www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Beba kao e-mail adresa!
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
škorpijica
~ noćna mora mnogih ~
<font color='blue'><b>~ noćna mora mnogih ~</b></font>

Datum registracije: 07 Sep 2004
Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Avg 17, 2007 6:40 pm    Naslov poruke: Beba kao e-mail adresa! Na vrh strane Na dno strane

Jedan kineski bračni par pokušao je da svom detetu da ime "@", ("et" ili "majmunsko a"), što je znak koji je koristi u komunikaciji elektronskom poštom, javila je agencija Rojters.

"Ceo svet taj znak koristi za slanje elektronske pošte, a preveden na kineski jezik on znači 'volim ga' ili 'volim je'"objasnio je otac deteta čiju je molbu ovih dana odbacio jedan od članova Nacionalne komisije za jezik i govor.

Nije poznato da li je matičar prihvatio ime, ali mimo anegdote ovaj slučaj skreće pažnju na poteškoće sa kojima se susreću milioni Kineza kada je reč o transkripciji njihovog prezimena.

Predstavnik Nacionalne komisije za jezik i govor, Li Juming, kaže da oko 60 miliona Kineza ima prezimena koja se pišu toliko starim i nejasnim znacima da kompjuteri ne mogu da ih prepoznaju.

(Beta)

"...dvoje ljudi koji su se voleli ne mogu biti prijatelji, jer se svaki susret svodi na previše tajanstvenih pogleda, da bi se prestali nadati..."
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis."

coco_bill
Zli carobnjak-lingvista
Zli carobnjak-lingvista

Godine: 46

Datum registracije: 22 Mar 2006
Mesto: Novi Sad

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Avg 17, 2007 6:45 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ovo mi sad stvarno nije jasno.
Kineski znakovi se sastoje od crtica (tzv. poteza) i ne postoje krugovi i polukružne crte, a u znaku "@" ih ima. Sad, jedino ako je neki kvadratasti oblik...

ı¤¤¤¤¤¤¤¤ı••••••••••••ı

Srednjoskolka
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Godine: 38

Datum registracije: 16 Sep 2005
Mesto: CRNA GORA

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Pet Avg 17, 2007 8:20 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

nema ovaj narod je stvarno odlijepio totalno

please
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Datum registracije: 25 Apr 2006
Mesto: pogresna drzava

france.gif
PorukaPostavljena: Pet Avg 17, 2007 11:46 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ma nije Very Happy cini ti se...

~SonicLady~
~Smiley~
~Smiley~

Godine: 40

Datum registracije: 12 Avg 2004
Mesto: tamo negde

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Avg 17, 2007 11:47 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Dobro pa ga ne nazvaše "Monkey" Very Happy

dameski
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 44

Datum registracije: 19 Dec 2004

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Avg 18, 2007 12:00 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

hehe , svidja mi se

kao sto coco kaze, ne razumem ni ja jer je kod njih sve u crtama i linijama

a i znacenje mi se jako svidja
Wink

" I know the way to fuck them all...."

**OpasnaMackica**
Banovan!

Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Datum registracije: 04 Apr 2007

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Avg 18, 2007 10:17 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

pa ljudi ti kinezi samo nesto izmisljaju....uvek bi da su u centru paznje ja cu svoje dete nazvati pc

coco_bill
Zli carobnjak-lingvista
Zli carobnjak-lingvista

Godine: 46

Datum registracije: 22 Mar 2006
Mesto: Novi Sad

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Avg 18, 2007 6:54 pm    Naslov poruke: Re: Beba kao e-mail adresa! Na vrh strane Na dno strane

škorpijica je napisao/la sledeće:
"Ceo svet taj znak koristi za slanje elektronske pošte, a preveden na kineski jezik on znači 'volim ga' ili 'volim je'"objasnio je otac

Dok sam u firmi radio neku pretplatu, naleteo sam na ime "Omiljen". Laughing

Ljudi poslednjih godina baš imaju želju da svojoj deci daju neobična imena. Pogotovo ako su popularniji. Dejvid Bouvi je svom sinu dao ime Zouvi, na primer. Very Happy Ne znam kako se Bruklinu Bekamu sviđa njegovo ime, ali imam osećaj da obojica čekaju punoletstvo da bi ih promenili.

Usput, ne znam da li znate, ali jedno vreme je u staroj Jugoslaviji bilo popularno da se deci daju imena po fabrikama. Na primer: Prvomajka. Laughing Srećom, to je kratko trajalo.

ı¤¤¤¤¤¤¤¤ı••••••••••••ı

velociraptor
Banovan!
<b>Banovan!</b>

Datum registracije: 15 Apr 2007
Mesto: www. pokloni mi ljubav...pokloni mi sebe.com

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Avg 18, 2007 7:02 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Povukli su nogu, sad kad krenu i ostali da kradu reči iz te sfere.
Biće malih Delete, Defragmenta, Ntfs, Fat32, Propertiesa...
A devojčice? Kako njih da krstimo?
Sve Biljane će postati Rename, a Dobrila Mozilla...

Gertie
◊Poker Face◊
<b>◊Poker Face◊</b>

Godine: 39

Datum registracije: 01 Jul 2005
Mesto: Neću da ti kažem, ćelavi!

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Avg 19, 2007 10:28 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Kad budem rodila, sin ce mi se zvati Recycle Bin a cerka Accesories

CECA_CARICA
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 33

Datum registracije: 28 Jan 2007
Mesto: Pink room

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Avg 19, 2007 12:25 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

haha @

:LOL:
>bitchy witch<
<b>>bitchy witch<</b>

Godine: 39

Datum registracije: 18 Jan 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Avg 19, 2007 1:23 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

woooooow, pa ljudi vreme je da i mi pocnemo da se "kultivisemo" hahaha, evo jom buduci sincic xtyling ce biti jedan od te nove generacije Mr. Green

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Beba kao e-mail adresa! Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon