:: |
| Autor |
Poruka |
Shiseido N-SNG-J06

|
Datum registracije: 26 Apr 2007 Poruke: 10229

|
|
Ko je trenutno najbolja medju najboljim teniserkama sveta odgovor će dati završni turnir sezone, Masters, koji se od šestog do 11. novembra igra u Madridu . Prvi put Srbija će na finalnom dogadjaju, čiji je uklupni nagradni fond 3.000.000 dolara, imati dve predstavnice - Jelenu Janković i Anu Ivanović.
Na Mastersu učestvuje osam najboljih teniserki sveta, a kriterijum za pojavu na turniru bio je broj bodova na WTA listi. Prva koja je rezervisala kartu za Madrid bila je Belgijanka Žistin Enan (branilac titule), a zatim su priliku da se nadju medju elitom iskoristile Jankovićeva, Ruskinja Svetlana Kuznjecova, Ivanovićeva i Serena Vilijams, da bi na kraju spisak osam učesnica zaključile Slovakinja Danijela Hantuhova i Ruskinje Ana Čakvetadze i Marija Šarapova.
Jelena Janković takmičiće se u žutoj grupi zajedno sa Žistin Enan, Serenom Vilijams i Anom Čakvetadze. U crvenoj grupi igraće Ana Ivanović, Kuznjecova, Hantuhova i Šarapova.
Tri dana teniserke će igrati po raund robin sistemu (svako sa svakim), a zatim će dve najbolje iz svake grupe u polufinale. Prvoplasirana iz jedne grupe sastaje se sa drugoplasiranom iz druge i obrnuto, a svi mečevi se igraju u tri seta.
"Presrećna sam što ću igrati u Madridu, kada je počinjala sezona Masters mi je bio prvi cilj, ostvarila sam ga i to mi je velika satisfakcija za nastavak karijere. Mnogo sam vremena provela trenirajući da bih uopšte imala za mogućnost da igram protiv najboljih igračica sveta, a to ćemo imati upravo sada u Madridu. Mislim da će to biti vrlo uzbudljiv turnir i za mene veliko iskustvo jer ću učestvovati prvi put. S druge strane, radujem se što ću boraviti nekoliko dana u Madridu, jer Španiju baš volim", rekla je Ana Ivanović, koja će prvog dana turnira u španskoj prestonici proslaviti 20. rodjendan.
"Masters je zapravo poslednji krug teniske trke u 2007. godini, gde će sve igračice biti motivisane, kao i ja. Svako želi da završi sezonu na najbolji mogući način. Konkurencija je veoma jaka, što je i logično, jer će u Madridu učestvovati sama elita, svaki meč će biti težak i u svakom će biti potrebno pružiti svoj maksimum", rekla je Jelena Janković.
(MONDO)
|
|
 |
Boky ¤ The King of Kolo ¤

|
Godine: 41
Datum registracije: 23 Maj 2004 Poruke: 29947 Mesto: Kiciner

|
|
|
Sretno nasim devojkama .. moj favorit za ovu godinu je Enan jer ipak zena igra predobro ove godine ..
|
_________________ Bojan Cvjetković @ Domaci.com; Ovako je sve počelo
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam
Omiljeni delovi foruma: Vesti; Trač; Igre bez granica; Sport; Dijaspora. |
|
| |
|
 |
Francuskinja ♦Un Mal pour un Bien♦

|
Godine: 43
Datum registracije: 07 Apr 2005 Poruke: 16007 Mesto: 83700 ST RAPHAEL

|
|
Samo napred devojke
|
|
|
| |
|
 |
dameski Prijatelj foruma

|
Godine: 44
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130

|
|
divnoooooo
jedva cekam
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
| |
|
 |
dambolina • Nepopravljivi romantik •

|
Godine: 43
Datum registracije: 18 Nov 2006 Poruke: 73140 Mesto: •● U tudjoj koži ●•

|
|
Jedva cekam nadam se da ce ovi nasi davati prenos
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|