14 Nov 2006
Mesto: Ljubljana

slovenia.gif
PorukaPostavljena: Pon Maj 21, 2007 9:59 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

e to ti je sreća

Alexns
Tinkerbell's pixie dust
<b>Tinkerbell's pixie dust</b>

Datum registracije: 10 Avg 2005
Mesto: Movin' back to Wimbledon

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Maj 21, 2007 10:03 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

[Donnie Darko] je napisao/la sledeće:
Bog ipak postoji... samo sto ovako nikako da se desi u Srbiji Sad ovde ljudima vise treba to

Ee vidish kad procitam neshto ovako pomislim ash sooprotno...kako nama oovek padnoo bombe a njima milioni...vidish to mi nikada nece biti jasno shta smo mi tom istom Bogoo zgreshili pa nam tako vraca...

The tears of a clown make the whole world laugh.

**OpasnaMackica**
Banovan!

Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Datum registracije: 04 Apr 2007

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Maj 22, 2007 10:57 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ko da sam ja dobila kako mi je drago

DjSinke
..:: Radio - DJ ::..
..:: Radio - DJ ::..

Datum registracije: 25 Apr 2007
Mesto: Zagreb

croatia.gif
PorukaPostavljena: Uto Maj 22, 2007 11:32 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

odo traziti novce po podu da i ja dobijem nesto Very Happy

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Našla 10 dolara pa osvojila milion Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon