www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

WTA MASTERS: Jelena na Enan, Ana i Šarapova!
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
Shiseido
N-SNG-J06
<b>N-SNG-J06</b>

Datum registracije: 26 Apr 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Nov 04, 2007 1:42 am    Naslov poruke: WTA MASTERS: Jelena na Enan, Ana i Šarapova! Na vrh strane Na dno strane

Ko je trenutno najbolja medju najboljim teniserkama sveta odgovor će dati završni turnir sezone, Masters, koji se od šestog do 11. novembra igra u Madridu . Prvi put Srbija će na finalnom dogadjaju, čiji je uklupni nagradni fond 3.000.000 dolara, imati dve predstavnice - Jelenu Janković i Anu Ivanović.
Na Mastersu učestvuje osam najboljih teniserki sveta, a kriterijum za pojavu na turniru bio je broj bodova na WTA listi. Prva koja je rezervisala kartu za Madrid bila je Belgijanka Žistin Enan (branilac titule), a zatim su priliku da se nadju medju elitom iskoristile Jankovićeva, Ruskinja Svetlana Kuznjecova, Ivanovićeva i Serena Vilijams, da bi na kraju spisak osam učesnica zaključile Slovakinja Danijela Hantuhova i Ruskinje Ana Čakvetadze i Marija Šarapova.
Jelena Janković takmičiće se u žutoj grupi zajedno sa Žistin Enan, Serenom Vilijams i Anom Čakvetadze. U crvenoj grupi igraće Ana Ivanović, Kuznjecova, Hantuhova i Šarapova.
Tri dana teniserke će igrati po raund robin sistemu (svako sa svakim), a zatim će dve najbolje iz svake grupe u polufinale. Prvoplasirana iz jedne grupe sastaje se sa drugoplasiranom iz druge i obrnuto, a svi mečevi se igraju u tri seta.

"Presrećna sam što ću igrati u Madridu, kada je počinjala sezona Masters mi je bio prvi cilj, ostvarila sam ga i to mi je velika satisfakcija za nastavak karijere. Mnogo sam vremena provela trenirajući da bih uopšte imala za mogućnost da igram protiv najboljih igračica sveta, a to ćemo imati upravo sada u Madridu. Mislim da će to biti vrlo uzbudljiv turnir i za mene veliko iskustvo jer ću učestvovati prvi put. S druge strane, radujem se što ću boraviti nekoliko dana u Madridu, jer Španiju baš volim", rekla je Ana Ivanović, koja će prvog dana turnira u španskoj prestonici proslaviti 20. rodjendan.

"Masters je zapravo poslednji krug teniske trke u 2007. godini, gde će sve igračice biti motivisane, kao i ja. Svako želi da završi sezonu na najbolji mogući način. Konkurencija je veoma jaka, što je i logično, jer će u Madridu učestvovati sama elita, svaki meč će biti težak i u svakom će biti potrebno pružiti svoj maksimum", rekla je Jelena Janković.

(MONDO)

Boky
¤ The King of Kolo ¤
<b>¤ The King of Kolo ¤</b>

Godine: 41

Datum registracije: 23 Maj 2004
Mesto: Kiciner

canada.gif
PorukaPostavljena: Ned Nov 04, 2007 2:52 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Sretno nasim devojkama .. moj favorit za ovu godinu je Enan jer ipak zena igra predobro ove godine ..

Francuskinja
♦Un Mal pour un Bien♦
<b>♦Un Mal pour un Bien♦</b>

Godine: 43

Datum registracije: 07 Apr 2005
Mesto: 83700 ST RAPHAEL

france.gif
PorukaPostavljena: Ned Nov 04, 2007 10:54 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Samo napred devojke Wink

dameski
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 44

Datum registracije: 19 Dec 2004

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Nov 04, 2007 11:50 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

divnoooooo
jedva cekam Mr. Green

" I know the way to fuck them all...."

dambolina
• Nepopravljivi romantik •
<b>• Nepopravljivi romantik •</b>

Godine: 43

Datum registracije: 18 Nov 2006
Mesto: •● U tudjoj koži ●•

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Nov 04, 2007 9:19 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Jedva cekam nadam se da ce ovi nasi davati prenos Mr. Green

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> WTA MASTERS: Jelena na Enan, Ana i Šarapova! Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon