:: |
| Autor |
Poruka |
škorpijica ~ noćna mora mnogih ~

|
Datum registracije: 07 Sep 2004 Poruke: 59506 Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...

|
|
Goca je extra lik, skroz normalna osoba, ima odlican glas, svakoj pesmi i nastupu daje poseban pecat, jednostavno zraci, a pesme - to je vec diskutabilno, ukusi su razliciti, ali ima nekoliko pesama koje ce kod mene uvek biti na vrhu, npr. "Zagrli", "Daleko", "Ne verujem", "Korak do dna"...
|
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis." |
|
| |
|
 |
Gertie ◊Poker Face◊

|
Godine: 39
Datum registracije: 01 Jul 2005 Poruke: 5281 Mesto: Neću da ti kažem, ćelavi!

|
|
Gocu sam ranije obozavala da slusam, ali otkako se udala i rodila cerku toliko su poceli da smaraju po novinama "Goca setal cerku Knez Mihailovom", "Goca i Igor odveli Lenu prvi put na more"... Muka mi bre vise Jos malo pa ce i iz frizidera da mi izlazi! I kad je vidim onako masnu ...
|
|
 |
samo_vas_posmatram Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 16 Jul 2005 Poruke: 128 Mesto: Tu negde iza coska..........

|
|
sta ces.. vole novinari da znaju sta se jede za rucak, kad se i gde spava, pa i kad se dete prvi put vodi na letovanje..
a uvek imamo izbora da promenimo kanal/radio stanicu, odn. da ne citamo novine/clanak koji nas ne zanima.
do kraja godine ocekujte CD, vec je u najavi jedna prelepa balada!
|
_________________ *Ako sretnes nekada neku kao sto sam ja
Za adresu ne pitaj, ni za sat, ni za dan.....*
 |
|
| |
|
 |
Gertie ◊Poker Face◊

|
Godine: 39
Datum registracije: 01 Jul 2005 Poruke: 5281 Mesto: Neću da ti kažem, ćelavi!

|
|
|
Naravno da uvek imamo izbora, ali kad ti stave u novinama naslov koji je velicine 72, ne mozes a da ga ne vidis!
|
|
 |
srna2422 Odomaćeni član

|
Datum registracije: 24 Mar 2005 Poruke: 2402

|
|
|
ne svidja mi se njena muzika u zadnje vrijeme. ranije je bila mnogo bolja.
|
_________________ Marriage is the triumph of imagination over intelligence. |
|
| |
|
 |
Aleksica Banovan! *Vestica sa bicem*

|
Datum registracije: 11 Jan 2007 Poruke: 1626 Mesto: Sarajevo

|
|
|
muzika super, al ona brate ne zna da plese
|
_________________ *Leptiri u mom stomaku*
*uvek me na tebe potsete*
*Ja ih uspavam na foru*
*al te osete*
*Onda potonem u sebe*
*negde dole sretnem tebe*
*pa se slike ko komadi ostrog stakla*
*zariju u dlan* |
|
| |
|
 |
..:: MaYa ::.. Banovan! ° ♥ BaNe, Volim Te ♥ °

|
Datum registracije: 14 Okt 2006 Poruke: 11607 Mesto: .:* Sakrivena u Njegovom Pogledu, Zarobljena u Njegovom Srcu, Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju *:

|
|
| Citat: | | ranije je bila mnogo bolja. |
slazem se sa ovim... sad se ni meni ne svidja
|
|
 |

|

|
|
ok, ne svidja vam se nova Goca.. sta je to sto vam se ranije svidjalo kod nje i koje su to pesme koje rado poslusate?
|
 |
|
| |
|
 |
srna2422 Odomaćeni član

|

|
|
| samo_vas_posmatram je napisao/la sledeće: | ok, ne svidja vam se nova Goca.. sta je to sto vam se ranije svidjalo kod nje i koje su to pesme koje rado poslusate?  |
zagrli, cujem da za mene pitas, ako je Bog dozvolio, po mome srcu hodaj...uporedi to sa 'k'o ljudi' ili 'muska potreba'
|
|
| |
|
 |
aureliano ♣ El Capitán ♠

|
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 9092 Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji

|
|
|
Nikad cuo za nju!
|
_________________ I tad su došli popovi... Pa topovi... Pa lopovi...
I čitav svet se izobličio...
Ispuzali su grabljivci... Pa lažljivci... Snalažljivci...
 |
|
| |
|
 |
srna2422 Odomaćeni član

|

|
|
| aureliano je napisao/la sledeće: | | Nikad cuo za nju! |
upali stereo u kuhinji ponekad!
|
|
| |
|
 |

|

|
|
ne znam zasto imam utisak da sarkazam probija iz ovih recenica.. ali nema veze
pesme koje si navela se ne mogu porediti, ali zato Hotel, koja je pretposlednja pesma i te kako moze da stane rame uz rame sa svakom pesmom sa prvog, drugog, treceg CDa.
Otrov u chaj je CD koji je otisao u nekom drugom smeru, ali isto tako ima sjajnih pesama kao sto su, bas naslovna numera, dakle "Otrov u chaj", zatim "Pobogu", "Kad pred ochima se smrachi", .. da ne pominjem "Haljinu" koja je bila jedan od najvecih Gocinih hitova
ne moze bas svaka pesma biti hit
|
 |
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|