:: |
| Autor |
Poruka |
Car Dusan-Silni Administrator i domaćin

|
Godine: 58
Datum registracije: 09 Jun 2002 Poruke: 7770 Mesto: Kraljevo / Frankfurt

|
|
Spektakularnim vatrometom najveća rokenrol grupa na svetu Roling stonsi završila je oko 23:30 koncert na prepunom beogradskom „Ušću”. Stounsi su koncertni spektakl otvorili oko 21:30 pesmom "Start me up", a završili ga posle oko dva sata hitom "Brown Sugar" koga su izveli na bis. Tokom čitavog nastupa pevač Stonsa Mik Džeger obraćao se beogradskoj publici na srpskom jeziku. „Zdravo Beograde! Hvala Vam lepo, presrećni smo što smo ovde. Srećno smo stigli”, rekao je Džeger na početku. Džeger je na srpskom pozdravio i goste iz Makedonije, Rumunije, Bugarske i Hrvatske. Kada je počeo da šeta po produžetku bine dugom 65 metara, frontmen Stonsa se okrenuo ka publici i rekao: „Ja uživam, a vi?” Njegovi komentari na srpskom nisu utihnuli ni kada je sa atraktivnom tamnoputom pevačicom Lizom Fišer izvodio pesmu legende soula Džemsa Brauna "I´ll Go Crazy". „Lepa ti je suknja, ali su ti sandale ružne”, poručio je Džeger Lizi Fišer.
|
_________________ Obavezno procitajte [ Pravilnik ] i [ FAQ ] pre nego sto postavite pitanja.
Preporucujemo: [ Naša multimedijalna baština ] sa forumima [ Fontana zelja ], [ MP3 Riznica ], diskusije o [ Domacoj muzici ], ili za ljubitelje [ Strane muzike ] a naravno i sve o [ Online radio domaci.de ].
Opustite se na forumima kategorije [ Zabava ] uz jednu [ Trac partiju ] ili se poigrajte na [ Igrama bez granica ].
I naravno da ne zaboravimo jednu od najvecih [ Download baza ] narodne i zabavne muzike EX-YU estrade sa preko 15.000 mp3 fajlova.
 |
|
| |
|
 |
dameski Prijatelj foruma

|
Godine: 44
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130

|
|
videla sam malo na tv-u, sta se desavalo, cula da je bilo super, drago mi je zbog toga,
svaka cast MIku , uprkos godinama, dokazao je da je zvezda
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
| |
|
 |
MsHappy Banovan! Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 35
Datum registracije: 17 Maj 2007 Poruke: 2 Mesto: tamo daleko :)

|
|
|
Ono stvarno treba doziveti!!!! Bilo je vise nego fantasticno!!!
|
_________________ Me, myself, and I |
|
| |
|
 |
Francuskinja ♦Un Mal pour un Bien♦

|
Godine: 43
Datum registracije: 07 Apr 2005 Poruke: 16007 Mesto: 83700 ST RAPHAEL

|
|
Moja najbolja drugarica iz bele crkve je bila sa deckom,kaze pricace mi kako je bilo,izgleda da je bilo extra
|
|
|
| |
|
 |
uncle binho Odomaćeni član

|
Datum registracije: 14 Jun 2007 Poruke: 1975

|
|
|
roling stonsi su roling stonsi !!!
|
_________________ SAMO SU SELA,
CRVENO BELA!!!!! |
|
| |
|
 |
Bojan_kralj ~Angel azul~

|
Godine: 35
Datum registracije: 23 Apr 2007 Poruke: 12820 Mesto: Debela 'ladovina

|
|
|
Na stonsima je bilo fantasticno svirali su kao dvadesetogodisnjaci. I dalje nista ne cujem od onolike buke, vredelo je stvarno sto sam otisao da ih vidim. Ovo se ne zaboravlja 8)
|
|
 |
Nightmare Odomaćeni član

|
Godine: 53
Datum registracije: 26 Feb 2005 Poruke: 2933

|
|
He he, "dokazao da je zvezda", pa Dzeger vec trideset godina ne mora nista da dokazuje. Stonsi su i nama pokazali sta je bend, i sta su profesionalci. Dzeger je vise gramaticki ispravnih recenica na nasem jeziku izgovorio tokom koncerta nego Ceca kojoj je to maternji jezik (valjda) i time pokazao da mu je stalo da se na koncertu njihovog benda svi osecaju sjajno.
Svaka cast Stonsima, svaka cast i Beogradu, pravi Spektakl!
|
_________________ The sun is the same in a relative way but you're older, Shorter of breath and one day closer to death. |
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|