www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Toše, kako ja tebi da vratim život
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
dreamwalker
*dragancee*
<b>*dragancee*</b>

Datum registracije: 06 Apr 2007
Mesto: * in the dream *

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Okt 19, 2007 3:28 pm    Naslov poruke: Toše, kako ja tebi da vratim život Na vrh strane Na dno strane

- Toše, ti si meni dao život. Šta sada ja da uradim da pomognem tebi?! - neprekidno je juče kraj Tošetovog groba ponavljao Toše Ilijev, petnaestogodišnji dečak iz Kočana kome je poznati pevač pre sedam godina dao novac za operaciju tumora na mozgu u Hanoveru.
- Spasao je život mom sinu i to dobročinstvo mu nikada neću zaboraviti - kroz plač govori za „Blic“ dečakova majka Evgenija. Oni su zajedno sa Tošetovom porodicom i prijateljima izašli juče ujutru da upale sveću na grobu Tošeta Proeskog.

- Toše je jedan od najhumanijih ljudi u Makedoniji. Nema kome nije pomogao - dodaje dečakov otac Mile Ilijev: - Pomogao nam je kada nam je bilo najtaže i spasao život mom sinu.
Kada smo skupljali pare za operaciju, mnogi ljudi su nam dali koliko su mogli. Rekli su mi: „Zovi i Tošeta, on je mnogo dobar čovek“. Nisam ga ni poznavao, ali čim je čuo o čemu je reč, odmah je pristao. Održao je humanitarni koncert u Kočanima i sav prihod dao za lečenje mog sina. Veliki je čovek bio - zaključuje Ilijev.
Nevenka, baka dečaka, prislanja na grudi sliku Tošeta Proeskog, i briše suze.
- Moj Mile je nudio Proeskom da uzme deo para od prodatih ulaznica da bi pokrio troškove koncerta, ali on nije hteo ni da čuje za tako nešto. Pred koncert je došao u našu kuću. Igrao se sa našim Tošetom i njegovim mlađim bratom Simeonom. Posle operacije u Hanoveru, Proeski je stalno zvao da pita kako je njegov imenjak iz Kočana - priča baka i dodaje da je tragedija zadesila ne samo kuću Proeskih, već i kuće svih onih kojima je poznati pevač pomagao.
Toše je bio poznat po humanitarnom radu, a o nekim detaljima, i brojnim ljudskim podvizima, iz skromnosti čak nije hteo ni da govori. U mestu Negotino živela je devojčica Milena kojoj je Toše bio život, njen princ iz bajke.
(blic)

Francuskinja
♦Un Mal pour un Bien♦
<b>♦Un Mal pour un Bien♦</b>

Godine: 43

Datum registracije: 07 Apr 2005
Mesto: 83700 ST RAPHAEL

france.gif
PorukaPostavljena: Pet Okt 19, 2007 6:04 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Bas sam danas citala taj artikl....ko da je prokleto kad dajes ili pomazes nekome Rolling Eyes ja neznam sta je.....

anic_m
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 19 Okt 2007

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Okt 19, 2007 6:26 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

zalosno je bas,uvijek poginu oni koji zasluzuju zivjeti

klinka
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Datum registracije: 27 Apr 2005

croatia.gif
PorukaPostavljena: Pet Okt 19, 2007 6:30 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Bog sebi uzima one najmilije Sad

..:: MaYa ::..
Banovan!

° ♥ BaNe, Volim Te ♥ °
<b>° ♥ BaNe, Volim Te ♥ °</b>

Datum registracije: 14 Okt 2006
Mesto: .:* Sakrivena u Njegovom Pogledu, Zarobljena u Njegovom Srcu, Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju *:

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Okt 20, 2007 3:04 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Citat:
zalosno je bas,uvijek poginu oni koji zasluzuju zivjeti

u pravu si... i ja se pitam zasto se to desava?

~ Banetova Žena ~

jecika_84
^Everyday Is Viggo day^
^Everyday Is Viggo day^

Godine: 41

Datum registracije: 18 Apr 2006
Mesto: ~Liga senki~

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Okt 20, 2007 3:58 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

uh... naježila sam se čitajući... Crying or Very sad

Ninaa
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Datum registracije: 25 Mar 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Okt 21, 2007 12:32 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

jezivo.........
toliko je pomagao i darovao druge ljude, i tako mlad da pogine...........
jos uvek se jezim kad se na tv ili u novinama pojavi neka nova vest..................

ivanadel
Najdan
<i><b>Najdan</b></i>

Datum registracije: 07 Maj 2007
Mesto: U srcu moga Srca

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Okt 21, 2007 10:54 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Mnogo mi je žao, a nepravda je eto pobedila, na veliku žalost!
Biće veliki Toše nagrađen tamo na nebu...mora biti, sigurna sam u to!!!!

"...Ne nisam ti priznao da sam ponekad i sam poželio da odem na dno,
ali sam ostao ona ista osoba
kakva sam želio da budem kad budem izlazio..."

..:: MaYa ::..
Banovan!

° ♥ BaNe, Volim Te ♥ °
<b>° ♥ BaNe, Volim Te ♥ °</b>

Datum registracije: 14 Okt 2006
Mesto: .:* Sakrivena u Njegovom Pogledu, Zarobljena u Njegovom Srcu, Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju *:

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Okt 22, 2007 10:25 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Mnogo je bio dobar, plakala sam kad sam citala ovo... Crying or Very sad

~ Banetova Žena ~

Eternity
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Godine: 45

Datum registracije: 08 Jun 2005
Mesto: NY-NJ

usa.gif
PorukaPostavljena: Pon Okt 22, 2007 1:53 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Sta ti je zivot... Rolling Eyes

goga20
~lavica~
<b>~lavica~</b>

Datum registracije: 30 Dec 2004
Mesto: Linz

austria.gif
PorukaPostavljena: Pon Okt 22, 2007 2:03 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nemgu da razumijem ovaj zivot!

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Toše, kako ja tebi da vratim život Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon