www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Spektakularan koncert Roling stonsa na „Ušću”
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
Car Dusan-Silni
Administrator i domaćin
Administrator i domaćin

Godine: 58

Datum registracije: 09 Jun 2002
Mesto: Kraljevo / Frankfurt

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Jul 15, 2007 4:51 pm    Naslov poruke: Spektakularan koncert Roling stonsa na „Ušću” Na vrh strane Na dno strane

Spektakularnim vatrometom najveća rokenrol grupa na svetu Roling stonsi završila je oko 23:30 koncert na prepunom beogradskom „Ušću”. Stounsi su koncertni spektakl otvorili oko 21:30 pesmom "Start me up", a završili ga posle oko dva sata hitom "Brown Sugar" koga su izveli na bis. Tokom čitavog nastupa pevač Stonsa Mik Džeger obraćao se beogradskoj publici na srpskom jeziku. „Zdravo Beograde! Hvala Vam lepo, presrećni smo što smo ovde. Srećno smo stigli”, rekao je Džeger na početku. Džeger je na srpskom pozdravio i goste iz Makedonije, Rumunije, Bugarske i Hrvatske. Kada je počeo da šeta po produžetku bine dugom 65 metara, frontmen Stonsa se okrenuo ka publici i rekao: „Ja uživam, a vi?” Njegovi komentari na srpskom nisu utihnuli ni kada je sa atraktivnom tamnoputom pevačicom Lizom Fišer izvodio pesmu legende soula Džemsa Brauna "I´ll Go Crazy". „Lepa ti je suknja, ali su ti sandale ružne”, poručio je Džeger Lizi Fišer.

Preporucujemo: [ Naša multimedijalna baština ] sa forumima [ Fontana zelja ], [ MP3 Riznica ], diskusije o [ Domacoj muzici ], ili za ljubitelje [ Strane muzike ] a naravno i sve o [ Online radio domaci.de ].
Opustite se na forumima kategorije [ Zabava ] uz jednu [ Trac partiju ] ili se poigrajte na [ Igrama bez granica ].
I naravno da ne zaboravimo jednu od najvecih [ Download baza ] narodne i zabavne muzike EX-YU estrade sa preko 15.000 mp3 fajlova.

dameski
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 44

Datum registracije: 19 Dec 2004

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Jul 15, 2007 7:56 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

videla sam malo na tv-u, sta se desavalo, cula da je bilo super, drago mi je zbog toga,

svaka cast MIku , uprkos godinama, dokazao je da je zvezda

" I know the way to fuck them all...."

MsHappy
Banovan!

Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 35

Datum registracije: 17 Maj 2007
Mesto: tamo daleko :)

jamaica.gif
PorukaPostavljena: Ned Jul 15, 2007 11:45 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ono stvarno treba doziveti!!!! Bilo je vise nego fantasticno!!!

Francuskinja
♦Un Mal pour un Bien♦
<b>♦Un Mal pour un Bien♦</b>

Godine: 43

Datum registracije: 07 Apr 2005
Mesto: 83700 ST RAPHAEL

france.gif
PorukaPostavljena: Pon Jul 16, 2007 3:48 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Moja najbolja drugarica iz bele crkve je bila sa deckom,kaze pricace mi kako je bilo,izgleda da je bilo extra Wink

uncle binho
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Datum registracije: 14 Jun 2007

brazil.gif
PorukaPostavljena: Pon Jul 16, 2007 3:51 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

roling stonsi su roling stonsi !!!

Bojan_kralj
~Angel azul~
<font color='blue'><b>~Angel azul~</b></font>

Godine: 35

Datum registracije: 23 Apr 2007
Mesto: Debela 'ladovina

spain.gif
PorukaPostavljena: Uto Jul 17, 2007 12:15 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Na stonsima je bilo fantasticno svirali su kao dvadesetogodisnjaci. I dalje nista ne cujem od onolike buke, vredelo je stvarno sto sam otisao da ih vidim. Ovo se ne zaboravlja 8)

Nema 'leba bez motike...reče lopov i motikom razbi izlog pekare !

Nightmare
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Godine: 53

Datum registracije: 26 Feb 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Jul 17, 2007 1:48 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

He he, "dokazao da je zvezda", pa Dzeger vec trideset godina ne mora nista da dokazuje. Stonsi su i nama pokazali sta je bend, i sta su profesionalci. Dzeger je vise gramaticki ispravnih recenica na nasem jeziku izgovorio tokom koncerta nego Ceca kojoj je to maternji jezik (valjda) i time pokazao da mu je stalo da se na koncertu njihovog benda svi osecaju sjajno.

Svaka cast Stonsima, svaka cast i Beogradu, pravi Spektakl!

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Spektakularan koncert Roling stonsa na „Ušću” Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon