:: |
| Autor |
Poruka |
Annabel_Lee ஐ NaUgHtGeLiC ஐ

|
Godine: 43
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 30310

|
|
Nataša Kojić Taša dobila je nedavno u Tunisu bračnu ponudu, i to ni manje ni više nego od jednog bogatog Arapina, saznaje „Pres”. „Folk pevačica nedavno se vratila sa letovanja iz Susa gde je sa društvom provela dve nezaboravne nedelje”, kaže izvor „Presa” blizak zgodnoj pevačici, i dodaje: „Iako je smatrala da će se bar tamo odmoriti od nastupa i mnogobrojnih udvarača koji je opsedaju u Beogradu, Tašu je u ovom mondenskom tuniskom letovalištu sačekalo veliko izenađenje. Ćerku jednako poznatog folkera Dragana Kojića Kebe zaprosio je 36-godišnji Arapin ponudivši za njenu ruku neverovatnu sumu zlata. Taša je bila šokirana ponudom čoveka koga tek što je upoznala. Iako su je prijatelji upozorili da su plavuše u arapskim zemljama meta mnogobrojnih udvarača, nije očekivala da će se neobavezno druženje kod hotelskog bara vrlo brzo pretvoriti u više nego ozbiljno druženje”, kaže sagovornik „Presa”.
Izvor dodaje da je Tašin prosac bio takođe posetilac istog hotela, i da se kasnije ispostavilo da je reč o bogatom šeiku:
„Taša je čoveka srela pored bara, dok je pila kafu. Pričali su desetak minuta i na tome se sve završilo. Međutim, sutradan kad je s društvom sišla u hol hotela, dok je razgovarala sa osobljem na recepciji jednom njenom drugu prišao je čovek koji je počeo da se raspituje o njoj.
Glasnik je, naime, doneo ponudu gazde šeika. Čuvši da je neudata, ponudio je za Tašinu ruku 100 kamila i onoliko kilograma zlata koliko je teška, a to je tačno 56 kilograma.
Taša se samo nasmejala i zahvalila se na ponudi, rekavši da nije zainteresovana, na šta je prosac ljubazno zahvalio i izvinio se ukoliko je izazvao neke neprijatnosti.
Tek kasnije Taša je shvatila da je čovek bio ozbiljan, ali i da bi mu, u slučaju da je prihvatila ponudu, bila tek osma supruga, jer je Arapin u hotelu boravio sa svojih sedam žena”, kaže izvor „Presa”. (Mondo)
|
_________________ ƸӜƷ Tread softly because you tread on my dreams ƸӜƷ |
|
| |
|
 |
velociraptor Banovan!

|
Datum registracije: 15 Apr 2007 Poruke: 12000 Mesto: www. pokloni mi ljubav...pokloni mi sebe.com

|
|
Bravo Taša, Staša, kako li se već zove! Trebala je da mu tresne šamarčinu. Šta misle ti šeici, biznismeni i svetske karakondžule? Da naše devojke padaju na te fore i da je presudan taj materijalni momenat? Jok, more...Talijanke možda i padaju na to, ali naše cure ne.
Posle uspeha Novaka, Jelene i Ane, ovo je najprijatnija vest iz sveta koja je stigla u našu zemlju.
|
|
|
| |
|
 |
-Tor- Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 41
Datum registracije: 23 Avg 2007 Poruke: 79 Mesto: Tajno Skrovište

|
|
E bre ti arapi čim vide plavušu odma polude
|
_________________ I'm forever blowing bubbles
Pretty bubbles in the air
They fly so high
Nearly reach the sky
And like my dreams
They fade and die
Fortunes always hiding
I looked everywhere
I'm forever blowing bubbles
Pretty bubbles in the air |
|
| |
|
 |
alisa91 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 34
Datum registracije: 27 Jun 2007 Poruke: 1 Mesto: Zrenjanin

|
|
|
Da li je on normalan...?!? Pa, da sam mushko, ne bih htela da je zhenim ni da meni daju zlato i kamile...!!! Uf...! Gde li su mu ochi, pitam se...!
|
|
|
| |
|
 |
Bojan_kralj ~Angel azul~

|
Godine: 35
Datum registracije: 23 Apr 2007 Poruke: 12820 Mesto: Debela 'ladovina

|
|
Ovaj jado mora da je slusao onu pesmu od Ere Ojdanica "Ja sam smeker svih vremena, mene voli svaka zena, zurim stizem na sve strane ne mozes mi naci mane. Volim smedje crne PLAVE, zamnom one gube glave, jer smekeru kao ja svaka zena kaze da... Ja sam smeker pravi lola volim zene brza kola(kamile) zbog mene ce i devojka ostaviti svoga momka.Volim smedje crne PLAVE, zamnom one gube glave, jer smekeru kao ja svaka zena kaze da...Smeker ima oci snene voli drustvo voli zene, svuda ode svuda prodje svojoj kuci uvek dodje...Volim smedje crne PLAVE, zamnom one gube glave, jer smekeru kao ja svaka zena kaze da". Ma ubedjen sam da mu je ova pesma bila inspiracija jer koja ce budala da da toliko zlato i kamile na tasu. Ja ne kazem da njoj nesto fali ali ima i mnogo boljih od nje koje bi rado pristale na ono sto ovaj nudi
|
|
 |
Alexns Tinkerbell's pixie dust

|
Datum registracije: 10 Avg 2005 Poruke: 30635 Mesto: Movin' back to Wimbledon

|
|
| |
|
 |
~Tanja~ Prijatelj foruma

|
Datum registracije: 03 Dec 2006 Poruke: 6359

|
|
Aaaaaaaaaa kakve gluposti izlaze u novinama!
Sta kao ona je riba zato sto je prosena od seika. Ma daaaaaaaaaj.
E da, i moja drugarica je na isti nacin bila 'prosena' pa sta sa tim, samo se dobro ismijala i to je to. A sad kao ovo treba da stoji u vijestima.
Ovo je obican trac
|
|
 |
sara_x Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 42
Datum registracije: 02 Apr 2007 Poruke: 115

|
|
|
Hehehe, fora je što je ona poznata ličnost, pa još i što je neko hoće. Tamo je zaprošena svaka devojka koja je posetila njihovu zemlju. Ništa novo... Čak i nije toliko bitno da je plava, može biti i riđa, crvenokosa...
|
_________________ Moć nad ljudima, krije se u poznavanju njihovih malih tajni |
|
| |
|
 |
:LOL: >bitchy witch<

|
Godine: 39
Datum registracije: 18 Jan 2007 Poruke: 2107

|
|
e,pa taj sheik je stvarno faca- lepo covek ponudio i par i sve, da je ona prava ponosta sponzorusa kao sto nije (mislim nije ponosna) ona bi to lepo prihvatila, sad da l' je prva ili osma zena, to nema veze.
Osim toga, lik je na kraju lepo rek'o "izvinite i good bye". posteno
|
|
|
| |
|
 |
dameski Prijatelj foruma

|
Godine: 44
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130

|
|
moze, nek ide tamo
a i mi smo ionako u manjku kamila, mislim nas Zoo
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
| |
|
 |
velociraptor Banovan!

|
Datum registracije: 15 Apr 2007 Poruke: 12000 Mesto: www. pokloni mi ljubav...pokloni mi sebe.com

|
|
Šta joj je bilo sa tatkom, Draganom Kojićem Brkijem? Je l' priznao ono dete ili nije,a?
Izgleda da je ovo familija teških lažova: onaj ne priznaje da je napravio dete, ova se hvali da joj nudili brda i doline+ kamile...
Pogledajte malo bolje sliku, stvarno ima kraće noge u odnosu na telo ( u laži su kratke noge).
btw, ima li jedna pevaljka i manekenka( i brojem i slovom jedna) da dodje iz inostranstva , a da joj nisu nudili brak ? I normalno, sve su to one odbile.
|
|
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|