www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Šeik nudio kamile i zlato za Tašinu ruku
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
Annabel_Lee
ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
<b>ஐ NaUgHtGeLiC ஐ</b>

Godine: 43

Datum registracije: 02 Feb 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Avg 23, 2007 6:36 pm    Naslov poruke: Šeik nudio kamile i zlato za Tašinu ruku Na vrh strane Na dno strane

Nataša Kojić Taša dobila je nedavno u Tunisu bračnu ponudu, i to ni manje ni više nego od jednog bogatog Arapina, saznaje „Pres”. „Folk pevačica nedavno se vratila sa letovanja iz Susa gde je sa društvom provela dve nezaboravne nedelje”, kaže izvor „Presa” blizak zgodnoj pevačici, i dodaje: „Iako je smatrala da će se bar tamo odmoriti od nastupa i mnogobrojnih udvarača koji je opsedaju u Beogradu, Tašu je u ovom mondenskom tuniskom letovalištu sačekalo veliko izenađenje. Ćerku jednako poznatog folkera Dragana Kojića Kebe zaprosio je 36-godišnji Arapin ponudivši za njenu ruku neverovatnu sumu zlata. Taša je bila šokirana ponudom čoveka koga tek što je upoznala. Iako su je prijatelji upozorili da su plavuše u arapskim zemljama meta mnogobrojnih udvarača, nije očekivala da će se neobavezno druženje kod hotelskog bara vrlo brzo pretvoriti u više nego ozbiljno druženje”, kaže sagovornik „Presa”.

Izvor dodaje da je Tašin prosac bio takođe posetilac istog hotela, i da se kasnije ispostavilo da je reč o bogatom šeiku:

„Taša je čoveka srela pored bara, dok je pila kafu. Pričali su desetak minuta i na tome se sve završilo. Međutim, sutradan kad je s društvom sišla u hol hotela, dok je razgovarala sa osobljem na recepciji jednom njenom drugu prišao je čovek koji je počeo da se raspituje o njoj.

Glasnik je, naime, doneo ponudu gazde šeika. Čuvši da je neudata, ponudio je za Tašinu ruku 100 kamila i onoliko kilograma zlata koliko je teška, a to je tačno 56 kilograma.

Taša se samo nasmejala i zahvalila se na ponudi, rekavši da nije zainteresovana, na šta je prosac ljubazno zahvalio i izvinio se ukoliko je izazvao neke neprijatnosti.

Tek kasnije Taša je shvatila da je čovek bio ozbiljan, ali i da bi mu, u slučaju da je prihvatila ponudu, bila tek osma supruga, jer je Arapin u hotelu boravio sa svojih sedam žena”, kaže izvor „Presa”. (Mondo)

velociraptor
Banovan!
<b>Banovan!</b>

Datum registracije: 15 Apr 2007
Mesto: www. pokloni mi ljubav...pokloni mi sebe.com

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Avg 23, 2007 8:56 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Bravo Taša, Staša, kako li se već zove! Trebala je da mu tresne šamarčinu. Šta misle ti šeici, biznismeni i svetske karakondžule? Da naše devojke padaju na te fore i da je presudan taj materijalni momenat? Jok, more...Talijanke možda i padaju na to, ali naše cure ne.
Posle uspeha Novaka, Jelene i Ane, ovo je najprijatnija vest iz sveta koja je stigla u našu zemlju.

-Tor-
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 41

Datum registracije: 23 Avg 2007
Mesto: Tajno Skrovište

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Avg 23, 2007 8:58 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

E bre ti arapi čim vide plavušu odma polude Laughing

Nearly reach the sky
And like my dreams
They fade and die
Fortunes always hiding
I looked everywhere
I'm forever blowing bubbles
Pretty bubbles in the air

alisa91
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 34

Datum registracije: 27 Jun 2007
Mesto: Zrenjanin

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Avg 23, 2007 9:49 pm    Naslov poruke: A? Na vrh strane Na dno strane

Da li je on normalan...?!? Pa, da sam mushko, ne bih htela da je zhenim ni da meni daju zlato i kamile...!!! Uf...! Gde li su mu ochi, pitam se...!

Bojan_kralj
~Angel azul~
<font color='blue'><b>~Angel azul~</b></font>

Godine: 35

Datum registracije: 23 Apr 2007
Mesto: Debela 'ladovina

spain.gif
PorukaPostavljena: Čet Avg 23, 2007 10:55 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ovaj jado mora da je slusao onu pesmu od Ere Ojdanica "Ja sam smeker svih vremena, mene voli svaka zena, zurim stizem na sve strane ne mozes mi naci mane. Volim smedje crne PLAVE, zamnom one gube glave, jer smekeru kao ja svaka zena kaze da... Ja sam smeker pravi lola volim zene brza kola(kamile) zbog mene ce i devojka ostaviti svoga momka.Volim smedje crne PLAVE, zamnom one gube glave, jer smekeru kao ja svaka zena kaze da...Smeker ima oci snene voli drustvo voli zene, svuda ode svuda prodje svojoj kuci uvek dodje...Volim smedje crne PLAVE, zamnom one gube glave, jer smekeru kao ja svaka zena kaze da". Ma ubedjen sam da mu je ova pesma bila inspiracija jer koja ce budala da da toliko zlato i kamile na tasu. Ja ne kazem da njoj nesto fali ali ima i mnogo boljih od nje koje bi rado pristale na ono sto ovaj nudi Laughing Laughing Laughing

Nema 'leba bez motike...reče lopov i motikom razbi izlog pekare !

Alexns
Tinkerbell's pixie dust
<b>Tinkerbell's pixie dust</b>

Datum registracije: 10 Avg 2005
Mesto: Movin' back to Wimbledon

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Avg 23, 2007 11:32 pm    Naslov poruke: Re: Šeik nudio kamile i zlato za Tašinu ruku Na vrh strane Na dno strane

Annabel_Lee je napisao/la sledeće:
...Iako su je prijatelji upozorili da su plavuše u arapskim zemljama meta mnogobrojnih udvarača...

Ee, a stvarno to mi nikada nije bilo jasno, shta oni nemajoo farbe za kosoo? Question Laughing ...Al dobro, evo ako treba ja coo moo za te pare naci nekoo skromnoo, lepoo, pametnoo i obrazovanoo plavooshoo...Dobro sad, mozda ne bash sve od nabrojanog ali... Laughing Laughing

The tears of a clown make the whole world laugh.

~Tanja~
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Datum registracije: 03 Dec 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Avg 24, 2007 9:18 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Rolling Eyes Aaaaaaaaaa kakve gluposti izlaze u novinama!
Sta kao ona je riba zato sto je prosena od seika. Ma daaaaaaaaaj.
E da, i moja drugarica je na isti nacin bila 'prosena' pa sta sa tim, samo se dobro ismijala i to je to. A sad kao ovo treba da stoji u vijestima.
Ovo je obican trac Mad

sara_x
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 42

Datum registracije: 02 Apr 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Avg 24, 2007 2:10 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Hehehe, fora je što je ona poznata ličnost, pa još i što je neko hoće. Tamo je zaprošena svaka devojka koja je posetila njihovu zemlju. Ništa novo... Čak i nije toliko bitno da je plava, može biti i riđa, crvenokosa...

:LOL:
>bitchy witch<
<b>>bitchy witch<</b>

Godine: 39

Datum registracije: 18 Jan 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Avg 24, 2007 4:34 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

e,pa taj sheik je stvarno faca- lepo covek ponudio i par i sve, da je ona prava ponosta sponzorusa kao sto nije (mislim nije ponosna) ona bi to lepo prihvatila, sad da l' je prva ili osma zena, to nema veze.
Osim toga, lik je na kraju lepo rek'o "izvinite i good bye". posteno Mr. Green

dameski
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 44

Datum registracije: 19 Dec 2004

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Avg 24, 2007 4:40 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

moze, nek ide tamo
a i mi smo ionako u manjku kamila, mislim nas Zoo Mr. Green

" I know the way to fuck them all...."

velociraptor
Banovan!
<b>Banovan!</b>

Datum registracije: 15 Apr 2007
Mesto: www. pokloni mi ljubav...pokloni mi sebe.com

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Avg 24, 2007 10:58 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Šta joj je bilo sa tatkom, Draganom Kojićem Brkijem? Je l' priznao ono dete ili nije,a?
Izgleda da je ovo familija teških lažova: onaj ne priznaje da je napravio dete, ova se hvali da joj nudili brda i doline+ kamile...
Pogledajte malo bolje sliku, stvarno ima kraće noge u odnosu na telo ( u laži su kratke noge).

btw, ima li jedna pevaljka i manekenka( i brojem i slovom jedna) da dodje iz inostranstva , a da joj nisu nudili brak ? I normalno, sve su to one odbile. Embarassed

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Šeik nudio kamile i zlato za Tašinu ruku Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon