:: |
Autor |
Poruka |
Anđela inso umjetnica

|
Godine: 40
Datum registracije: 18 Dec 2006 Poruke: 10293

|
|
Toliko su povilenele da su se jadne sve iskezečile sve su im se oči zacaklile i uzvrpoljile su se što nije izgledalo nimalo..devojački. više kao psići kad se netko igra sa njima
|
|
|
|
|
 |
Annabel_Lee ஐ NaUgHtGeLiC ஐ

|
Godine: 42
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 30310

|
|
...više kao da muško videle nisu 7 decenija, a ne 7 dana
|
_________________ ƸӜƷ Tread softly because you tread on my dreams ƸӜƷ |
|
|
|
 |
Ninaa Dobro upućeni član

|
Datum registracije: 25 Mar 2005 Poruke: 539

|
|
skoro da uopste i ne gledam Bigija..........
prosle godine su mi bili super..........
ove godine sve same go-go igracice, striptezete, prommoterke i studenti................
malo bzvz..............
|
_________________ Uzimam SVE sto mi zivot pruza  |
|
|
|
 |
Shiseido N-SNG-J06

|
Datum registracije: 26 Apr 2007 Poruke: 10229

|
|
Prošle godine je bio bolji VB, a sada mi sve ovo više liči na parodiju istog, nego li na drugu sezonu... Ovo što rade s ukućanima je užas, mada je još gore što oni sve to prihvataju...ne mogu da verujem na šta su ljudi sve spremni radi novca...
Vidim da ima i neki kviz, pa te neki prilepak, pa sestra, brat, još im samo strine i tetke s užom i širom familijom fale, pa da bude cirkus za džabe...ne,ne, već cirkus za velike pare!
|
|
 |
Annabel_Lee ஐ NaUgHtGeLiC ஐ

|
Godine: 42
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 30310

|
|
Para vrti gde burgija neće
Bogami, zahuktalo se odnedavno...
Ono što sam definitivno zaključila jeste da me je sramota što sam žensko kad vidim/čujem onu Suzanu (go-go igračica)
|
_________________ ƸӜƷ Tread softly because you tread on my dreams ƸӜƷ |
|
|
|
 |
Ohanzee Banovan! .:Tale Believer:.

|
Datum registracije: 11 Feb 2007 Poruke: 4685

|
|
meni su ove sezone ukucani nekako ... zivlji... razlicitiji su nego oni prosli.
isto tako su mnogo bezobrazniji nego prosli...
90% olosa teskih.
daleko od toga da sam za svadju i agresiju... ali volim brate da vidim kada se kolju i mislim u sebi koji su oni bolidi.
kao da su ukucane sa ulice pokupili...
|
_________________ Kad pripadam tebi, tad konačno potpuno pripadam i samome sebi.
Michelangelo Buonarotti |
|
|
|
 |
EVIL ANGEL Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 12 Okt 2007 Poruke: 154

|
|
po meni su svi tamo retardi..nikad se ne bi prijavio za VB.
|
|
 |
dameski Prijatelj foruma

|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130

|
|
uzas....muka mi je od njih...ne znam ko je gori, da li umisljena Jelena ili slepac Zivan ili nesretna Tanja ili.....
Misel mi je ok ali ne pripada tamo, prosto, upropastice se...
zaista, slabo gledam ovaj put
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
 |
Bojan_kralj ~Angel azul~

|
Godine: 34
Datum registracije: 23 Apr 2007 Poruke: 12820 Mesto: Debela 'ladovina

|
|
Grozno, grozno, grozno, grozno, grozno, grozno, grozno, grozno, grozno, grozno, grozno, grozno. Ma meni su oni nista drugo osim gomila debila koji se prave vecim idiotima nego sto jesu. Nema sanse da bih se ja prijavio za VB.
|
|
 |
crnibiser samotvoja24

|
Godine: 48
Datum registracije: 22 Maj 2005 Poruke: 11005 Mesto: Sarajevo

|
|
Iskreno ma koliko da su svi pljuvali i zahebavali Bureka mislim da je on ipak u toj kući bio najiskreniji...Mishel sam od sebe je takav i on pokušava da udje u društvo koje nikako nije za njega...Crnogorac je lud ko struja ali je brate mili lijen tipični crnogorac..Dijana je glupa ko muška stvar i jako me nervira..Tanja je jedna velika prelivoda koja se kao suncokret okreće prema suncu i baš mi je odvratna...Suzana pokušava da se pokaže kako ona nijue takva kakvom su je predtsavili i ko bajagi ne bi ona u kuci imala sex a viri joj ona stvar iz očiju...Eldin je konjina nad konjima kojeg treba dobro namlatiti...Jelena nije loša osoba samo je jako mlada i još je dalek njen put do sazrevanja nadoći će ona u vožnji inače nije mi loša...Nataša i Marina su onako mirne sure koje se slabo petljaju tamo gdje im nije mjesto i nekako mi slabo dolaze do izražaja..mada mi je Nataša cool....Slaviša je najbolji od njih sviju i iskreno se nadam da će on pobijediti...
I na kraju pitam se od tolike Bosne i Hercegovine zar nisu imali izabrati nekoga priub normalnoga da ga pozovu u kuću od svih ovih Bosanaca I bosanki koje su zvali ili im je u cilju pokazati kako su Bosanci sve najgore..e pa prevarili su se jer u BiH ima mnogo jakih osoba od ovih glupana koji su ulazili u kucu tipa Dragane , Dijane , Emije i sirovine Eldina...katastrofa
Gadi mi se kad sve to vidim
|
_________________ Ljubav je uvijek put prema sreći , ali život ponekada ima drugačije namjere.....
  |
|
|
|
 |
Anđela inso umjetnica

|
Datum registracije: 18 Dec 2006 Poruke: 10293

|
|
Jel' moguće da im je rejting toliko opao, kaže mi frendica da su vratili onog jadnog Mikija? Sad mi znači nije ni kad prevrćem kanale kad su negdje reklame pa da odgledam. Beda..
|
|
|
|
|
 |
crnibiser samotvoja24

|
Godine: 48
Datum registracije: 22 Maj 2005 Poruke: 11005 Mesto: Sarajevo

|
|
Meni samo nije jasno zašto izbacuju ukućane ako će tu istu veče ubaciti nekoga novoga...pa još da su nekoga ubacili već Mikija...katastrofa živaaaaaa..ne mogu da vjerujem kolike gluposti prave i samo me zanima koliku i koju korist oni imaju od toga što su Mikiju dali treću šansu a sam priznaje kako je neodgovoran...užas
|
_________________ Ljubav je uvijek put prema sreći , ali život ponekada ima drugačije namjere.....
  |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|