www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Veliki Brat, sezona br2
Strana prethodna  1, 2, 3, 4  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Ponovo radi bioskop ~ -> ~ TV i serijski program ~
::  
Autor Poruka
Anđela
inso umjetnica
<b>inso umjetnica</b>

Godine: 40

Datum registracije: 18 Dec 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Sep 30, 2007 8:25 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Toliko su povilenele da su se jadne sve iskezečile sve su im se oči zacaklile i uzvrpoljile su se što nije izgledalo nimalo..devojački. više kao psići kad se netko igra sa njima Wink

Annabel_Lee
ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
<b>ஐ NaUgHtGeLiC ஐ</b>

Godine: 42

Datum registracije: 02 Feb 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Sep 30, 2007 10:12 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

...više kao da muško videle nisu 7 decenija, a ne 7 dana Mr. Green

Ninaa
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Datum registracije: 25 Mar 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Okt 07, 2007 9:44 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

skoro da uopste i ne gledam Bigija..........
prosle godine su mi bili super..........
ove godine sve same go-go igracice, striptezete, prommoterke i studenti................
malo bzvz..............

Shiseido
N-SNG-J06
<b>N-SNG-J06</b>

Datum registracije: 26 Apr 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Okt 09, 2007 4:14 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Prošle godine je bio bolji VB, a sada mi sve ovo više liči na parodiju istog, nego li na drugu sezonu... Ovo što rade s ukućanima je užas, mada je još gore što oni sve to prihvataju...ne mogu da verujem na šta su ljudi sve spremni radi novca... Rolling Eyes
Vidim da ima i neki kviz, pa te neki prilepak, pa sestra, brat, još im samo strine i tetke s užom i širom familijom fale, pa da bude cirkus za džabe...ne,ne, već cirkus za velike pare! Mr. Green

Annabel_Lee
ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
<b>ஐ NaUgHtGeLiC ஐ</b>

Godine: 42

Datum registracije: 02 Feb 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Okt 09, 2007 2:36 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Para vrti gde burgija neće Razz

Bogami, zahuktalo se odnedavno...

Ono što sam definitivno zaključila jeste da me je sramota što sam žensko kad vidim/čujem onu Suzanu (go-go igračica) Rolling Eyes

Ohanzee
Banovan!

.:Tale Believer:.
<b>.:Tale Believer:.</b>

Datum registracije: 11 Feb 2007

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Okt 09, 2007 5:15 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

meni su ove sezone ukucani nekako ... zivlji... razlicitiji su nego oni prosli.
isto tako su mnogo bezobrazniji nego prosli...
90% olosa teskih.

daleko od toga da sam za svadju i agresiju... ali volim brate da vidim kada se kolju i mislim u sebi koji su oni bolidi.
kao da su ukucane sa ulice pokupili...

EVIL ANGEL
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 12 Okt 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Okt 13, 2007 8:15 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

po meni su svi tamo retardi..nikad se ne bi prijavio za VB.

dameski
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 43

Datum registracije: 19 Dec 2004

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Okt 18, 2007 11:57 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

uzas....muka mi je od njih...ne znam ko je gori, da li umisljena Jelena ili slepac Zivan ili nesretna Tanja ili.....

Misel mi je ok ali ne pripada tamo, prosto, upropastice se...

zaista, slabo gledam ovaj put

" I know the way to fuck them all...."

Bojan_kralj
~Angel azul~
<font color='blue'><b>~Angel azul~</b></font>

Godine: 34

Datum registracije: 23 Apr 2007
Mesto: Debela 'ladovina

spain.gif
PorukaPostavljena: Pet Okt 19, 2007 12:00 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Grozno, grozno, grozno, grozno, grozno, grozno, grozno, grozno, grozno, grozno, grozno, grozno. Ma meni su oni nista drugo osim gomila debila koji se prave vecim idiotima nego sto jesu. Nema sanse da bih se ja prijavio za VB.

Nema 'leba bez motike...reče lopov i motikom razbi izlog pekare !

crnibiser
samotvoja24
samotvoja24

Godine: 48

Datum registracije: 22 Maj 2005
Mesto: Sarajevo

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Sub Okt 27, 2007 8:49 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Iskreno ma koliko da su svi pljuvali i zahebavali Bureka mislim da je on ipak u toj kući bio najiskreniji...Mishel sam od sebe je takav i on pokušava da udje u društvo koje nikako nije za njega...Crnogorac je lud ko struja ali je brate mili lijen tipični crnogorac..Dijana je glupa ko muška stvar i jako me nervira..Tanja je jedna velika prelivoda koja se kao suncokret okreće prema suncu i baš mi je odvratna...Suzana pokušava da se pokaže kako ona nijue takva kakvom su je predtsavili i ko bajagi ne bi ona u kuci imala sex a viri joj ona stvar iz očiju...Eldin je konjina nad konjima kojeg treba dobro namlatiti...Jelena nije loša osoba samo je jako mlada i još je dalek njen put do sazrevanja nadoći će ona u vožnji inače nije mi loša...Nataša i Marina su onako mirne sure koje se slabo petljaju tamo gdje im nije mjesto i nekako mi slabo dolaze do izražaja..mada mi je Nataša cool....Slaviša je najbolji od njih sviju i iskreno se nadam da će on pobijediti...

I na kraju pitam se od tolike Bosne i Hercegovine zar nisu imali izabrati nekoga priub normalnoga da ga pozovu u kuću od svih ovih Bosanaca I bosanki koje su zvali ili im je u cilju pokazati kako su Bosanci sve najgore..e pa prevarili su se jer u BiH ima mnogo jakih osoba od ovih glupana koji su ulazili u kucu tipa Dragane , Dijane , Emije i sirovine Eldina...katastrofa

Gadi mi se kad sve to vidim Shocked

Anđela
inso umjetnica
<b>inso umjetnica</b>

Datum registracije: 18 Dec 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Okt 28, 2007 9:36 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Jel' moguće da im je rejting toliko opao, kaže mi frendica da su vratili onog jadnog Mikija? Sad mi znači nije ni kad prevrćem kanale kad su negdje reklame pa da odgledam. Beda..

crnibiser
samotvoja24
samotvoja24

Godine: 48

Datum registracije: 22 Maj 2005
Mesto: Sarajevo

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Pon Okt 29, 2007 9:50 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Meni samo nije jasno zašto izbacuju ukućane ako će tu istu veče ubaciti nekoga novoga...pa još da su nekoga ubacili već Mikija...katastrofa živaaaaaa..ne mogu da vjerujem kolike gluposti prave i samo me zanima koliku i koju korist oni imaju od toga što su Mikiju dali treću šansu a sam priznaje kako je neodgovoran...užas

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Ponovo radi bioskop ~ -> ~ TV i serijski program ~ -> Veliki Brat, sezona br2 Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4  sledeća
Strana 2 od 4

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon