www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Goca Trzan
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Domaća muzika ~ -> ~ Diskusije o domaćoj muzici ~
::  
Autor Poruka
škorpijica
~ noćna mora mnogih ~
<font color='blue'><b>~ noćna mora mnogih ~</b></font>

Datum registracije: 07 Sep 2004
Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Sep 29, 2007 2:03 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Goca je extra lik, skroz normalna osoba, ima odlican glas, svakoj pesmi i nastupu daje poseban pecat, jednostavno zraci, a pesme - to je vec diskutabilno, ukusi su razliciti, ali ima nekoliko pesama koje ce kod mene uvek biti na vrhu, npr. "Zagrli", "Daleko", "Ne verujem", "Korak do dna"...

"...dvoje ljudi koji su se voleli ne mogu biti prijatelji, jer se svaki susret svodi na previše tajanstvenih pogleda, da bi se prestali nadati..."
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis."

Gertie
◊Poker Face◊
<b>◊Poker Face◊</b>

Godine: 39

Datum registracije: 01 Jul 2005
Mesto: Neću da ti kažem, ćelavi!

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Sep 29, 2007 5:43 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Gocu sam ranije obozavala da slusam, ali otkako se udala i rodila cerku toliko su poceli da smaraju po novinama "Goca setal cerku Knez Mihailovom", "Goca i Igor odveli Lenu prvi put na more"... Muka mi bre vise Jos malo pa ce i iz frizidera da mi izlazi! I kad je vidim onako masnu ...

samo_vas_posmatram
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 16 Jul 2005
Mesto: Tu negde iza coska..........

papuanewguinea.gif
PorukaPostavljena: Sub Sep 29, 2007 8:04 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

sta ces.. vole novinari da znaju sta se jede za rucak, kad se i gde spava, pa i kad se dete prvi put vodi na letovanje..

a uvek imamo izbora da promenimo kanal/radio stanicu, odn. da ne citamo novine/clanak koji nas ne zanima. Wink

do kraja godine ocekujte CD, vec je u najavi jedna prelepa balada! Smile

Gertie
◊Poker Face◊
<b>◊Poker Face◊</b>

Godine: 39

Datum registracije: 01 Jul 2005
Mesto: Neću da ti kažem, ćelavi!

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Sep 30, 2007 12:42 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Naravno da uvek imamo izbora, ali kad ti stave u novinama naslov koji je velicine 72, ne mozes a da ga ne vidis!

srna2422
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Datum registracije: 24 Mar 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Nov 24, 2007 6:23 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ne svidja mi se njena muzika u zadnje vrijeme. ranije je bila mnogo bolja.

Aleksica
Banovan!

*Vestica sa bicem*
<b>*Vestica sa bicem*</b>

Datum registracije: 11 Jan 2007
Mesto: Sarajevo

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Ned Nov 25, 2007 7:36 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

muzika super, al ona brate ne zna da plese

*al te osete*
*Onda potonem u sebe*
*negde dole sretnem tebe*
*pa se slike ko komadi ostrog stakla*
*zariju u dlan*

..:: MaYa ::..
Banovan!

° ♥ BaNe, Volim Te ♥ °
<b>° ♥ BaNe, Volim Te ♥ °</b>

Datum registracije: 14 Okt 2006
Mesto: .:* Sakrivena u Njegovom Pogledu, Zarobljena u Njegovom Srcu, Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju *:

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Nov 25, 2007 9:43 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Citat:
ranije je bila mnogo bolja.

slazem se sa ovim... sad se ni meni ne svidja Neutral

~ Banetova Žena ~

samo_vas_posmatram
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

papuanewguinea.gif
PorukaPostavljena: Ned Nov 25, 2007 8:15 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ok, ne svidja vam se nova Goca.. sta je to sto vam se ranije svidjalo kod nje i koje su to pesme koje rado poslusate? Smile

srna2422
Odomaćeni član
Odomaćeni član

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Nov 30, 2007 4:04 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

samo_vas_posmatram je napisao/la sledeće:
ok, ne svidja vam se nova Goca.. sta je to sto vam se ranije svidjalo kod nje i koje su to pesme koje rado poslusate? Smile

zagrli, cujem da za mene pitas, ako je Bog dozvolio, po mome srcu hodaj...uporedi to sa 'k'o ljudi' ili 'muska potreba'

aureliano
♣ El Capitán ♠
♣ El Capitán ♠

Datum registracije: 15 Mar 2005
Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji

california.gif
PorukaPostavljena: Pet Nov 30, 2007 4:08 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nikad cuo za nju!

srna2422
Odomaćeni član
Odomaćeni član

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Nov 30, 2007 4:14 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

aureliano je napisao/la sledeće:
Nikad cuo za nju!

upali stereo u kuhinji ponekad! Mr. Green

samo_vas_posmatram
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

papuanewguinea.gif
PorukaPostavljena: Pet Nov 30, 2007 9:07 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ne znam zasto imam utisak da sarkazam probija iz ovih recenica.. ali nema veze Wink

pesme koje si navela se ne mogu porediti, ali zato Hotel, koja je pretposlednja pesma i te kako moze da stane rame uz rame sa svakom pesmom sa prvog, drugog, treceg CDa.

Otrov u chaj je CD koji je otisao u nekom drugom smeru, ali isto tako ima sjajnih pesama kao sto su, bas naslovna numera, dakle "Otrov u chaj", zatim "Pobogu", "Kad pred ochima se smrachi", .. da ne pominjem "Haljinu" koja je bila jedan od najvecih Gocinih hitova Smile

ne moze bas svaka pesma biti hit Wink

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Domaća muzika ~ -> ~ Diskusije o domaćoj muzici ~ -> Goca Trzan Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5  sledeća
Strana 2 od 5

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon